Lena Pu: “Haal alle wifi weg uit scholen!”

Eerder plaatsten we twee lange, Engelsltalige interviews met Lena Pu over de gevaren van wifi straling en van 60 GHz in het bijzonder. Een gedeelte uit een van beide video’s is door Willem Erné van Nederlandse ondertitels voorzien. Het gaat om een stuk van 11 minuten.

Dit deel is het begin van haar bijdrage aan een online persconferentie die op 5 juni 2020 plaatsvond. Ze geeft hier in het kort de kern van haar research weer. Daardoor kan het wat kort-door-de-bocht overkomen.

Toch is het belangrijk dat we nu ook in het Nederlands van de resultaten van haar research kennis kunnen nemen.

Volgens Pu speelt 60 GHz straling een sleutelrol in de PLAN-demie en vormen draadloze acces points met een 60 GHz chip een levensgroot gevaar voor schoolkinderen. Alle wifi moet de scholen uit, zo concludeert ze.

Ook anderen slaan alarm

De waarschuwing voor 60 GHz wifi is niet nieuw. Ook Joe Imbriano uit Californië en Mark Steele uit Engeland hebben meermaals een zeer krachtig alarm laten horen.

Nieuw aan de bijdrage van Lena Pu is de link die ze legt met bloedonderzoek. Ook nieuw is de link die zij legt met nanotechnologische manipulaties in laboratoria. Op die manier werpt ze nieuw licht op het systeem in de PLAN-demie.

Mark Steele is een wapenexpert en legt duidelijk uit dat al die masten een ‘killer grid’ zijn. Al eerder publiceerden we op TransitieWeb deze onthullende video:

Hieronder laten we verder Joe  Imbriano aan het woord over de gevaren van 60 GHz. Imbriano gaat ervan uit dat er helemaal geen virusprobleem is (dat zou een pure hoax zijn). Dit in tegenstelling tot Pu, die de mogelijkheid oppert van een kunstmatige ‘levensvorm’ die samenwerkt met specifieke EMF-frequenties.

Zo belicht iedere onderzoeker een kant van de werkelijkheid die overeenkomt met de eigen expertise. Samen geven ze ons een totaalbeeld.

Gerelateerd

Lena Pu waarschuwt voor een tweede coronagolf door uitrol van 60 GHz wifi in onderwijsinstellingen

Corona en 5G: over de ziekmakende werking van niet-natuurlijke elektromagnetische velden en in het bijzonder die op basis van 60 GHz wifi

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan en lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. g van dijk schreef:

  ik heb last van het [geluid] van warmtepompen lage frequenties dus
  hoe schadelijk is dit nu wie heeft hier verstand van
  groet

 2. j.ligthart schreef:

  umbriano gaat ervan uit dat er geen virusprobleem is. Lena Pu gaat ervan uit dat er interactie is met kunstmatige levensvormen.
  Er zijn allerlei problemen die ontstaan in de interactie tussen biochemische processen en EMR in combinatie met microchips nanoparticles celmembranen zweetklieren hartfrequenties. zenuwcellenisolatielaag bloedklontering met versneld dichtslibben van bloedvaten bijvoorbeeld.
  Een electronicaexpert hoeft niet per se op de hoogte te zijn vd biologische effecten. Iedereen kan zich vanuit verschillende disciplines en invalshoeken zinvol uiten. Elke “expert” kan slechts n deel vd waarheid onthullen. Alle kritische uitingen schetsen een gitzwart beeld.

 3. j.ligthart schreef:

  zie voor negatieve effecten EMR review van dr martin pall
  zie voor andete EMR weapon systems op yt barry trower.
  aan oordeel zonder argument of onderbouwing heb ik weinig.

 4. pieter schreef:

  mark steele liegt en weet niets van electronica
  youtu.be/HM_aUduXK-U

  • Fred Teunissen schreef:

   1) Mark Steele spreekt hier als expert in elektronische wapensystemen. Als wat hij zegt onzin is dan zou ik dat het liefst willen horen van een andere expert op zijn gebied.
   2) Van IT-apparatuur is bekend dat zij een dual use karakter heeft: de openlijke functies en de meer verborgen. Mijn indruk is dat Mark Steele over de verborgen functies spreekt en de maker van de debunk-video over de openlijke. Twee zijden dus van dezelfde medaille. Welles. Nietes.
   3) Ik zou heel graag willen dat onafhankelijke wapenexperts en dito telecom experts zich in dit welles-nietes verdiepen en zich in deze discussie mengen. Alsjeblieft: spreek je uit, want…
   4) Wat er in die kastjes zit en wat dat doet behoren wij als burgers heel precies te weten.

   • Raphaël schreef:

    Beste Fred,
    Ik ben wel geen expert op electronica- of wapengebied, maar ik ben wel, naar ik meen, expert op generaal gebied. Ik weet niet of dat telt, maar mijn elektronica-kennis lijkt mij voldoende om in te zien dat meneer Steele e.e.a. niet zo beschrijft zoals ik het zou beschrijven. Kortom, mijn inzicht in deze is dat meneer pieter een wel zéér waardevolle bijdrage levert in deze.

    Ik zag zijn filmpje en kom tot de conclusie dat deze meneer ( youtu.be/HM_aUduXK-U ) gelukkig, zou ik zeggen, wél weet waar hij het over heeft.
    Ik meld dit niet om gelijk te hebben, of om geld of zo. Ik wil wel altijd kritisch zijn.
    (..)
    O ja, mijn werkelijke ambachtelijke expertise is computers. Hard- en software.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.