Vreemde wormachtige vezels aangetroffen in standaard mondkapjes

Het klinkt als sciencefiction, maar het is realiteit. Door veel onafhankelijke onderzoekers over de hele wereld zijn er vreemde, microscopisch kleine en uit zichzelf bewegende vezels aangetroffen in de bekende blauwe covid mondkapjes. Het is nog te vroeg om precies te zeggen wat deze vezels zijn, maar ze lijken duidelijk op Morgellons – ze zijn zowel synthetisch als van zichzelf bewust.

maskervezels

Overal op het internet duikt er materiaal op dat het bestaan van deze maskervezels aantoont. Video na video laat onweerlegbaar bewijs zien dat er vreemde, nieuwe wormachtige vezels, zwarte strengen en draadachtige objecten zijn ingebed in de katoenen maskers die massaal zijn gemaakt voor de covid-plandemie.

Onafhankelijke onderzoekers van over de hele wereld kopen eenvoudige microscopen, plaatsen de maskers onder de lens en zien dan werkelijk schokkende dingen. Er zijn, verspreid over de stof, allerlei rare, dunne strengen, overwegend zwart, die door hun wil lijken te bewegen.

Deze maskervezels zijn heel anders dan de rest van het katoenen materiaal. Wat zijn het? Hoe zijn zij daar gekomen? Wat is hun doel?

Dit artikel bevat niet alle antwoorden – en komt zelfs niet in de buurt daarvan – maar dient als een inleiding tot wat een zeer belangrijk onderwerp gaat worden voor de toekomst van de mensheid: de link van COVID met nanotechnologie.

Voor meer achtergrond over deze link raad ik aan om twee van mijn eerdere artikelen te lezen:
Hydrogel Biosensor: Implantable Nanotech to be Used in COVID Vaccines?
Operation Coronavirus is Working Hand-in-Hand with the Nanotech AgendaHydrogel.
Kijk hiervoor ook naar het onderzoek van Celeste Solum.

Standaard mondkapjes zijn giftig

Veel van de maskers die worden uitgedeeld, doen veel meer kwaad dan goed. Naar verluidt komt 85% van deze maskers uit China, worden ze gemaakt onder slechte arbeidsomstandigheden en zijn ze doordrenkt met giftige chemicaliën.

In het artikel met de titel Exclusive: Chemical cocktail found in face masks wordt uiteengezet dat dit soort maskers voor COVID een chemische cocktail bevatten, inclusief maar niet beperkt tot formaldehyde (een bekend carcinogeen), aniline (een bekend carcinogeen), aceetaldehyde (een bekend genotoxine) en veel andere giftige verbindingen.

De Canadese regering heeft zojuist een veiligheidswaarschuwing afgegeven dat gezichtsmaskers grafeen kunnen bevatten (Solum waarschuwde maanden geleden voor grafeen-nanotechnologie). In de waarschuwing lezen we: “Uit de voorlopige beoordeling van beschikbaar onderzoek door Health Canada’s blijkt dat ingeademde grafeendeeltjes mogelijk tot vroege longtoxiciteit bij dieren kan leiden. De mate waarin mensen grafeendeeltjes van gezichtsmaskers in kunnen ademen en het daaraan gerelateerde gezondheidsrisico is echter nog niet bekend en kan variëren op basis van het ontwerp van het mondkapje.” Ik heb er eerder ook al op gewezen dat de maskers gevaarlijk, hypoxisch en onmenselijk zijn.

De ontdekking van alomtegenwoordige en uit zichzelf bewegende maskervezels tilt de situatie echter naar een heel nieuw niveau. Hieronder heb ik verschillende video’s opgesomd die deze bizarre ontdekking laten zien, veel ervan zijn afkomstig van TimTruth.com (chapeau voor Tim). De volgende zeven afbeeldingen zijn screenshots van zijn video’s:

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

Hoe gedragen de maskervezels zich?

Het videobewijs tot nu toe laat zien dat deze maskervezels reageren op warmte en vocht, omdat ze gaan bewegen en geagiteerd raken wanneer mensen erop ademen. De vezels kunnen magnetisch zijn. In deze clip ziet u de vezel wegspringen als hij in de buurt komt van een naald.

In deze compilatie kun je de vezels van de knop van een wattenstaafje naar de hersenen van een varken zien springen alsof ze erdoor worden aangetrokken.

In een andere clip kun je ook zien dat de vezels (die er onder een microscoop uitzien als scherven) loskomen wanneer ze tegen een stuk vlees worden geborsteld. Dit alles maakt het geloofwaardig dat deze maskervezels in feite Morgellons-vezels zijn, onderdeel van de nanotech-invasie van de mensheid, oftewel de Synthetische Agenda.

Enkele theorieën over de aard van deze vezels

Sommige mensen zeggen dat de maskervezels kleine, losse weefseldraden zijn van kleding. Maar hoe kunnen ze levenloze kledingdraden zijn als ze wiebelen en zich voortbewegen? Waarom lijken ze te worden geactiveerd door warmte en vocht? Waarom lijken ze te worden gemagnetiseerd door metaal?

Sommigen zeggen dat het microscopisch kleine wormen zijn. Anderen zeggen dat het micellen zijn, bestemd voor medicijnafgifte.

Verder zijn er mensen die geloven dat ze synthetische Morgellons-vezels zijn, wat ik persoonlijk het meest geloofwaardig vind in dit stadium.

Er is een andere theorie dat de maskervezels koolstofnanobuisjes (CNT’s) zijn. Een wetenschappelijk onderzoek uit 2015 vond koolstofnanobuisjes (kleine buisjes gemeten in nanometers) in de longen van elke geteste persoon.

Deze nanobuisjes kunnen gemakkelijk worden gebruikt als biosensoren – ze volgen je van binnenuit. De studie Antropogene koolstofnanobuisjes gevonden in de luchtwegen van Parijse kinderen onderzocht de verspreiding van CNT’s en concludeerde:

“Antropogene koolstofnanobuisjes werden gevonden in alle monsters, wat aangeeft dat mensen regelmatig dergelijke nanostructuren inademen … Deze nanostructuren zijn gelijk aan de nanostructuren die aanwezig zijn in stof en uitlaatgassen van voertuigen verzameld in Parijs, evenals aan die welke eerder werden waargenomen in de omgevingslucht in de VS, in spinnenwebben in India en in ijskernen. Deze resultaten wijzen er op dat mensen stelselmatig worden blootgesteld aan CNT’s … ”

Tot slot

Onderstaande videoclips en compilaties bevatten onweerlegbaar bewijs. Bekijk ze. Bekijk deze levende wormachtige vezels zelf en ga dan bij jezelf te rade.

Is het een sinistere opzet om deze vezels vlakbij onze mond en neus te plaatsen, zodat ze onze longen en ons lichaam binnendringen?

Is de mensheid misschien uitgekozen als ‘gastheer’ voor deze parasieten?

De verplichting voor het dragen van deze mondkapjes wordt zowel door regeringen als door grote bedrijven opgelegd.

In dit stadium kunnen we alleen nog maar hypothesen formuleren en speculeren naarmate we meer bewijs verzamelen, terwijl we waakzaam en op onze hoede zijn. Hoe huiveringwekkend en zenuwslopend dit idee ook is, het lijkt zeer waarschijnlijk dat Operatie Coronavirus inderdaad een dekmantel is voor de voortgang van de nanotech takeover.

Makia Freeman is de redacteur van de website The Freedom Articles, auteur van het boek Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions en senior onderzoeker bij ToolsForFreedom.com. Je vindt Makia ook op Steemit en LBRY.

Bron van dit artikel

Bronnen bij dit artikel

https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/

https://thefreedomarticles.com/operation-coronavirus-hand-in-hand-with-nanotech-agenda/

https://lbry.tv/@Truth_Comes_to_Light:6/Former-FEMA-operative-Celeste-Solum-talks-with-David-Icke—Vaccine–amp–Mass-depopulation

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9426499/Scientists-evidence-toxic-chemicals-face-masks.html

https://healthycanadians.gc.ca/recall-alert-rappel-avis/hc-sc/2021/75309a-eng.phphttps://thefreedomarticles.com/unmasking-the-truth-masks-weaken-dont-protect-you/

https://thefreedomarticles.com/hypoxia-blood-clot-connection-study-cdc-who-study/https://thefreedomarticles.com/exposing-the-occult-corona-initiation-ritual/

https://thefreedomarticles.com/synthetic-agenda-heart-new-world-order/

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396415301754

Gerelateerd

Mondkapjes zijn voor gezonde mensen ZEER ONGEZOND

De stille invasie: hoe Morgellons ons bestaan binnendringen

De stille invasie (deel 2): Morgellons en healing

De stille invasie (deel 3): Morgellons als spirituele uitdaging

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Levi Patty schreef:

  Dit soort wormachtige draden heb ik paar maanden geleden gezien. Maar dan uit een menselijk huid. Een Amerikaanse vrouw, moeder van een kind, gaf aan dat haar zoon stemmen in zijn hoofd hoorde. Zijnde een verpleegster ging zij op onderzoek uit en maakte ook video’s van. Wat bleek, de draden bewogen maar vermenigvuldigden zich ook en werden langer en meer op dat plek. Na verder onderzoek en informatie bleek dit vaker voor te komen in de VS en zelfs berichten ontvangen uit Nederland met hetzelfde fenomeen. Laatst nog identieke beelden gezien van een PCR staaf van iemand uit Hongarije. Dus het zal wel een wereldwijd opgezet proces zijn met andere intenties dan ons gezondheid.

 2. medusa schreef:

  Het lijkt erg op de vleesetende bacterie………een kaart uit het in 1980 uitgegeven “ulliminnati kaartspel” dat word uitgespeeld……. angel-wings.nl/polit…pellingen/
  Hier een man die er mee te maken kreeg na een griepprik…… www.youtube.com/watch…N0tzYk-kCE

 3. Janna schreef:

  Misschien is het een tip om chlorella en/of spirulina te gebruiken? Die algen helpen om zware metalen te lozen. Chlorella ontgift het sterkst, maar is minder geschikt voor sommige gevoelige mensen. Dan gaat het te hard. Spirulina is dan een betere keuze.
  Denk ook aan Heil Erde, bij reformzaken te koop. Het merk mag ik hier misschien niet noemen. Rijk aan silicium en op te lossen in water. Ook silicium helpt afvoeren.
  Gierst is het graan dat het rijkst is aan silicium (kiezelaarde).

  • Janna schreef:

   p.s. Zeewieren zijn sowieso allemaal ontgiftend, vooral de wat steviger zeewieren, zoals o.a. Kombu, Aramé en Iziki.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.