Uit het dagboek van een Etheric Warrior: het giften van vogelgriepzendmasten

Je ziet dat stap voor stap een volgende plan-demie wordt voorbereid. Kippen worden ziek gestraald en een virus krijgt de schuld. Met orgonite kan deze straling worden geneutraliseerd en kan het snode plan worden doorkruist. Een ervaren Etheric Warrior vertelt over het ontstoren van vogelgriepzendmasten. Met veel foto’s.

10 juni

Nadat ik recent op vakantie wat oude kastelen gegift had in het land der Catharen (Montsegur, Puivert, Rennes-Le-Chateau) had ik de smaak wel weer te pakken van het environmental healing, zoals ik het verspreiden van orgonite (‘giften’) graag noem.

Op de terugreis overnachtten we in Durbuy, een pittoresk toeristisch stadje in de Ardennen dat ik altijd nog eens een keer wilde bezoeken, omdat ik er als kind vaak ben geweest. Als kind voelde ik me daar altijd erg bedreigd. Ik herkende de sfeer meteen. Ook mijn vrouw vond het eerder een beklemmende atmosfeer. Nu heb ik in mijn latere jaren wel eens gelezen dat Durbuy een ‘Haut Lieu de la Franc-Maçonnerie’ is: een krachtplek gekend bij de Vrijmetselarij.

Durbuy staat niet toevallig op de lijst om als één van de eerste steden 5G-smartcity te worden. Vanzelfsprekend ging het wandelingetje door de stad dan ook gepaard met het droppen van orgonite in de rivier de Ourthe en op nog wat plekken. Toen we er in de avond weer terugkwamen, merkte zelfs mijn vrouw het verschil in sfeer: licht, helder, en het beklemmend gevoel was volledig verdwenen. De zoete wraak van een kind…

Het kernpunt van ‘hun’ energetische corruptie in Durbuy is het illustreren waard, omdat het zo typisch is: het zogenaamde Anticlinaal bestaat uit halve en/of onderbroken cirkels, gecombineerd met fallus en nog andere merkwaardige ‘kunstobjecten’, dit alles opgetrokken richting een duidelijk energetische rotsformatie. Ik heb jammer genoeg zelf geen foto’ s genomen, maar op de Streetviewbeelden is behalve de fallus alles vrij goed zichtbaar.

Klik hier voor meer foto’s via Google.

11 juni

Vandaag bij het naar huis rijden passeerden we bij Luik een enorme antenne (zie de foto hieronder). Vlak langs de weg. Mijn vrouw was zo aardig mij deze ook even te laten giften. Het is niet altijd eenvoudig om plotsklaps te parkeren langs de weg, dus dat het nu wel lukte was erg fijn. Het was al lang geleden dat ik nog zo’n joekel energetisch mocht dwarsbomen.

12 en 13 juni

Wat bijkomen van de autoreis, moe maar ook voldaan over het recente giften. Het giften van plekken waar je je als kind niet op je gemak voelde, schenkt altijd extra voldoening. Er wordt een stuk in jezelf mee geheeld.

Ik krijg weer zin om weer wat vaker op pad te gaan met mijn orgonite en de koperen buizen die ik mee heb kunnen nemen uit Marseille. Die zijn nog van mijn schoonvader zaliger geweest, die zijn carrière geëindigd is als loodgieter. Vroeger gaf ik niet zo om koperen buizen, maar de ervaring leert dat je gewoon minder orgonite nodig hebt bij zware targets en dat je zo het bereik vergroot. Blij dus dat ik weer een voorraadje heb.

Ik krijg bij het lezen van de Stentor ook meteen een goede suggestie mee voor een volgende giftingtrip.

In lijn met het rapport ‘Zoönosen in het vizier’, in lijn met onheilsberichten over de toekomstige ‘zeer dodelijke’ naar de mens overspringende vogelgriepmutatie, en natuurlijk in lijn met de WEF-voedselagenda waarbij vlees moet verdwijnen, roept minister Staghouwer op om pluimveebedrijven te sluiten.

Voor iedereen met twee cent verstand is het allang duidelijk dat met vogelgriep uit de lucht dood neervallende vogels neergestraald worden, hoofdzakelijk met behulp van zendmasten voor mobiele telecommunicatie. Zendmasten hebben wel eerder epidemies veroorzaakt trouwens, en ook de volgende uitbraak wordt zorgvuldig voorbereid door straling op bepaalde plekken toxisch te verhogen, momenteel met name in de pluimveestallen dus.

Dit alles irriteert mij mateloos en ik besluit dat ik binnenkort maar eens een rondje Lunteren – Barneveld moet doen om de vogelgriepzendmasten te giften, waardoor ze niet meer kunnen worden ingezet als stralingswapen.
Daarbij, in die regio heb ik al langer iets op de wenslijst staan: het geografische Middelpunt van Nederland. Daar staat een constructie die ook weer is opgebouwd uit onderbroken cirkels, en dat punt is dus blijkbaar van energetisch/symbolisch belang, een mooie target.

14 juni

Ik lig zeer vroeg al wakker in mijn bed, en uiteindelijk zit ik om 20 na vijf ’s ochtends al in de auto richting Lunteren, mijn orgonite, schepje en hamer om buizen de grond in te rammen naast me op de passagiersstoel. Heerlijk stil is het nog op de wegen. Na een rit van drie kwartier kom ik aan bij het middelpunt van Nederland. Het ligt ergens in een bos ten oosten van Lunteren. Maar eerst ‘moest’ 🙂 ik onderweg in de buurt nog even een zendmast meepikken, die duidelijk wat orgonite kon gebruiken.

Na een kleine wandeling kom ik aan bij een heuveltop in een bos. Bijzonder, dat het middelpunt van Nederland precies bovenop een heuvel ligt. Een kip- en ei-vraag dringt zich op: Heeft men eerst het middelpunt bepaald en vervolgens de landgrenzen daarop aangepast, of ligt het middelpunt toevallig echt precies op een heuvel? Of toch misschien niet helemaal op deze plek?

In ieder geval, ook hier weer een constructie van een onderbroken cirkel, met drie grote stenen in het midden. Geen frisse energie. Ik ben dus niet voor niets gekomen.

Ernaast een soort camera op een driepoot, die stond ook al naast een soort uitkijktoren vlak naast waar ik parkeerde, die ook weer uit halve cirkels bestond. ‘Hessenhut’, op de kaart:

Tijdens het uitstappen had ik vanuit mijn ooghoek al een zendmast zien staan op de tegenovergelegen camping, maar eerst dus even het middelpunt van Nederland van een koperen buis plus orgonite voorzien… en de Hessenhut ook.

Bij het zoeken naar de zendmast en een legale toegangsweg ernaartoe, valt mijn oog op de kaart op de Muur van Mussert, een overblijfsel van een NSB-monument, ook weer met halve cirkel, een lange rechte weg erheen en een creepy feeling. Blijkbaar is het bouwen van energetisch actieve constructies op deze plek erg gewenst en cirkelvomige bouwwerken the way to go.
Vanuit de lucht:

Ik gift de zendmast en vervolgens ook de restanten van de Muur. Ik begraaf diep genoeg, want men is met restauratiewerken bezig. Omdat ik iets te gehaast ben, zie ik pas na thuiskomst op de kaart dat er andere targets in het bos liggen: een tijdlijntrap, die niet zo vreemd aandoet, maar vooral een ander vanuit de lucht te identificeren ‘kunstwerk’ (?) zal door iemand anders, of door mij op later tijdstip nog eens gegift moeten worden, want dat ligt of staat er allemaal niet voor niets…

Maar goed, het middelpunt is gegift, de hoeveelheid symboliek in de buurt doet vermoeden dat we goed bezig zijn door dit te giften.
De zendmast op de camping mag er ook best zijn, we zijn al in de buurt van Lunteren, dus het nog niet gemicrowavede pluimvee mag ons dankbaar zijn 😊 :

De eerstvolgende zendmast aan de spoorlijn is een relatief kleine mast. Ik gift toch stevig, want toekomstige upgrades zijn altijd mogelijk:

Ik kijk op Antennekaart waar ik moet zijn voor de zendmasten. Vandaag focus ik mij vooral op het buitengebied tussen Lunteren en Barneveld. Ik kan niet de hele regio doen, maar toch wat belangrijke masten ontstoren. De eerstvolgende is al meteen een flinke jongen. Hij staat vlak naast een boerderij met grote loods: een kippenkwekerij?

Een vogelgriepzendmast 😊
Ik besluit de zendmast aan afrit Scherpenzeel te Barneveld te giften omdat deze toch ook een flink deel agrarisch gebied bestrijkt. Daar aangekomen herken ik de plek. Ik heb immers Barneveld een jaar of vijf geleden al gegift. De nu met 5G geüpgradede zendmasten hebben echter méér orgonite nodig en dat is precies wat ik achterlaat.

Ik begin toch wat moe te worden van het vroeg opstaan en laat de zendmast bij afrit 3 bij Lunteren aan iemand anders, misschien een enthousiaste lezer die daar in de buurt woont?
De laatste zendmast hier in de regio die ik vandaag doe, ligt ten oosten van Barneveld. Ook weer een fors exemplaar:

Op de terugweg naar huis, pak ik nog even een zendmast mee tussen Apeldoorn en Voorst, die al enige tijd niet meer fris aanvoelt: geüpgraded, of orgonite misschien weg? In ieder geval, na vandaag weer OK! 😊

Ik ben weer tevreden en moet dringend weer wat hars bestellen, want ik heb de smaak weer te pakken. Voor wat komen gaat, moeten er gewoon zo veel mogelijk zendmasten gegift geraken. Doe je mee?

Gerelateerd

Een effectieve stralingsbescherming aanbrengen in vier stappen

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

De lucht ontgiften met de orgonite cloudbuster

Met orgonite maken we het verschil

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Robin Holthinrichs schreef:

  Hallo allemaal,

  Ik ben toevallig achtergekomen dat er een soort “konkurent” is van de Cloudbuster/Chembuster van Don Croft.
  Ik vond het toen ik op pinterest aan het rondneuzen was.
  Dat apparaat heet Natuur Harmonie Station (NHS) Heeft iemand hier ervaring mee?
  Ben benieuwd.

 2. EgoWoman schreef:

  Wat een geweldig actie!! Terwijl ik je verhaal las, dacht ik: dit zouden we met een groep moeten gaan doen. Dan weten waar al gegift is en kunnen we kennis delen met elkaar.

  Ik denk er al een tijdje over na om dit ook te doen, maar mijn budget en gezondheid zijn beperkt. Maar ik kan wel veel andere dingen. Zijn er misschien anderen die dit ook wel zien zitten?

  • Geus schreef:

   Mooi dat je zo enthousiast bent. Zelfs als je het bescheiden houdt kun je met relatief kleine som veel bereiken. Je eigen leefmilieu ontstoren/giften, daar profiteren al heel veel mensen van mee!
   Edwin van orgonisenederland.nl doet een verdienstelijke poging bij te houden waar er al gegift is. Echter, mensen onderschatten in hoeverre deze uiterst efficiënte activiteit onder de aandacht ligt van saboteurs en desinformateurs. ‘Samen’ gaan bijhouden waar er al gegift is, is de deur wagenwijd openzetten voor grapjassen die dan beweren dat er al gegift is… De algemene tendens is momenteel DECENTRALISATIE, vertrouwen op het Grote Toeval, dat maakt dat de juiste mensen op de juiste plek aan het giften gaan, zonder dat er georganiseerd moet worden.

 3. Joannes Roovers
  22 juni 2022 om 11:05

  fantastisch ,
  Ik zou graag zo’n grote ontstoorder willen kopen die tot 50km in de omtrek werkt.
  Ligging is 15km van Maastricht over de grens in Belgie op 100m van grote zendmast in Riemst
  Voor het meten van Electrosmog heb ik een Detector ESi24 zie www.epeconseil.com.
  Zo heb ik voor een goede slaap een blokje orgonite van DoooZz maar helaas electrosmog blijft onveranderd.
  Zodoende de vraag of er is van resultaat van uw apparaten te meten valt.
  Gaarne bericht.
  Vriendelijke groeten
  Hans Roovers

 4. dvddoo schreef:

  Hoi, ik kan het orgonite.pdf bestand niet openen nadat ik dit heb gedownload. Is het bestand corrupt?

 5. Joannes Roovers schreef:

  fantastisch ,
  Ik zou graag zo’n grote ontstoorder willen kopen die tot 50km in de omtrek werkt.
  Ligging is 15km van Maastricht over de grens in Belgie op 100m van grote zendmast in Riemst
  Voor het meten van Electrosmog heb ik een Detector ESi24 zie www.epeconseil.com.
  Zo heb ik voor een goede slaap een blokje orgonite van DoooZz maar helaas electrosmog blijft onveranderd.
  Zodoende de vraag of er is van resultaat van uw apparaten te meten valt.
  Gaarne bericht.
  Vriendelijke groeten
  Hans Roovers

  • Geus schreef:

   Beste Hans,

   De orgonite cloudbuster is inderdaad krachtig, maar ontslaat je niet van de ‘plicht’ om elke individuele zendmast in de buurt te giften. Zie het als een soort ‘verdubbelaar’ van het ontstoren van zendmasten met orgonite towerbusters, HHG’s of zelfgemaakte stukken. Meer over de orgonite cloudbuster hier:
   www.transitieweb.nl/beweg…oudbuster/
   Het verbaast me niet dat die Doozz niet werkt, ik had al wat reserves bij dat product, eerlijk gezegd.
   Of er iets te meten valt kan ik niet zeggen. Ik kan de effecten net als veel andere mensen voelen/pendelen. Bij de orgonite cloudbuster krijg ik vooral terugkoppeling over een verbeterde slaap van mensen die hem in de tuin zetten. Als je hem net op zet, kun je binnen korte tijd de veranderingen in de wolken observeren, soms begint het te regenen.
   De werkzaamheid van orgonite is ondertussen in de meer dan 20 jaar dat het op het terrein gebruikt wordt, voldoende geïllustreerd door de vele mensen die ermee aan de slag gegaan zijn. Zelf beginnen giften is de beste manier om ook gevoeliger te worden en de soms zeer vreemde ‘bevestigingen’ te observeren. Succes!

   • Robin Holthinrichs schreef:

    Hallo allemaal, Ik ben ook een paar maanden aan het giften in mijn woonplaats Amsterdam, en vooral de buurt waar ik woon, dat is de Da Costabuurt in Oud West. Eigenlijk merk ik maar weinig resultaat van het giften. Ik heb zelf 2 cloudbusters, eentje gekocht (bais kit) bij Francisco uit Spanje en later eentje zelf gebouwd.

    Er werd me gezegd dat een cloudbuster beter werkt als ook de omgeving gegift wordt, dus dat heb ik gedaan, en zal wel verder gaan giften, de towerbusters maak ik ook zelf.
    In de buurt van het Leidse plein heb ik 2 maal een vogel van de straat gehaald die in shock waren. Zal wel door die 5G zendmasten komen.
    Dus ik zie het nut in om verder te giften.

    • Geus schreef:

     Hoi Robin,
     In Amsterdam (West)is door mij en anderen al uitgebreid gegift, maar wat extra is nooit weg. Een cloudbuster erbij is wel altijd een flinke upgrade.
     In Amsterdam kun je je momenteel erg nutti maken door de vele datacentra te giften. De dictatoriaal toegepaste AI kan maar ‘geboren worden’ of maligne opereren in een veld van DOR (slechte energie). Tape een stuk(je) koperen buis aan een respectabel stuk orgonite en gooi dat in het vaak in de buurt aanwezige water. (Ook zonder koperen buis doe je al veel goed)
     Succes
     Geus

    • Geus schreef:

     Hier nog de site van de Durch association:
     www.dutchdatacenters.nl/
     Er staat een kaart op 🙂

     • Robin Holthinrichs schreef:

      Hallo Geus,

      Het verbaast me enigszins dat Amsterdam West al gegift is, want de chemtrails blijven behoorlijk lang in de lucht hangen, Boven mijn huis waar de CB staat lost het wel snel op, maar ook niet elke keer.
      Dus ik denk dat mijn eigen buurt nog meer gegift moet worden.
      De datacenters komen ook aan de buurt. In het Vondelpark ben ik ook al bezig geweest,
      Ik doe aan vogeldressuur (kraaien en kauwen) en ik gun die dieren ook een gezond leven.

 6. Helena schreef:

  Wat goed om dit artikel te lezen van Geus. Ik voel het enthousiasme en ik doe graag mee. Heb al eens eerder een aantal zendmasten in Rotterdam gegift. Hoe weet ik welke allemaal al gegift zijn en welke niet?

  • Geus schreef:

   Deze vraag komt regelmatig terug. Het enige antwoord is eigenlijk: degene die je zelf gegift hebt! Momenteel is er nog relatief weinig gegift, en dubbel giften is momenteel echt geen luxe met de regelmatige upgrades die plaatsvinden. Besef ook dat er mensen rondlopen die proberen te saboteren. Ik heb al meermaals mogen horen dat ‘iemand’ ergens veel gegift had. Op het terrein was daar dan niets van te merken/voelen. Besef dat dit echt een oorlog is, en de vijand zal er alles aan doen om te voorkomen dat mensen op grote schaal en consequent de basissuccesformule toe gaan passen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.