Is er een verband tussen hoge mortaliteit bij griep en blootstelling aan 5G-straling?

Ik ga er vooralsnog van uit dat we wat betreft het coronavirus niet met een pandemie te maken hebben, maar met een tamelijk milde seizoensgriep. Hoe kan het dan dat uit sommige plaatsen zoveel sterfgevallen worden gemeld?

Vorige maand was dit het geval in Wuhan in China. Door verschillende bloggers is toen gewezen op het feit dat juist in deze stad een grootschalige 5G-uitrol gaande is. 5G zou volgens hen een funest gevolg kunnen hebben voor de zuurstofopname in de longen.

Inmiddels is ook de regio Lombardije in Italië een corona ‘hotspot’ met een buitensporig hoog aantal sterfgevallen. En ook hier is er mogelijk een verband met 5G, want in grote delen van deze streek is 5G inmiddels operationeel. Een van de netwerk providers die dat hier doet heet Tim.

Net als de Chinese provincie Hubei, waarin Wuhan ligt, is ook de regio Lombardije (met grote steden als Milaan, Brescia en Bergamo) dichtbevolkt en sterk geïndustrialiseerd.

Milaan en Bergamo

Dit bericht van 6 december vorig jaar las ik in Dday, naar het zich laat aanzien een soort Italiaanse Nu.nl (de vette letters zijn door Dday aangebracht):

“De volgende fase van TIM’s 5G is Milaan, door het bedrijf gedefinieerd als 5G ready city, aangezien er al meer dan 60 knooppunten zijn geïnstalleerd die de belangrijkste delen van de metropool bestrijken.

En verder:

“TIM maakt bekend dat dankzij de realisatie van deze infrastructuur al meer dan een derde van de Milanezen potentieel door 5G wordt bereikt. In 2020 heeft TIM zich gecommitteerd aan de ontwikkeling van het bestaande netwerk om in totaal 100 knooppunten te bereiken. In de eerste maanden van 2020 zal de uitbreiding van de 5G van TIM doorgaan naar de steden Bergamo, Como en Varese.”

Kijk en daar hebben we het:
Bergamo, dat in de berichtgeving in ons land zo centraal staat de afgelopen dagen met koppen als:

De enorme impact van corona in Bergamo

Bergamo op slot

Waarschuwing uit epicentrum Bergamo: ‘Nederland reageert veel te traag’

Er staat niet bij, in al deze alarmerende berichten, dat in Bergamo zeer onlangs 5G in werking is getreden.

Mijn hypothese

Hier komt dan mijn hypothese: neem een min of meer gebruikelijke seizoensgriep, combineer die met slechte luchtcondities (onder andere door sterke luchtvervuiling en/of chemtrail-activiteiten) en met intense 24/7 blootstelling aan 5G-straling en je hebt een potentieel dodelijke cocktail voor mensen met een zwak immuunsysteem.

En in Brabant?

We zullen zien of deze hypothese stand houdt als de ontwikkelingen verdergaan. Hoe zit het bijvoorbeeld in Brabant, de Nederlandse hotspot? Is er hier mogelijk ook zo’n link met 5G?

Hoe gaat het in de regio Eindhoven?

Wie van de lezers heeft hier informatie over?

En hoe zit het in België? Wat zijn daar de hotspots?

Je kunt je reactie helemaal onderaan deze pagina plaatsen.

Gerelateerd

Jon Rappoport over viruspaniek en 5G: ‘Hoe je een nep-epidemie op touw zet (en miljarden mensen hersenspoelt)’

Een paar gezond-verstand-vragen over de corona nep-epidemie en een waarschuwing

We zitten middenin een psydemie

 

Foto op de Homepage: Pixabay 


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Fons schreef:

  Elektromagnetische velden van Wifi, Dect, Bleu Tooth en alle elektrische apparaten en leidingen om ons heen veroorzaken het rouleaux effect, klontering van rode bloedcellen die daardoor geen zuurstof meer op kunnen nemen, geen afvalstoffen kunnen afvoeren en het bloed kan daardoor niet meer doorde kleine haarvaten stromen, verstoppingen als gevolg. Zien we allemaal terug bij corona patienten.
  De oplossing is simpel, apparaten uitzetten, geen draadloos internet gebruiken, de natuur in om opgelopen straling kwijt te raken.

 2. Rens schreef:

  Hoe is het nu? Hebben KPN en T- mobile ook niet net hun masten ingeschakeld op 28 augustus?

 3. Memmo schreef:

  Ook in spanje is er een opvallende statistiek: catalunya/madrid/valencia/sevilla waren ook de eerste en ook daar de meeste corona gevallen. Met het uitrollen van de radio rond 1918 idem dito en verrekt precies dezelfde symptomen van corona. De geruchten gaan dat ze nano deeltjes in bij ons willen vaccineren(en dat las ik al jaren geleden) en verrekt nano werkt goed tegen straling.

 4. Ruud schreef:

  Nog meer 5G informatie, dit keer over New York:
  www.theverge.com/2019/…onx-queens

 5. Ruud schreef:

  Hierbij interessante info over de uitrol van 5G in Italië, Spanje en planning voor Duitsland:
  www.iotjournaal.nl/5g-up…ot-italie/

 6. Ruud schreef:

  Beste Fred, je vroeg over info over Brabant, zie deze url: www.omroepbrabant.nl/nieuw…ntje-nodig

 7. Sjors schreef:

  Ik heb even wat tijdlijnen naast elkaar gelegd.
  4G werd eind 2012/2013 uitgebreid getest in Nederland/in 2013 was der gste griep van de laatste 25 jaar.
  In 2015 kwam 4G+, en de sterfte cijfers van de griep stegen met een paar duizend in datzelfde jaar.
  Eind 2017/2018 5G testen over heel Nederland, en dit was een nog heftigere dan de twee voorgaande, met maarliefst 9400 slachtoffers.
  En ohja, de koeien in Groningen sloegen “toevallig” op hol tijdens de testen, en in Den Haag vielen de spreeuwen op onverklaarbare wijze dood uit de bomen, en een week eerder werd aangekondigd dat er “over” heel Nederland getest zou worden de komende tijd.
  Maar had niets met elkaar te maken uiteraard.
  3G en 4G zijn niet met elkaar te vergelijken, wat straling betreft.
  Ik werd nu net gebeld door mijn vrouw, dat er zo’n antenne enorm loopt te zoemen, op het winkelcentrum in Rotterdam, bij de koopgoot.
  Mvg.
  Sjors

 8. Stijn Schenk schreef:

  Ik heb wat kaarten van 5g En Corona over elkaar geplaatst.. issuu.com/thegr…zEwMjMzNjM

  De kaarten zijn niet volledig. Zo mis ik informatie per stad. En implementatie data van g5. Maar de beelden lijken een correlatie niet uit te sluiten..

  Interessant vond ik ook dat San Marino naast China, UK en VS een grote speler is in g5. En dat in San Marino de hoogste corona percentage infecties per hoofd van de bevolking is.
  Dit voor nu. Groet STIJN

 9. ronjaspers schreef:

  In nederland en andere landen worden massaal bomen en bossen gekapt zogenaamd voor biomassacentrales.Dit is een keiharde leugen,het heeft te maken met de uitrol van het 5G netwerk,bomen en bossen houden de straling van het 5G netwerk tegen.

 10. Helena Struik schreef:

  Hier is nog een interessant filmpje van Voormalige President Of Microsoft Canada, Frank Clegg: die zegt 5G is niet veilig, hij legt uit in dit filmpje hoe ook alles in elkaar steekt en hij heet 40 jaar in de technologie gezeten. Als ik lees wat de verschijnselen zijn die 5 G veroorzaakt, kunnen er zeker verbanden zijn. Have a look: youtu.be/DIV39-KOzh0

 11. Mike schreef:

  In Oostenrijk is 5g ook al actief:

  www.advantageaustria.org/be/oe…ro.nl.html

 12. Lara schreef:

  Interessante uitleg over activering van electromagnetische technologiën en uitbraken van virussen. Steiner heeft hier blijkbaar al voor gewaarschuwd.
  Dr. Thomas Cowan, M.D. hypothesizes that Coronavirus may be history repeating itself and caused by 5G. Shot at the Health And Human Rights Summit in Tucson, Arizona on March 12, 2020.

 13. Lara schreef:

  Eindhoven/Helmond hebben vergunningen om 5G te testen, zie ook andere postcodes hier. Interessant om te zien of die testsites ook samenvallen met corona brandhaarden.

  www.antennebureau.nl/anten…n-antennes

 14. Edwin Westhoff schreef:

  Volgens de laatste nieuwsbrief van Benjamin Fulford van maandag 9 maart 2020, zijn in de stad Wuhan 3 miljoen mensen gedood, die bleken te “bloeden uit ogen, neus, mond en longen, als gevolg van het van binnenuit koken van deze mensen”, en dit is volgens zijn contactpersoon in China het gevolg van een enorme “5G stralingsramp”. In Wuhan leven 11 miljoen mensen, en de stad is zwaar vervuild, en is nu van de buitenwereld afgesloten, zogenaamd als gevolg van het Coronavirus. Hierdoor kunnen ook geen journalisten onderzoeken wat er werkelijk is gebeurd met deze 3 miljoen mensen. Dus het lijkt het inderdaad op alsof door de eilte gedaan wordt alsof de stralingsdoden het gevolg zijn van een virus, om op die manier de hele wereldbevolking verplicht in te enten met gevaarlijke vaccins, en daarbij tegerlijkertijd miljarden winst te laten maken door de currupte big pharma bedrijven. Of dit nu een ramp was in Wuhan of met opzet is gedaan, maakt niet veel uit: overal hoor je berichten dat het de bedoeling is van de elite om 5G in verband te brengen met het Coronavirus, om zodoende het werkelijke effect van 5G straling te verhullen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.