Over ‘Marburg’, 5G/18 GHz en bioresonantie

Kan de ‘Marburg-ziekte’getriggerd worden door 5G in een specifieke frequentie? Ir. Piet Tummers betoogt in dit artikel dat dit zeer goed mogelijk is.

Onlangs vestigde TransitieWeb aandacht op het feit dat er weer meer berichten over ‘virus-uitbraken’ in de media verschijnen. Een naam die daarbij steeds terugkeert is ‘Marburg’. Dit zou een virusinfectie zijn met een verwoestend effect. Het angstaanjagen via de media begint dus weer op gang te komen.

Het artikel op TransitieWeb attendeerde op de mogelijkheid dat de Marburg-ziekte een gevolg zou kunnen zijn van straling en wel in het bijzonder een van de nieuwe 5G-frequenties die dit najaar in gebruik worden genomen. Dat betreft dan met name de 18 GHz frequentie. Kan dit verband zo worden gelegd?

Bioresonanties en fysieke symptomen

Al ruim drie jaar geleden ben ik in een artikel op TransitieWeb uitvoerig ingegaan op het thema ziekmakende, niet-natuurlijke elektromagnetische straling en ik heb dit gerelateerd aan bepaalde frequenties.bioresonantie en 5G

Dit deed ik aan de hand van ‘Frequentie-Basis-Waarden’ gerelateerd aan lichaamsdelen en lichaamsfuncties en aspecten van Leven,uit het boek Bioresonantie volgens Paul Schmidt, Inleiding-Apparatuur-Toepassing. Dit boek van de hand van Dipl. Ing. Dietmar Heimes is voorzien van veel overzichten en lijsten met specifieke frequentietabellen. Heimes is expert op dit gebied en is als professor verbonden aan de universiteit San Paolo Apostolo in Rome (2018).

Bio-resonantie Frequentie-Basis-Waarden

In dit boek geeft Heimes voor de ‘Frequentie-basis-waarden’ 18 en de onder-octaven 4,5 en 9, alsmede voor de boven-octaven 36 en 72, de volgende ‘resonanties’:

Bij 4,5 +/- 0,5
Borstwervels, spierpijn, voorhoofdsbeen, schakelcellen in de hersenen, testikels, botstelsel, zenuwzwakte, huid, slaapsturing, limbisch-centrum. kleine hersenen, haren.

Bij 9,0 +/- 0,5
Beenmerg, bloeduitstorting, zaadproductie-testikels. diverse hersenkronkels / windingen, slagaders van hals oksels en borst, heupbotten

Bij 18 +/- 0,5
Bloedtemperatuur, bekkenzenuwen, bekken, darmen, peristaltiek, spijsverteringskanaal, dijbeen-slagader, diverse aspecten van de mannelijke respectievelijk vrouwelijke geslachtsorganen, diverse voetbeenderen.

Bij 36 +/- 0,5
Allergieën, huid, tong, (slag)aders van voet-scheenbeen-knie, lymfesysteem (buik, lever, alvleesklier, gal, bekken-organen), beenderen van bovenarm en elle boog.
EN de ziekteverwekkers : Nocardia asteroides, Escherichia coli, Besnoitia, Diplococcus pneumoniae, Rota virussen, Rickettsien, Diplococcus diphtheria, Clostridium botulinum, Coxsackie-Virus B-1, Clostridium septicum, Bacillus anthracis 2., Coxsackie-virus B-4 (2.), Bacillus anthracis 3

Bij 72 +/- 0,5
Keel, vele aspecten van de longen, diverse aspecten van de ogen, aders van nieren-milt-lever-hart, borst-gangliën van VI en VII, spieren van bovenste extremiteiten-romp
Spatieregel
Opmerking: Eveneens vermeld dit boek de betreffende resonanties met elementen uit het periodiek systeem: Vanadium op 36,00, Magnesium op 36,25, Nobelium op 71,50, Germanium op 72,25 , Americium op 72,50.

Symptomen Marburg-Virus-Disease (MVD) volgens de WHO

Laten we hier nu eens de symptomen naast leggen van ‘Marburg’, zoals ze op de website van de WHO beschreven staan (NL-vertalingen door Google Translate):

“Ziekte veroorzaakt door het Marburg-virus begint abrupt, met hoge koorts, ernstige hoofdpijn en ernstige malaise. Spierpijn en ?-pijn zijn een veel voorkomend kenmerk. Ernstige waterige diarree, buikpijn en krampen, misselijkheid en braken kunnen op de derde dag beginnen. Diarree kan een week aanhouden.

Er wordt beschreven dat het uiterlijk van patiënten in deze fase ‘spookachtige’ gelaatstrekken vertoont met diepliggende ogen en uitdrukkingsloze gezichten. Ook komt voor dat zij een extreme lethargie vertonen. Tussen twee en zeven dagen na het begin van de symptomen is ook een niet-jeukende uitslag waargenomen.

We gaan verder met de tekst op de website van de WHO:

“Veel patiënten ontwikkelen binnen zeven dagen ernstige hemorragische verschijnselen, en bij fatale gevallen is er doorgaans sprake van bloeding, vaak uit meerdere gebieden. Vers bloed in braaksel en ontlasting gaat vaak gepaard met bloedingen uit de neus, het tandvlees en de vagina. Spontane bloedingen op plaatsen van aderpunctie (waar intraveneuze toegang wordt verkregen om vloeistoffen toe te dienen of bloedmonsters te verkrijgen) kunnen bijzonder lastig zijn.

Tijdens de ernstige fase van de ziekte hebben patiënten hoge koorts gehad. Betrokkenheid van het centrale zenuwstelsel kan leiden tot verwarring, prikkelbaarheid en agressie. Orchitis (ontsteking van de testikels) is incidenteel gemeld in de late fase (15 dagen).
In fatale gevallen treedt de dood gewoonlijk op tussen acht en negen dagen na het begin, meestal voorafgegaan door ernstig bloedverlies en shock.”

‘Marburg’ symptomen

We blijven nog even op de website van de WHO, waar we onder meer deze korte samenvattingen vinden:

Vroege symptomen
Vroege symptomen van MVD kunnen snel na infectie optreden en kunnen bestaan uit hoge koorts, koude rillingen, ernstige hoofdpijn en ernstige vermoeidheid. Spierpijn en -pijn zijn ook veel voorkomende vroege symptomen.
De symptomen worden steeds ernstiger en kunnen bestaan uit misselijkheid, braken, maag- en/of borstpijn, huiduitslag en diarree, die ongeveer een week kunnen aanhouden.

Late symptomen
In latere stadia van de ziekte kunnen bloedingen uit verschillende plaatsen, zoals het tandvlees, de neus en de anus, optreden. Patiënten kunnen last hebben van shock, delirium en orgaan falen.
De meest gemelde MVD-symptomen zijn onder meer:
Koorts, rugpijn, spierpijn, buikpijn, verlies van eetlust, braken, lethargie, uitslag, moeite met slikken, hoofdpijn, diarree, hik, moeite met ademhalen.

 Relaties zichtbaar

Het zal zelfs voor een leek niet moeilijk zijn om relaties te zien in de door de WHO vermelde Marburg-symptomen en de opgesomde bioresonantie-effecten bij de Frequentie-Basis-Waarden volgens Paul Schmidt en Dietmar Heimes.

Omtrent de discussie over virussen überhaupt en betreffende de besmettingsmythe wordt verwezen naar een Nederlandstalige samenvatting van het boek ‘The Contigon Myth’ van Dr. Thomas Cowan.

Aanbevolen video

In het kader van het thema van dit artikel verwijs ik naar de onderstaande, recent verschenen video, waarin ook op betreffende gevaren gewezen wordt. Ook worden er maatregelen en ‘remedies’ genoemd om deze omstandigheden het hoofd te bieden.

Hierin speciaal aanbevolen zijn de bijdragen van ;

Dr. Elizabeth Lee Vliet MD , 1h33’ tot 1h57’. Zij stelt vast dat de symptomen van ‘dergelijke’ ernstige ziektes zich voor 90% overlappen (ca. 1h38’tot 1h40’’). En dat het al lang bekend is dat “All diseases are caused by RADIATION”(ca. 1h43’).

Dr. Ana Maria Mihalcea MD PhD, 3h00’tot 3h29’. Zij vermeldt dat bij proeven met de frequentie 4 Hz al na 6 tot 10 seconden, 40% van de proefpersonen ernstig ziek werden (ca 3h11’).

Conclusie

Zolang er geen grondiger onderzoek is gedaan naar de gezondheidseffecten van diverse typen 5G-straling is ingebruikname van deze technologie onverantwoord. Een moratorium ten aanzien van deze upgrades van het mobiele netwerk is dringend nodig.

Gerelateerd

Corona en 5G: over de ziekmakende werking van niet-natuurlijke elektromagnetische velden en in het bijzonder die op basis van 60 GHz wifi

Nogmaals over de 5G-corona link en vitale informatie over remedies tegen covid-vaccinatieschade

De besmettingsmythe: een Nederlandstalige samenvatting van The Contagion Myth

Een boek dat iedereen moet lezen

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Luc Bleckmann schreef:

  rumble.com/v3iqw…is-it.html

  Deze bijdrage komt van Sabrina Wallace, dochter van ouders die beiden bij de Space Force in de 60-er jaren werkten.
  Zij heeft 2 kinderen van 18 resp 19 en komt voor die generatie op. Deze dame heeft ze, in haar hoofd, aardig op een rijtje staan.

  Advies is om screenshots te maken resp. aantekeningen en dan op Duck Duck Go de documenten op te zoeken.
  Het is een uitermate beklemmend verhaal hoe ver de technologie gevorderd en geimplementeerd is.

  Helmond.
  L.B.

  • Margie schreef:

   De slaven voor menselijke experimenten.
   Van hersenoperaties naar mk ultra, monarch programming etc. door middel van radio wave technologie en implantaten.
   Men heeft niet voor niets earplugs in of oordoppen op. Gehersenspoeld door hersengolven…
   The brainwash from the river to the sea, set yourself free!
   Het eeuwenoude verhaal.

   fightingmonarch.com/2023/…s-of-isis/

 2. ad van wijk schreef:

  dit artikel kwam ik eerder tegen bij dlmplus.nl. ik heb daar al een uitgebreid commentaar gezet, te uitgebreid om te passen in de hier beschikbare ruimte. zie hiervoor dus: www.dlmplus.nl/2023/…ment-19867.

  maar ik wil hier toch nog wat ingaan op bepaalde hete hangijzers.
  de conclusie van het stuk vraagt om een moratorium. dat is veel te zwak. ik eis onmiddelijke stopzetting van alle radiocommunicatie. ik begrijp dat dit een irreeele eis is, maar dit is de essentie van het probleem. mensenlevens en radiogolven zijn onverenigbaar, in elk geval zolang de gulo mutatie ons regeert.

  het onderzoek waarnaar gevraagd wordt is namelijk allang gedaan, in 2003 door franz adlkofer, nota bene in opdracht van de eu. het kostte 2,3 miljoen euro, euro’s van 2003 ja! er kan weinig twijfel bestaan aan het resultaat en vermoedelijk daarom is het in de doofpot beland.

  zie eventueel mijn commentaar bij dlmplus:
  www.dlmplus.nl/2021/…ment-10573

  en een samenvatting van adlkofers onderzoek: www.jrseco.com/wp-co…eutsch.pdf.

  maar wat betekent adlkofer voor het onderwerp ‘bioresonantie’. waar het om gaat is het opnemen van teveel energie uit het electromagnetisch veld door chromosoom resonantie, waardoor breuken optreden. het gaat dus wel om resonantie, maar op intracellulair niveau, dwz het domein van de nanometers. afhankelijk van waar de breuken zitten kan dit enzymcodes in dna onvindbaar maken en zo het celmetabolisme stilleggen met kanker en diabetes of gewoon celdood tot gevolg.

  maar hoe dan precies? dat is de hamvraag. het moet te maken hebben met de spiraalvorm van de chromosomen. als je het causale pad electronisch, celbiologisch en biochemisch kan beschrijven heb je bewijs dat kanker kan ontstaan door niet-ioniserende straling.

  en dan is het hek van de dam lijkt me.

 3. Margie schreef:

  De nobelprijs…Obama kreeg hem ook voor de Vrede, er waren nog nooit zoveel oorlogen in zijn tijd als president.

  Nobelprijs voor Kariko en Weissman, Fauci is er blij mee net als big pharma.
  Het koppel waarschuwde wel voor negatieve effecten een 5-tal jaren terug.

  www.science.org/conte…y-medicine

  De eerste wettelijke vergunningen voor mRNA-vaccins werden in december 2020 gegeven aan Pfizer en BioNTech (die Karikó tot voor kort als senior vice president in dienst hadden) en aan Moderna.

 4. Margie schreef:

  Mooie aanvulling van dlm plus ’the invisible war’

  www.dlmplus.nl/2023/…lysatoren/

  In de film Catalytic converter (katalysator), the invisible war in our brains, komt alles samen. De katalysator is de missing link tussen 5G, transhumanisme, parasieten en de Great Reset. Dat maakt deze bijna dertig minuten durende film duidelijk.

 5. Luc Bleckmann schreef:

  Dit is een copie welke hoort bij mijn andere reactie. Deze reactie is niet geplaatst of wordt deze nog gemodereerd?

  Nu wordt in de kop van het artikel gesproken over 18 GHz zonder specifieke uitleg. 18 GHz is een ( militaire) frequentie die de genetische programmering in plasmiden ( ca 20 miljard in de injecties ( alle injecties weet ik niet) vrijmaakt.

  Het mechanisme is in 1984 ontdekt door Katelin Kariko en Drew Weissman ( en Robbert Mallone?) en deze hebben 2 weken geleden de Nobelprijs hiervoor gekregen.

  De plasmiden zijn organismen met een grootte van 55 nanometer ( vgl een virus zit tussen de 30 en 120 Nanometer en kunnen doordringen in de cellen, bacteriën, schimmels en gisten die in het menselijk lichaam zitten.

  De plasmiden kunnen geactiveerd worden met 3 pulsen van 18GHz van 1 minuut waardoor ze zwellen en hun in een lab geprogrammeerde inhoud ( =dna) vrijgeven . Dit DNA vertelt de cel dan wat deze moet gaan produceren. ( vergif, insuline, alcohol, noem maar op ) en je lichaam wordt ziek.

  Je eigen lichaamscellen produceren nu dierlijk gif want dit is geprogrammeerd.

  Wat is nu de gein van het verhaal?
  Het gif van de Boomslang ( geen mensenbjjter!) heeft als bijwerking alle symptomen van Marburg ( google even ; bloedingen uit lichaamsopeningen)

  Door in de plasmiden de genetische sequentie te programmeren van de Boomslang creëer je dus Marburg met een frequentie van 18 GHz. Het extern programmeren van de plasmiden kan ook via 5G frequenties en dat gebeurt met het blauwe licht in je telefoon, computer laptop en LED- verlichting. ( led -verlichting is programmeerbaar ( Philips HUE lampen bv, zgn slimme lampen) .

  Bjj alles wat verkocht wordt als ” SLIM” en ” Duurzaam ” moeten meteen alle alarmbellen gaan rinkelen..

  De transitie naar led verlichting is niet gedaan voor groene doeleinden, het wordt wel zo verkocht.

  Waar we nu inzitten zijn militaire projecten.

 6. Peter Blok schreef:

  Give me control of all the frequencies of wireless devices and I don’t care who controls the money, let alone who makes the laws. oikoslibre.org/frequencies/
  Ik stel voor om volledig te stoppen met het gebruik van een mobiel.

 7. ing Luc Bleckmann schreef:

  Het mechanisme van Kuriko en Weismann is ontleend aan het onderzoek van Stanley Cohen betreffende de NERVE GROWTH FACTOR. ( ook nobelprijs) kippenembrios in de nabijheid van slangengif kregen via verspreiding van gifdeeltjes door de lucht dit in hun systeem en alle kippen ontwikkelden kanker. Slangengif is een neurotoxine!

  Karkko en Weissmann ontdekten dat je met slangengif de dubbele DNA strengen kunt splitsen. Deze techniek heet CRISPr ( Cysteïne Rich Secretory ( uitscheiding van (voornamelijk) slangengif ) Proteïnes. De techniek stelt in staat om DNA open te knippen om evt fout DNA te verwijderen en nieuw DNA erin te plaatsen. De Pharma- wereld is ervan overtuigd dat dit de toekomst zal zijn van de gezondheidszorg. De militaire wereld financiert de onderzoeken.

  Om terug te komen op mijn eerdere commentaar.
  REMEDIE tegen Marburg is de stof Naringerine ( zit in grapefruit, citroen, tangerine ( soort manderijn), tomatenpuree ( 150 gr puree bevat 3.5 gr ) en zeer belangrijk POMPELMOES. ten allen tijde is het advies om dit met zink capsules in te nemen, zink opent de cel.

  • Margie schreef:

   Voor alles is een kuur in en uit de natuur.

   Het gevaar schuilt zich in het big pharma lab.

   Voor diegene die statines slikken…
   Het eten van grapefruit kan een negatieve interactie hebben met bepaalde statines, zoals atorvastatine, lovastatine en simvastatine. Niet alle statines worden beïnvloed.

   Verandering van leefwijze doet wonderen bij te hoge en te lage standaard zowel in- als uitwendig.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.