De regering beschermt ons niet tegen electromagnetische velden en 5G

Ondanks twee brandbrieven van een grote groep wetenschappelijke experts uit 36 landen die ernstig waarschuwen voor het 5G-netwerk wil de EU dat 5G in alle Europese lidstaten in 2020 beschikbaar zal zijn.

De Nederlandse regering heeft al bakken met geld uitgegeven aan dit 5G-project. De bevolking is nooit iets gevraagd en protesten worden tot nu toe genegeerd.
De 5G-trein dendert voort.

Onafhankelijk onderzoek
In een artikel in de Volkskrant op 4 april 2019 blijkt dat GroenLinks samen met de PvdA en de PVV in de Tweede Kamer heeft aangedrongen op een onafhankelijk onderzoek naar de gevolgen van 5G.

Maar staatssecretaris Mona Keijzer vindt een nieuw onafhankelijk onderzoek niet nodig, want wetenschappers zijn het immers oneens over het gevaar. Mevrouw Mona Keijzer loopt zo aan de leiband van het grote geld en realiseert zich kennelijk niet dat er straks misschien wel nóg meer mensen met vage gezondheidsklachten zullen zijn in Nederland. En wat zal er gebeuren met het aantal kankergevallen?

Gevaren voor kinderen
De staatssecretaris zou een voorbeeld kunnen nemen aan de Brusselse regering, die uitrol van 5G voorlopig wèl weigert, maar nee…

5G daarrgelaten is het een feit dat in een aantal andere landen de bevolking beter beschermd en geïnformeerd wordt over electromagnetische velden. Met name de gevaren voor kinderen worden daar heel serieus genomen.

Op de website van Martine Vriens, juridisch adviseuse en begeleidster van mensen die elektrohoogsensitef (ehs) zijn staat een hele lijst aan maatregelen die in een aantal landen genomen zijn om kinderen te beschermen tegen electromagnetische velden.

Het opvallende is, dat Nederland daar niet bij staat. Geen bescherming van onze eigen kinderen dus, tegen dit fenomeen.

Besluit nadert
Eind mei neemt de regering een besluit over het 5G gebeuren.
Wil je vóór die tijd nog je stem laten horen, dan kan je je aansluiten bij de actie ‘Zeg
Nee tegen 5G!’

 

Het plan is om op 20 april met minimaal 50 mensen de letters 5G NEE te vormen en dat vanuit de lucht te filmen. Klik hier voor een video over deze actie.

Flyers verspreiden
Ook kun je flyers afdrukken en verspreiden.

Klik hier om een flyer over de risico’s van 5G te downloaden.
Klik hier om een flyer over de risico’s van draadloze netwerken te downloaden.

Gerelateerd

Welke acties kunnen wij ondernemen om te waarschuwen voor elektromagnetische straling en de opkomst van het 5G-netwerk?

Eerlijk over Straling, WiFi en de 5G-evolutie

5G: ‘een niet te overziene, onveilige en onomkeerbare technologie’

Effect mobiele telefoon

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Klarie de Leeuw schreef:

  Hoe is dit afgelopen?

  • Fred Teunissen schreef:

   Tot dusver niet goed.
   5G is op grote schaal aangezet. Een volgende fase in deze ‘uitrol’ is de installatie van kleine zender-ontvangers (small cells) in lichtmasten en dergeljke. Daar is inmiddels een begin mee gemaakt,
   zie dit artikel: www.transitieweb.nl/stral…ngsziekte/
   Wel is er nog veelbelovend overleg met sommige gemeenten in het kader van het realiseren van stralingsluwe woongebieden.
   Een goed overzicht van de stand van zaken vind je op de website stralingsbewust.info:
   stralingsbewust.info

 2. Désirée Röver schreef:

  5G is een militair wapen.
  Wat doen militairen het best?
  Dingen stuk maken.
  Mensen dood maken!

 3. sietsevanderhaar schreef:

  En een aardappel is ook heeel slecht… Teveel suiker en zout ook. Ik denk dat als je je er zo druk om maakt, dat de stijging van je bloeddruk en stress een stuk slechter voor je zijn dan de 5G

 4. rolf schreef:

  5 G is een Dodelijk wapen

 5. Marije Freeve schreef:

  www.transitieweb.nl/gezon…ing-en-5g/ En in dit artikel staan nog meer tips over welke acties je kunt ondernemen:

 6. LJ schreef:

  Helaas is dit blijkbaar allemaal de bedoeling. Er waren ook heel wat jaren auto’s zonder gordels terwijl de gordels al uitgevonden waren.. pas na heel wat jaren & heel veel doden later werd de gordel ingevoerd door de regering.
  Maar wat hier naast de regering die niks doet niet klopt is dat wij de mensen ook altijd maar stom staan toe te kijken terwijl er inmiddels zeker wel honderd duizend mensen van 5G afweten. En natuurlijk is er al van alles verstuurd en geseind naar de regering maar waar ze daar niet naar willen luisteren. Maar dat zijn honderdduizend man die de straat op gaan helaas.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.