Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (4)

Uit het hele land komen er berichten dat er – ondanks de lockdown – volop wordt doorgewerkt aan de aanleg van de infrastructuur voor 5G. Voor deze monteurs gelden de social distancing regels overduidelijk niet.

5G-masten Rozengracht

“Wij doen niks anders dan 5G-antennes installeren. Daar zijn we al vanaf oktober mee bezig en door heel Nederland.”

Zaterdag 4 april

“Een paar dagen geleden fietste ik even naar de Rozengracht, want ineens waren daar twee nieuwe gigamasten verrezen, zo had ik van iemand gehoord. De chauffeur van de heftruckvrachtwagen, die de zendmasten omhoog had getakeld, vertelde mij open en eerlijk: “Wij doen niks anders dan overal 5G masten installeren. Daar zijn we al vanaf oktober mee bezig en door heel Nederland.”

5G Bulgaars busje

Daarvóór had ik geprobeerd een duidelijk antwoord te krijgen van het groepje Bulgaarse monteurs, dat op het punt stond weg te rijden in hun geblindeerde bestelautootje met Bulgaars nummerbord.

De baas van het stel ontkende stellig naar mij toe dat dit 5G was, want Nederland heeft immers helemaal geen papieren om 5G te installeren, zo zei hij.

Een omwonende filmde een stukje vanuit zijn bovenwoning. Klik daarvoor hier.

%G Rozengracht5G-mast Rozengracht

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Appelscha

Zaterdag 4 april

“Hoi Fred,
Een Facebook vriendin woont in Appelscha en ze zag werkzaamheden van glasvezelbekabeling tijdens haar dagelijkse wandeling naar het bos.
Ook zij gaf al aan dat de berichten niet voor niets komen van burgers.”

5G Appelscha

Naarden, dak van Residence Bosch van Bredius

Donderdag 2 april

Kinheim flat, Haarlem

Maandag 23 maart

“Of de onderste elementen onder de mast 5G zijn weet ik niet, maar deze zijn in de week van 8 maart aan deze toeters toegevoegd op de Kinheim flat aan de Claus Sluterweg in Haarlem en staan gericht op het Coornhert lyceum en de Houttuinen.
Verder wordt in de Waardepolder versneld glasvezel aangebracht, zonder dat de bedrijven daarover zijn ingelicht.
Stoepen open, deuren niet bereikbaar in dit geval op 23 maart.”

Busjes in Noordwijkerhout

Woensdag 1 april

“Hier in Noordwijk verschijnen de busjes volop. Congrescenter Leeuwenhorst word klaargestoomd en heeft nu antennes, en in de mast hier in de straat, hangen ze die gisteren en vandaag ook op. Er worden kabels uitgerold, dingetjes met catrolletjes omhoog gehesen en bijgeplant.”

5G mast5G mast

Meldingen op Facebook

Met dank aan M.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd

Onthullende video: ‘5G-straatlantaarn met LED-lampen is elektronisch wapentuig’

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (1)

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande (2)

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (3)

Dr. Thomas Cowan: “5G is de oorzaak van de coronacrisis”

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Verwijs alleen naar de naam TransitieWeb als bron van je tekst. Ook kun je delen van de tekst op TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in een eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?

Klik dan hier.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Bert Albronda schreef:

  Ik denk dat er bij de woningbouw rekening moet worden gehouden met de verwoestende stralingsbelasting voor de bewoners en de gehele woning moet worden gebouwd als een kooi van Faraday, die de bewoners kan beschermen tegen nog meer stralingen . Of zoveel mogelijk via de glasvezelkabel werken .

 2. Thea Elling schreef:

  Er zijn betere manieren om onze toekomst te verbeteren. Laten we naar de gevolgen van onze daden kijken. Hebben we niet al genoeg ellende veroorzaakt door fout gebruik van de technolog?
  T.M. Elling van Rossum

 3. Marije Freeve schreef:

  Ik hoorde van iemand die met de betrokkenen van de plaatsing van de zendmasten aan de Rozengracht heeft gepraat, dat deze nieuwe masten ervoor zorgen dat er nu méér mensen tegerlijkertijd kunnen bellen dan voorheen. Vraag is, wat dit dan voor masten zijn…Misschien wel 4G+ Dat betekent dat het consequenties kan hebben voor de gezondheid van omwonenden…

 4. Lena schreef:

  Nu was ik nog vergeten vragen wat die glasvezelkabels ermee te maken hebben. Is dit ook nodig voor de 5G infrastructuur?

 5. Lena schreef:

  Ben zelf ook bezig met spiritualiteit op mijn eigen manier. Mediteren zeker nodig in deze tijden. Ik vind het zelf wel verontrustend dat ‘spirituele mensen’ (in mijn al dan niet digitale omgeving) zich geen (weinig?) vragen stellen bij dit alles, en zich rustig in hun eigen wereldje rondwentelen. En met een massameditatie komen we er ook niet. Je moet ook concrete acties nemen. Ik heb alvast geïnvesteerd in een stralingsdetector om de straling in mijn buurt te kunnen opvolgen. Ik ga hier een dossier van aanleggen om gewapend te zijn in de toekomst. Verder ga ik zo dadelijk groentezaadjes kopen. Vergeet ook de (on)kruiden niet. In je eigen tuin of bermen kan je bv. paardebloem en brandnetel vinden. Dit is perfect eetbaar en heel gezond, grotere voedingswaarde dan gewone groenten.

 6. Peter Rutjes schreef:

  Prima dat er meer meldingen binnenkomen, de 5G Voorbereiding en uitrol opgewaardeerde EMF binnen een grotere breedband is een feit. Alles wat recent is bijgeplaatst of veranderd is ‘5G voorbereid’.
  Helaas kan ik de laatste onscherpe screenshots van M. niet lezen maar wil extra reageren op het laatste plaatje omdat ik dat nu veel tegen kom op het Net, lezingen en de Stop5G beweging / activisme. Het is een grote trend om het ascensie evenement te propageren middels de ‘gecontroleerde oppositie’ waarbij iedereen denkt dat het de magische oplossing is van alle aardse problemen.
  Bepaalde figuren spelen daar een voortrekkersrol in en saboteren daarmee de daadwerkelijke 3D actie binnen de burgerbevolking inclusief de spirituele groei van de mens.

  Kiezen voor 5D i.p.v. 5G en daarmee de oplossing aanreiken via (gesynchroniseerde) eenheid meditaties is weer zo’n vals verhaal en de ultieme valkuil binnen de massa. Beiden behoren JUIST tot dezelfde agenda en noem ik de New(C)age. Men gebruikt de new age spirituele beweging om onze geest en ons bewustzijn via de ether te programmeren naar het nieuwe tijdperk van de technologie dat de mens in een 2D biologische wurggreep houdt, waarbij AI (die alleen in een mainframe van de virtuele realiteit leeft) de illusie zal blijven overbrengen.

  Het ascensie evenement ging altijd over 5G trans-humanistische virtuele realiteit, het chippen, het inpluggen van ons allemaal in hun 5G beestjes-systeem. De huidige CV crisis is een experiment binnen de infrastructuur van de 5G Voorbereiding en draagt niet voor niets het synoniem van ‘de kruin’.

  p.s. ‘5G Voorbereid’ is een officiele term van de Overheid en Telecom waarbij de bestaande infrastructuur van het huidige zendmasten systeem wordt vernieuwd en opgewaardeerd. Voorbeeld bij onze CV hotspot in Uden: sinds een maand draait de nieuwe GSM 900 straling tot bijna 6 keer harder in Uden. Van 25.1 dBW naar 32.4 dBW, dat is van 323 W naar 1737 W. En dan is het ook nog een frequentie die ‘penetrating frequencies’ genoemd wordt voor IoT. Dat kost een hoop energie!

  • Fred Teunissen schreef:

   Mooie term New Cage!
   Ik zie dat ook als een risico. Natuurlijk is het goed om te mediteren en ook om met elkaar een krachtig mentaal veld te ontwikkelen tegen deze machtsgreep, maar het is naief om te denken dat dit afdoende zou zijn.
   Ik zal nog even naar de leesbaarheid van die FB-berichten kijken. Dank je Peter voor je feedback!

  • bertmaathuis schreef:

   “… het nieuwe tijdperk van de technologie dat de mens in een 2D biologische wurggreep houdt …”

   Is het misschien hierom dat getracht wordt om ons in de platte aarde te doen geloven?

   Immers, in plaats van ons te ont-wikkelen van 3D naar 4D of 5D, weer terug naar 2D???

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.