Zet 5G uit en ‘corona’ is verdwenen

Het is een SUPER-taboe: straling als ziekmaker. Vrijwel iedereen gaat hier aan voorbij. En toch is het zo: straling maakt ziek. Soms zelfs doodziek.

5G Amsterdam

Gisteravond keek ik naar een uitzending van de Balie TV. Met een oprechte en moedige Mona Keijzer die zich onmomwonden tegen het coronabeleid uitsprak en daarna een aantal andere deskundige gasten. Na een uur kon ik het niet meer aanzien.

Bij dit soort programma’s zijn er steevast twee gigantische olifanten in de studio, die niemand ziet:
1) het feit dat we met een staatsgreep te maken hebben
2) de rol die 5G speelt in het ontstaan van ‘corona’
Beide vaststellingen zijn een SUPER-taboe.

In het studiogesprek worden allerlei suggesties gedaan aan de overheid om het beter te doen, maar dit gaat voorbij aan Olifant nummer 1. We hebben geen normale overheid meer. We hebben te maken met een soort junta, die een eigen programma heeft en dat doordrukt, en die zich daarbij niets gelegen laat liiggen aan de uitkomsten van praatprogramma’s.

En al die voorgestelde betere maatregelen blijven hangen in een vast virusgeloof. En daarmee ook in het geloof in het belang van injecties. Hier komt de tweede Olifant in beeld (of liever: niet in beeld). Straling als oorzaak van het ernstig ziek worden van mensen is onbespreekbaar. Het virusgeloof is namelijk de voorgeschreven werkelijkheid.

Twee voorbeelden

Hieronder twee voorbeelden van de grote gevaren van straling.
Als eerste een recente video die ik op Twitter vond. Ik weet de herkomst niet, kan de betrouwbaarheid niet goed peilen, maar de inhoud spreekt wel boekdelen: 5G veroorzaakt ‘corona’ zegt de monteur en de zenders worden gebruikt voor ‘population control’. 5G wordt hier aangeduid als een elektronisch beheerssyssteem. Nooit bedoeld voor telefonie. Wel bedoeld voor het elektronisch volgen, controleren en beheersen van de bevolking.

Daarna een recente noodkreet van de befaamde auteur en activist Arthur Firstenberg. Hij schreef onlangs een drietal artikelen over de extreme gevaren van straling van draadloze netwerken, getiteld: The Most Dangerous Technology Ever Invented. Hiervan geef ik de links.

“5G creates coronavirus”

The Most Dangerous Technology Ever Invented

In de eerste twee artikelen haalt Firstenberg een groot aantal wetenschappelijke onderzoeken aan die de schadelijkheid van elektromagnetische straling aantonen.
In het derde artikel laat hij zien hoe telkens de invoering van nieuwe draadloze technieken, zoals nu 5G, tot aanzienlijke oversterfte leidt. Zo zegt hij: “The same thing is happening now with 5G, only this time instead of blaming an influenza virus, society is blaming a coronavirus.” In de eerste 20 weken van de uitrol van 5G in de VS heeft dit aan 300.000 mensen het leven gekost, zo bcijfert hij, oftewel bijna 1 procent van de totale bevolking.

Part One
Part Two
Part Three

Lees ook Firstenbergs noodoproep om te stoppen met 5G op Aarde en in de ruimte.

Tot slot

Hoe zet je 5G uit?
Er zal ooit een moment komen dat de 5G- (straks ook 6G-) infrastructuur ontmanteld wordt. Dat scheelt al een geweldige hoop narigheid. Wat je dan overhoudt is de straling door satellieten. Die is niet zo makkelijk ‘uit te zetten’, want de commandostrauctuur daarvan onttrekt zich aan iedere normale democratische controle.
Hoe we ons tegen deze straling uit de ruimte kunnen beschermen is een onderwerp voor intensieve research.

Toevoeging 7 februari 2022
Zie ook deze wetenschappelijke publicatie (29 september 2021): Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G

Gerelateerd

Je krijgt corona door langere tijd op een plek te zijn waar een zware stralingsbelasting heerst

Corona en 5G: over de ziekmakende werking van niet-natuurlijke elektromagnetische velden en in het bijzonder die op basis van 60 GHz wifi

EMF-straling triggert ‘corona’ (en andere uitbraken van ziekte) door de vervuiling van de levens-ether-aardatmosfeer

Nederlandse Vertaling 5G rapport van Martin Pall beschikbaar

De besmettingsmythe: een Nederlandstalige samenvatting van The Contagion Myth

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

54 reacties

 1. Margie schreef:

  1G was bellen, 2G was bellen en sms’en, 3G was bellen, sms’en en wat data, 4G was bellen, sms’en en heel veel data”, zegt ze.
  5G is een concept, niet alleen een technologie. “Het is een concept van infrastructuur dat het internet der dingen, auto’s zonder bestuurder en van alles en nog wat vooruit moet helpen”, legt ze uit.
  Tachover: “We gaan tientallen miljarden apparaten met elkaar verbinden. Alles in ons huis en onze omgeving gaat communiceren met elkaar … Je laptop praat met je koelkast, je wasmachine met je waterkoker, etc. Al deze apparaten zullen met elkaar verbonden zijn en daarvoor hebben we een veel intensere infrastructuur van antennes nodig … en dat is wat 5G is.”
  Uit…Succes boeken!!!

  thehighwire.com/video…the-enemy/

  Weer een mooie om te delen… 🙌

  💃

 2. Irene schreef:

  Kennen jullie: 5G zegen of vloek? Jam van Gils
  Lemniscaat

 3. Anoniempje schreef:

  Fred,, het is toch zo dat juist kinderen gevoelig zijn voor straling? Als corona in werkelijkheid stralingsziekte is hoe kunnen ze dan zeggen dat kinderen niet of nauwelijks ziek worden van c.?
  Of gebeurt dat juist na ‘vaccinatie’ door de grafeenoxide die er in zit?

  • Marije Freeve schreef:

   Sorry, maar ik reageer even.
   Voor zover ik weet zijn stralingsziekte en Corona/griep twee verschillende ziekteverschijnselen.
   Ik heb beiden gehad en weet dus dat er verschillen zijn.
   Wat Fred volgens mij bedoelt is dat grootste deel van de artsen helaas stralingsziekte niet herkent als zodanig (hoofdpijn, griep/koortsverschijnselen, benauwdheid, buikgriep, hartkloppingen, misselijk) en dan na een positieve test (die pcr-tests zijn onbetrouwbaar gebleken overigens) diegene te horen krijgt Covid te hebben. Over stralingsziekte geen woord…

   Ik vond zojuist dit artikeltje en deed me hieraan denken: www.nu.nl/coron…rland.html
   Citaat:”De jonge patiënten hadden veelal last van hevige buik-, maag- en darmklachten, die gepaard gingen met hevige koorts. Enkelen hadden long- en hartproblemen”

   Als ervaringsdeskundige roept alles in mij maar 1 ding bij bovenstaand artikeltje en dat is dat deze kinderen wel eens stralingsziek zouden kunnen zijn. Maar welke arts gooit het in de groep?
   Nog maar bar weinig artsen die dat doen momenteel…

   • Anoniempje schreef:

    Sorry maar ik begrijp jou nu niet. Wat is dan het verschil tussen corona en stralingsziekte ?
    En de PCR test 8stralingsziektes niet geschikt om een coronabesmetting aam te tonen, last staan een mutant.
    10 jaar geleden de Mexicaanse griep en uitrol 4G.
    20 jaar geleden Sars en uitrol 3G
    Begin 19e eeuw Spaanse griep en de eerste radiogolven…

    • Marije Freeve schreef:

     Ik doe helemaal niet aan testen, want die pcr-test is frauduleus gebleken.
     Vraag is: Wat is volgens jou Corona?
     Mijn antwoord zou zijn:
     Corona-virussen bestaan al vele jaren en kunnen verkoudheid en griep veroorzaken. De ene krijgt het in lichte mate en sommigen krijgen het in zeer zware mate met verschijnselen waarvan ikzelf zou zeggen:”Hij/zij heeft een zware astmatische bronchitis opgelopen, met alle nare bijverschijnselen van dien”
     In mijn geval wist ik precies door wie ik was aangestoken.
     Met stralingsziekte gaat het anders. Dan zijn er voelbaar bronnen van electro-straling in de buurt aanwezig, waar je acuut ziek van kunt worden als je er gevoelig voor bent.
     Dat kunnen Wifi-versterkers van de buren zijn, slimme meters of 4 -of 5Gmasten/zenders in de buurt enz. Iemand kan last krijgen van griepverschijnselen, benauwdheid en noem het hele akelige rijtje van verschijnselen maar op. Het kan afschuwelijk zijn om mee te maken, vooral als je het nog nooit eerder hebt gehad.
     Alleen: De oorzaak is niet een virus, de oorzaak is een overdosis aan electro-straling.

     Opmerking tot slot:
     Electro-straling werkt volgens stralings-wetenschappers wel in op je immuunsysteem en dat zou wel eens de reden kunnen zijn dat er zoveel ziekte is (ook kanker) wereldwijd. Daarbij opgeteld nog de zooi die vanuit vliegtuigen op ons neerdaalt.
     In Californië zit een groep “wakkere longartsen” die al jaren spreekt over “chemtrail-lungs”. Zie hier één van de dappere longartsen die hierover durft te spreken voor de camera. Hij weet ook te vertellen wat volgens hem de oorzaak is:
     globalskywatch.com/chemt…mber=19707
     In Nederland zijn er nog steeds geen longartsen die dit durven…

     • greendragonne schreef:

      Virussen zijn geen ziekteverwekkers, maar het gevolg van ziekte. Bij vergiftiging (bv door straling) gaat een lichaam uitscheiden. En dat zijn (o.a.) virussen! Die zijn helemaal niet besmettelijk. De wetenschap heeft ook nog nooit aan kunnen tonen dat virussen besmettelijk zijn. Het is sinds Louis Pasteur niet meer dan een theorie. Daar zijn de farmaceuten en de universiteiten mee op de loop gegaan. Artsen leren sindsdien dat virussen werkelijk besmettelijk zijn. We leven hoogstwaarschijnlijk in een besmettingsleugen. Het wordt goed uitgelegd op deze video: rumble.com/voko5…ussen.html

     • Anoniempje schreef:

      Ok, ik snap je nu en geef je helemaal gelijk.
      Ik ben niet gevaccineerd en ook nog nooit getest want dat is idd allemaal onzin.
      Maar toch blijf ik me afvragen wanneer je positief test bij klachten! wat je dan on werkelijkheid hebt, griep of ziek van straling of triggert straling een griepuitbraak…

  • Fred Teunissen schreef:

   Ik zie het ‘coronasyndroom’ als het resultaat van een reeks oorzaken, waarbij straling een hoofdoorzaak is en tevens de lont in het kruidvat.
   Het draait om een opstapeling van verschillende ‘vergiftigingen’ en de algehele conditie van iemand.

   Zie daarvoor onder meer dit artikel uit 2020:
   www.transitieweb.nl/stral…ngsziekte/

   Kinderen hebben nog niet hetzelfde niveau van in hun systeem opgeslagen ‘vergiftigingen’ als volwassenen en met name ouderen.
   Maar… als ze jonge kinderen jaar in jaar uit gaan injecteren met toxische covid-‘vaccins’ dan voorspel ik je dat meer kinderen ‘corona’ zullen ontwikkelen.
   Het is daarom voor ieders toekomst van beslissend belang dat kinderen NIET geinjecteerd worden met dit biowapen.

   Zie ook: www.transitieweb.nl/coron…maar-waar/

  • jhon schreef:

   Verzekeraar sluit stralingsziekten uit?
   www.jrseco.com/nl/ll…-straling/

 4. Han schreef:

  Graag gedaan hoor. Ben van plan om mijn camper aan de binnenkant te bekleden met dit spul, maar welke.?
  Er is een enorm aanbod. In huis kan je eventueel een plafond of muur bekleden. (als je weet waar de antennezendermast staat )
  Voor zover ik het begrepen hebt, is de straling vanuit satellieten het meest slechte voor je gezondheid.
  We ( de bezorgde medemens ) worden altijd uitgemaakt voor aluminiumhoedje.
  Misschien een idee om de binnenkant van je pet, hoed of sombrero te bekleden met dat zilverdoek.?
  Zijn je hersenen niet net zo belangrijk, als het nog ongeboren kind in de buik van de moeder.?

 5. Margie schreef:

  Het laatste nieuws van Arthur Firstenberg
  An Artificial Night Sky
  Daar word je niet vrolijk van….

  441.449 Low Earth Orbit Satellites…
  operating, approved and proposed

  www.cellphonetaskforce.org/newsletters/

  Het artikel is verpakt in een pdf (engelstalig)

 6. Patrice schreef:

  Waar veel mensen niet van op de hoogte zijn is dat 5G niet werkt zonder glasvezel, als we dus van 5G af willen, moeten we massaal van het glasvezelnetwerk af stappen.

  • Martijn schreef:

   Op mijn werk zijn we ook allemaal ziek geworden van de glasvezel, ik dacht dat het aan kpn lag en heb een oproep gedaan op mijn you-tube kanaal (volg je hart) wie dit ook had onder vonden. Weinig reactie gehad dat het aan de kpn lag, maar wel mensen die maar niet beter worden. Het lijkt niet aan kpn te liggen, maar aan de glasvezel. Glasvezel vervuilt zelfs je stroom. Graag wil ik weten waarom 5g niet zonder glasvezel kan

 7. Tina schreef:

  Je krijgt geen corona/griep van 5G, je zenuwstelsel wordt aangetast en daarna vallen spieren weg.
  Al de energie wordt uit je gezogen en dat maakt dat je lichamelijk totaal bent uitgeput en makkelijker ziek wordt.
  DAT is wat die stralen doen dmv. antennes – fibernet – nieuwe lantaarnkappen met kastjes welke worden doorverbonden met de kastjes in huis.
  Het spiderweb is compleet.
  Krab maar achter de oren waarom ze corona – delta – omicron woorden in je hersens willen planten.
  De mens is zelf de antenne van hun ziekte met de mobiel.
  Leg die van jou in de ijskast, buren hebben hem op zak. Schiet lekker op.
  Ik heb helemaal geen mobiel
  Verf en kleding of tent is onbetaalbaar.
  Zodra je je energie weer op kan peppen heb je vat op de 5G en de hele santekraam.
  Heb het zelf ondervonden en ben herstellende.
  Ik hoop dat het lukt, want er is al veel gesloopt.

  Terwijl ik van de zomer er als een zombi bij zat, had ik iedere dag tientallen bijen in mijn huis en buiten nog veel meer.
  Het barst hier van de vogels, dat ze doodvallen maak ik hier niet mee.
  Bomen gaan ook niet dood bij de antennes, maar ik ondertussen wel.
  Ik maak wel mee dat mensen spontaan doodvallen, tegen elkaar aan rijden, in het water vallen en makkelijker naar het mes grijpen.

  Het is 31 december 5 voor 12

  • tjeerd schreef:

   Wat jij hier aankaart lijkt me waar te zijn. Je lichaam bestaat uit een serie batterijen en ieder leeft in een eigen bioveld dat functioneert via elektromagnetische en scalaire energiekrachten. Door 5G worden waarschijnlijk je batterijen leeggeroofd (energiestelers) en raakt je bioveld totaal ontregeld. Ik heb vandaag Fred een link gestuurd over het boek Healing is Voltage van dr. Jerry D. Tennant. Dit is een revolutionair boek over elektrische geneeskunde. Het is via Kindle aan te schaffen. Tennant (inmiddels 81 jaar) is ook te vinden op Youtube heb ik begrepen. Het komt er op neer dat je je levenstijl moet aanpassen om de polariteit in je lichaam (je cellen en organen) waardoor alles stroomt weer te herstellen. Ook een goed boek met dezelfde boodschap dat ik zelf aan het lezen ben is: Electric Body, Electric Health van dr. Eileen Day McKusick. En wat heel belangrijk is en vaak vergeten wordt: koop een goede waterfilter (bv. een Aqualine waterfilter die ik zelf heb). Je bestaat voor bijna 70 procent uit (gestructureerd) water en alle interactie en energieoverdracht in je lichaam verloopt via je gestructureerde jelachtige waterlichaamsinhoud. Alles draait om electronen en voltage is hetzelfde als optimale pH waarde van je organen. Tennant geeft dat precies aan in zijn boek. Andere heel goede Nederlandstalige boeken in dit verband zijn Het Celherstel Concept en Het actief water boek van de arts dr. Rinno Heidstra uit Enschede. Hij zit op dezelfde lijn als de vorige twee onderzoekers.

   • Tina schreef:

    Dank je wel Tjeerd voor de info.
    Gisteren stonden ze plots voor mijn (huur)huis om de glasvezel in te graven. Ik dacht dat ik gek werd. Man zei, opdracht van woningbouw. Hele geschikte peer, maar ik was volledig van de kaart. Het gaat niet gebeuren dat er een kabel en kastje in mijn tuin en huis komt.
    Wordt niet aangesloten zei hij., alleen gemonteerd voor later.
    De buren krijgen het hoogstwaarschijnlijk wel, maar niet protesteren is geen optie.
    Aangezien mijn te besteden budget niet groot is, hou ik me aan de optimale pH waarde of daarboven, incl. jodium, magnesium ed. Zuiveringszout is toch wel het allergoedkoopste om het lichaam te beschermen. Dr.Sircus – Natrium bicarbonaat, boek.
    Het is een dagtaak om het allemaal op een rijtje te houden.
    Strandwandelingen helpen een handje.

    • tjeerd schreef:

     Dat boek van dr. Sircus heb ik ook. Een andere goede arts die veel pH boeken op de markt brengt is de bekende dr. Robert Young (pH Miracle serie). Een heel goed in het Nederlands vertaald boek is van de Zwitserse arts dr. Christopher Vasey Het zuur-base evenwicht (boekenvoordeelwinkels) met heel veel uitleg en adviezen. Je kunt je pH waarde van je urine zelf testen met pH test strips die je op ebay kunt bestellen. Wellicht kun je ook de pH waarde van je bloed laten testen als je echt zeker wilt zijn of je lichaam in orde is. Straling is natuurlijk toxisch net als nano-ultrafijnstof en giftige metalen in water en voeding.

     • Tina schreef:

      Ik ben nog maar kort op deze site.
      Ben wel al een poosje, af en aan, bezig met pH waarde.
      Dokter wil ternauwernood de vitamine bloedtest uitvoeren,
      Ik heb niks meer bij de dokter te zoeken, geeft alleen stress.
      Laveren met je bootje en niet stranden op een bank of ten onder gaan in een storm is een kunst.
      Dank aan allen die hun eigen verhaal en kennis willen delen.

   • Anoukio schreef:

    Ik zou willen adviseren om drinkwater te destilleren. Heb zelf een Berkey aangeschaft, en sinds kort een TDS meter om zo de vervuilde deeltjes van het water te kunnen meten. Het verschil met kraanwater en Berkey water is erg weinig.
    Kraanwater is hier 180 ppm( parts per million)
    en water uit de Berkey 160ppm.
    Erg zonder van zo’n dure uitgave.
    Nu een destilleerappartaat gekocht ( zoals de natuur het ook doet middels verdamping)
    en dat water is zuiver. 0 ppm!!!
    Water opgevangen in een regenton is zelfs nog veel schoner dan kraan/filter water, dat is hier in Drenhte 15ppm.
    Ik heb veel meer energie nu, mijn ouders ervaren dat ook na te zijn overgestapt op echt zuiver water.
    Je schrikt je ook een hoedje als je ziet wat voor vervuiling er achterblijft in het destilleerappartaat….dan wil je echt nooit meer kraanwater drinken. Zijn ook wel filmpjes van te vinden op internet.

    • tjeerd schreef:

     Rinno Heidstra heeft alle verschillende apparaten met voor en nadelen ook beschreven in zijn Actief Water boek. Ik zal dat een s nalezen. Ik heb ook een Berkey gekocht en die gebruik ik nu als voorfilteraar. Je kunt er ook nog twee extra fluoridefilters onderhangen zag ik. Ik ga dat nog eens nakijken welke stoffen het nog meer filtert. Het zijn wel zoektochten om het juiste apparaat te vinden. Het Aqualine filter geeft in ieder geval echt lekker alkalisch water zoals bronwater. Ik sport ook veel en ben echt topfit. Beter dan ik ooit geweest ben met 62.

    • tjeerd schreef:

     Ik heb even voor je uitgezocht hoe Rinno Heidstra gedestilleerd water kenmerkt. Hij stelt het gelijk aan omgekeerd osmosewater. Hij geeft de verschillen tussen kraanwater, (gefilterd) basisch water en omgekeerd osmosewater:
     -kraanwater: basisch, hoger dan 7 pH; positief redoxpotentiaal, hoger dan + 300mV; grote clustergroote, 20-25 moleculen.
     -basisch water: basisch, hoger dan 8 pH; negatief redoxpotentiaal, -300 mV tot -700 mV; kleine clustergrootte, 5-6 moleculen; gefilterd; biologisch opneembare mineralen.
     -omgekeerd osmosewater: zuur, lager dan 7 pH; positief redoxpotentiaal, hoger dan +300 mV; grote clustergrootte, 20-25 moleculen, gefilterd; geen biologisch opneembare mineralen (pag.136-143)
     Je zult gedestileerd water dus alkalisch moeten maken en remineraliseren want het gedestilleerde water bevat o ppm en dus ook geen mineralen. Het bloed neemt enkel negatief geladen voedingsstoffen op via het positief geladen dunne darmslijmvlies. Basische stoffen leveren energie en zure stoffen onttrekken energie aan het lichaam. Straling verzuurt je lichaam ook en onttrekt dus energie aan je lichaam

     • Anoukio schreef:

      Wat een verhaal, bedankt voor het delen.
      Wat ik ben tegengekomen is dat het een bewuste leugen is dat je mineralen nodig hebt uit water. Dat is in de jaren 70 ergens de wereld in geslingerd zonder bewijzen daarvoor. Men wil immers niet dat wij in optimale gezondheid zijn, dus liegen ze over welk water het beste voor ons is.
      Je mineralen haal je namelijk vooral uit je voeding
      En kun je het ook perfect via je huid opnemen zoals b.v. magnesium.

      Voor de rest hou ik het tegenwoordig bij de basis en bij de natuur, aangezien je anders door een web van onwaarheden en leugens moet heenspitten en dan nog niet bij de waarheid uitkomt.
      Dus ik weet niet wie de beste man is die al die info verstrekt over op-de-kop en achterstevoren osmose water 😉🤣,
      maar we kunnen er toch vanuit gaan dat de natuur altijd het beste brengt. Alles op deze aarde, mens en dier leeft d.m.v. water dat verdampt en middels regen weer op aarde komt. Schoon en wel( voordat de lucht werd vervuild met chemtrails )kwam het op de aarde neer. Dat systeem is mijns inziens ook voor ons zo gemaakt. Aangezien wij ook onderdeel zijn van het ecosysteem hier op aarde.

     • Ron Chaitanya schreef:

      Heel interessant al die waterverhalen, maar als leek op gebied van waterapparaten, begrijp ik nu niet welk apparaat ik zal moeten kopen. Hoe krijg ik schoon , vitaal en goed water?

     • Ron Chaitanya schreef:

      Omdat wij een ingebouwde waterkoker hebben in het spoelkastje, ben ik ook benieuwd welk apparaat daarvoor geplaatst kan worden.

     • tjeerd schreef:

      www.youtube.com/watch…m-Ia6vI4PA
      Dr. Jerry Tennant legt het allemaal in deze video uit die een verslag is van zijn elektrische geneesmethode op het congres van wetenschappers die het nieuwe paradigma van het elektrisch universum onderzoeken. Zijn methode sluit aan bij de oude medische inzichten van de Chinezen, Tibetanen en Egyptenaren.

 8. Ik begreep dat 5G simpel via een lichte frequentieverandering om te zetten naar een positieve energie ipv deze dodelijke. En lang geleden hoorde ik dat overal chips in gezet worden voor kontakt met 5G. En dat 5G binnen zou komen via glasvezel door al je electric kabels en je apparatuur, dus een huis vol …. 5G. Hoe zit dat? En uitzetten? Maak je los van het openbare net?

  • Fred Teunissen schreef:

   Het helpt al als we veel voorzichtiger omgaan met onze mobiele telefoons. Zo mogelijk daar helemaal mee stoppen of het ding regelmatig in een koekblik opbergen.
   Arthur Firstenberg schrijft daar goede dingen over in zijn drie artikelen.
   5G als systeem uitzetten of andere frequenties instellen (ik denk ook dat dat kan) is alleen op landelijk (waasrschijnlijk zelfs EU) niveau mogelijk.

   • MJR van Toor schreef:

    Hallo Fred, ondanks alles om ons heen, wens U een voort spoedig 2022 toe en hoop op beteren tijden voor de mensheid.

    Nu even mijn zoek drift naar de waarheid, over 5G en de combinatie nano graphene oxide.
    Mijn zoek opdracht was, (1) clinam european foundation for clinical nanomedicine/graphene oxide.
    Ik zoek op het vrije, duckduckgo.com!

    int.artloft.co/graph…isonig-and 5g?

    exposingmedicaltirrany.wordpress.com.

    U, vind na mijn eerste (1) zoek opdracht boven genoemde info en meer.
    We komen steeds dichterbij de waarheid Fred, ga zo door, mijn RESPECT heeft U!
    Meer dan bedankt daar voor……

    Hou U en uwe naaste taai, het gaat jullie goed.

    Rudie van Toor

   • MJR van Toor schreef:

    ki.se/en
    Over deze side heb ik een donker bruin vermoeden dat het gerelateerd is aan het WEF!
    Ik vertrouw Zweden voor geen meter, het is te stil rond Zweden.
    Verdacht stil, wat weet Zweden wat wij nog niet weten waardoor zij zo braaf glatjes door deze crisis komen?
    Hou U taai groet

    • Neo schreef:

     Bericht op E.J. Bron dat de moslims Zweden spoedig willen overnemen dmv een burgeroorlog. De leider van de moslimbeweging zegt het zelf. Test case voor de rest van de wereld? Daarom vindt misschien het ongeremde moslim verkeer naar alle landen plaats. chaos creëren.. en uit de as verreist.. de nieuwe wereld regering?

   • MJR van Toor schreef:

    100% zeker is, ki.se/en
    Een verlengstuk van het WEF, naar beneden scrollen bingo, Sustainable development.
    En al het WEF, gehersenspoel komt voorbij
    Alles in een prachtig jasje gestoken als of het allemaal goeds beloofd.
    Wij weten inmiddels wel beter.
    Alle agenda doelen komen voorbij alsof het prachtig wordt!

  • Han schreef:

   Frequentie omzetten, dat klinkt alsof een kernbom via een klein electronics apparaatje waardeloos is geworden. Laat eens iets zien wat voor apparaatje dat is, of een artikel wat dat beschrijft.

 9. klaas schreef:

  In de Friese Staten is op 22-4-2020 het verband tussen 5G en Corona ook aan de orde geweest n.a.v. een expertmeeting voor de Steaten in februari van dat jaar. fryslan.notubiz.nl/verga…22-04-2020. Het college sprak haar vertrouwen uit in het RIVM die verantwoordelijk is om gezondheidsproblemen te monitoren en voorkomen. Een motie tegen 5G van een meerderheid van de partijen in PS heeft het niet gehaald (ontraden). Goed om de draad tegen 5 G weer op te pakken

  • Marije Freeve schreef:

   www.stetzerelectric.com/wp-co…PDj0NBnRVc

   Hierboven een link met een schematische afbeelding van de US Naval Medical Research Institute uit 1972, die gaat over de lichamelijke symptomen van stralingsziekte als gevolg van electro-straling.(2,3,4, -en 5G)

   US Naval Medical Research Institute is niet zómaar een instituut volgens mij.
   Als dit instituut stralingsziekte in 1972 heeft erkend als zijnde serieus, waarom zet half Nederland mensen met stralingsziekte dan nog steeds weg als “complot-gekkies”? Één van de antwoorden is: Omdat Nederland bij uitstek een techno-land is waar veel mensen hun brood verdienen in deze sector.
   Mona Keijzer is nooit aangenomen door het Nederlands regime voor onze volksgezondheid, maar ze was er om de miljarden binnen te halen.
   En dat deed ze, om daarna weer via de achterdeur te vertrekken…

   Wat kunnen bezorgde burgers nog doen?
   Volgens mij is het wijs om het 5G-onderwerp aan te kaarten bij zoveel mogelijk gemeente-politici vanwege de gemeenteraadsverkiezingen aankomend voorjaar.
   En dan maar hopen dat deze politici niet worden geïntimideerd en/of omgekocht worden door de telecom-industrie of aanverwante partijen…

   www.stralingsleed.nl/blog/…it-met-5g/

   Ik wens jullie allen een stralingsvrij en gelukkig 2022!

 10. Anoukio schreef:

  Goed stuk, hopelijk gaan mensen steeds verder ontwaken en ook dat het niet om een virus gaat.
  Over 5g in de ruimte hoeven we ons gelukkig geen zorgen te maken aangezien we onder een dome leven op onze mooie platte aarde!

  • Anoniempje schreef:

   We leven inderdaad op een platte aarde, onder de dome. Ik twijfel ook aan het bestaan van satellieten maar stel mezelf ook de vraag waarom die dan niet in die ruimte onder de dome zouden kunnen zijn?

   • Anoukio schreef:

    Wat ik tot nu toe heb kunnen vinden is dat de satellieten inderdaad onder de dome zijn, ze hangen aan hele grote helium ballonnen.
    Google Balloon project, daar is veel over te vinden op het internet.

 11. Han schreef:

  Uw artikel over 5G. Beetje kort door de bocht, zet 5g uit. Als je deze technologie al niet in huis hebt, hoef je ook niets uit te zetten. Graag zou ik willen vernemen, hoe je je kan beschermen tegen deze bestralingen.

  • Fred Teunissen schreef:

   Lees daarvoor de gerelateerde artikelen, helemaal onderaan de tekst.

   • Han schreef:

    Ik heb een paar van die artikelen gelezen, maar ik verdrink in termen al negatieve en positieve energie, wat voor een ieder dus 180 graden anders kan zijn. Niet meetbare of aantoonbare energiebronnen En veel aanbevelingen van blokjes polyester met allerlei verschillende kraaltjes, metalen en uit rots gehouwen elementen in de vorm van piramides of bolletjes. Nee, voor mij hokus spokus gedoe. En op reis in ( bijvoorbeeld ) een camper of op het strand liggend heb je daar niet veel aan. Dat spul zou werken als het ingegraven wordt in de buurt van een straalzender. Ben ik nog wel even bezig zeg. Lijkt mij niet echt realistisch.

    • Marije Freeve schreef:

     Google op:

     -stralingswerend beddengoed
     -stralingswerende textiel
     -stralingswerende kledij
     -stralingswerende muurverf
     -stralingswerende klamboe

     En dan word je vanzelf naar een verkoper verwezen.
     Het is allemaal geen goedkoop spul, maar ik weet uit de verhalen dat het voor velen hun enige redding is geweest.
     In Nederland moet je vaak wel…

  • Ireintje schreef:

   Ja dat zou ik ook graag weten ….

 12. Vanessa schreef:

  Eindelijk iemand die het weer aan kaart! Dit roep ik al vanaf het begin! 5G werd geleidelijk aangezet vanaf 11/19 en als zelfs bijen en bomen er dood van gaan… dan worden wij sowieso ziek.
  Ook (zie uitgave Vogelhospitaal nederland) schrijft het Vogelhospitaal dat duizenden vogels de “vogelgriep” hebben gekregen, zich raar gedragen, verdrinken, in rondjes blijven rondlopen. En zij noemen dit ook Corona en dat “het niet meer weg gaat”. Nee dat is ook 5G!
  Wat gaan we er aan doen? Pre-Corona was er enorme weerstand tegen 5G maar daar merk je niets meer van…

  • Han schreef:

   Goed dat je dit even aankaart.
   Ik woon sinds 1 jaar in de buurt van Stadskanaal ( eerder in Almere ) en heb altijd een bijenhotel aan mijn huis hangen. In Almere waren altijd veel bijen en andere vliegende insecten aanwezig.
   Dit gehele jaar in Stadskanaal, niet 1 bijtje gezien ook niet in mijn bijenhotel.
   Alleen 4 wespen over het gehele jaar, dat kan echt niet goed zijn.

   • Han schreef:

    Die bedoelde ik ook, sorry maar dit is een van vorm geloven en daar geloof ik niet in, Zou beter zijn om te meten en te weten. En geloven doe ik in een kerk. En zoals ik al schreef, hoe doe je dat op reis of op vakantie.? Enig idee.?

   • Martijn schreef:

    Ik heb u manier van beveiligen geprobeerd, maar ik raad deze manier van beveiligen af, het helpt tegen straling, maar kost levens energie en het gaat ook ten kosten van je weerstand..

    • Han schreef:

     Zou dit spul helpen je te beschermen tegen de 5G of 4G straling.? www.amazon.nl/dp/B0…_lig_dp_it

     • Marije Freeve schreef:

      Je hebt me op een belangrijk spoor gezet met bovenstaande link. Niet te geloven de grote hoeveelheid pagina’s aan stralingswerende stoffen die Amazon heeft. Zèlfs stoffen van zogenaamde “militaire kwaliteit”.
      (houdt ook Bluetooth en 5G tegen, kijk op pagina 2 en 3!)

      Link: www.amazon.nl/s?k=f…ef=sr_pg_1

      Deze pagina’s zijn tevens het bewijs, dat ook de militaire sector zichzelf beschermt tegen electro-straling. Dus laten media, politici en de rest van de bevolking ophouden om emv-klokkenluiders voor gekkie te verklaren en laat men wakker worden, óók Mona Keijzer, want de militaire sector weet ervan.

      En dan nog even over de baby in de buik bijvoorbeeld: www.amazon.nl/FURON…38;sr=8-38

      Nederland word wakker en licht uw gemeente-politici hierover in!
      En Han, zeer bedankt voor de link!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.