Vreemde vezels gevonden in mondkapjes (podcast)

In deze podcast praat ik samen met journalist Fred Teunissen over vreemde vezels die door onafhankelijke onderzoekers zijn aangetroffen in standaard mondkapjes. Het klonk voor mij als een slechte sciencefiction film, maar er zijn veel onderzoekers die dit fenomeen waarnemen met een microscoop.

Ook zijn er veel filmpjes te zien waarop de vezels naar voren komen en vreemde bewegingen maken.
Fred vertaalde een artikel hierover en ik besloot om er met hem over in gesprek te gaan in deze podcast.

Luister maar!

‘Automaatachtige wezens’

In dit artikel wordt de bredere context van het Morgellons fenomeen beschreven.

Rudolf Steiner voorzag dit precies honderd jaar geleden al: “En uit de aarde zal opkomen een vreselijk gebroed van wezens, die wat hun karakter betreft tussen het minerale rijk en het plantenrijk in staan, automaatachtige wezens met een overmaat aan verstand.” Om dit tij te keren is een andere wetenschap nodig en een hernieuwde, doorleefde spiritualiteit.

Bron: #NieuweTijd Podcast

Gerelateerd

Mondkapjes zijn voor gezonde mensen ZEER ONGEZOND

De stille invasie: hoe Morgellons ons bestaan binnendringen

De stille invasie (deel 2): Morgellons en healing

De stille invasie (deel 3): Morgellons als spirituele uitdaging

Drieluik over Morgellons in het tijdschrift Spiegelbeeld

Website Carnicom Institute

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. MerijnKok schreef:

  youtu.be/erE45Nfa6No| het zou een interactie met vocht zijn waardoor vezels bewegen

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Merijn,

   Dit is een typische ‘debunk’ video en hij overtuigt mij allerminst.

   Het centrale argument is dat het kledingvezels zijn.
   * De vraag is dan waarom die allemaal zwart zijn. Kleding heeft uiteraard de meest uiteenlopende kleuren. Als het kledingvezels zijn uit huisstof, wat wordt beweerd, dan zou je verschillende kleuren moeten zien.
   * Een slimmigheidje is dan dus dat het plakband op een grijs-zwartkleurig t-shirt wordt geplakt, niet op een baluw of geel.
   * Aan het eind worden de vreemde vezels vergeleken met parasieten, blijkbaar vanuit de veronderstelling dat morgellons een soort ‘biologische wormen’ zouden zijn, maar dat zijn ze nu juist typisch NIET. Het gaat om een nieuwe, kunstmatige ‘levensvorm’ en niet om een bekende, biologische levensvorm. Niemand van de onafhankelijke onderzoekers beweert dat het normale parasieten zijn.
   * Ook vermoed ik dat er een aanzienlijk verschil is in grootte van kledingvezels in huisstof en nano morgellons, maar dat zou een herhaling van deze debunk-proef kunnen uitwijzen.

   Zie ook de vele reacties onder deze debunk-video. Leerzaam!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.