Het Rouleaux effect: de echte oorzaak van de coronacrisis

Zo’n 300 jaar geleden ontdekte Antoni van Leeuwenhoek wat vandaag de dag opnieuw ontdekt moet worden: (elektro)magnetische velden veroorzaken klontering van bloedcellen. En van dit Rouleaux effect kun je ernstig ziek worden.

Als corona, alias covid-19, werkelijk een levensgevaarlijk virus zou zijn, zou iedereen die ermee besmet raakt verschrikkelijk ziek worden. Dat is duidelijk niet het geval. Veel mensen merken er nauwelijks iets van. Dat wijst erop dat er iets heel anders aan de hand is.

Om te begrijpen wat dat andere is, eerst een korte uitleg over onze afweer tegen ziekteverwekkers.
We beschikken allemaal over het aspecifieke immuunsysteem dat in eerste lijn bescherming biedt tegen virussen, bacteriën en ontstekingen. Dit werkt in de meeste gevallen prima.

Daarnaast hebben we het adaptieve immuunsysteem. Dit reageert op herkenning en heeft pas grip op een ziekteverwekker na een eerdere besmetting of een vaccin. Dat is dus de tweede lijn van verdediging.

Als de eerste lijn goed werkt, heb je de tweede lijn niet nodig.

Om een of andere reden hapert momenteel ons aspecifieke immuunsysteem. Wat is er aan de hand?

Bloedklontering door straling

Daar is, gek genoeg, Antoni van Leeuwenhoek zo’n 300 jaar geleden al achtergekomen.
Het heet het Rouleaux effect ofwel het Geldrol effect. Door ( elektro)magnetische velden klonteren rode bloedcellen als geldrolletjes aan elkaar. Dat is logisch, want er zit ijzer in ons bloed.

Rouleaux effect

Door dat klonteren kan het bloed niet meer genoeg zuurstof opnemen en vervoeren, niet meer genoeg afvalstoffen afvoeren en ook niet meer door de kleinste haarvaatjes stromen. Stollingen (trombose) zijn het gevolg. Al deze symptomen zien we terug bij coronapatiënten.

Een laag zuurstofgehalte in het bloed, afvalstoffen die niet afgevoerd worden waardoor het vocht in de longen niet weg kan en verstopte bloedvaten in longen, hersenen en andere delen van het lichaam met zeer kleine haarvaten. Ook verliezen de witte bloedcellen hun scanfunctie. Door deze effecten wordt het immuunsysteem lamgelegd.

Hoe komt het nu dat zoveel mensen hier last van hebben?

Elektrosmog binnenshuis

Het Rouleaux effect wordt veroorzaakt door (elektro)magnetische velden. Dat zijn velden die opgewekt worden door magneten en alle elektrische apparatuur zoals computers, schermen, wifi routers, dect telefoons, bleutooth, mobiele telefoons, gsm masten,TL verlichting, kabels, enzovoort.

Onze interieurs staan er vol mee, evenals openbare gebouwen, winkels, bus, trein, werkplekken, ziekenhuizen en stadscentra.. Dit veroorzaakt een heleboel elektrosmog.

Door de corona maatregelen die zijn ingevoerd moeten mensen thuis blijven, moeten ouderen binnen blijven in het verzorgingshuis en worden patiënten opgenomen op ic’s.
Allemaal plekken waar het stikt van de elektrosmog.

Overal staat wifi aan, moeten mensen achter beeldschermen werken en ook zo met de buitenwereld communiceren en staat een heleboel apparatuur die er allemaal voor zorgt dat het juist slechter met patiënten gaat in plaats van dat ze beter worden. Op IC’s stikt het van de apparaten om patiënten heen.

Heling door de natuur

Mensen die het coronavirus oplopen moeten juist naar buiten, de natuur in, daar waar ze de opgelopen straling waardoor het Rouleaux effect ontstaat, weer kwijt kunnen raken.

Het overheidsbeleid heeft dus averechts gewerkt. Niet alleen in Nederland, wereldwijd!
Waarom wordt dit niet onderzocht? Waarom is dit effect niet bekend bij de medische professionals of bij het RIVM? De WHO?

Ik ben al ruim zes maanden bezig om dit duidelijk te maken aan politici, wetenschappers en journalisten, maar om onverklaarbare redenen wordt dit niet opgepakt.

NB dit Rouleaux effect is ook één van de belangrijke oorzaken van kanker, immers beginnende ontstekingen worden hierdoor niet opgeruimd.

Video: Dr. Magda Havas

Video: Dr. Devra Davis

Bronnen

De effecten van elektromagnetische straling op het bloedbeeld (rode bloedcellen), verteld door Dr. Havas

Website dr. Magda Havas

Video: Magda Havas COVID-19 and 5G

StralingsbewustOldambt.nl

Hoe werkt het immuunsysteem? (Wetenschap In Beeld)

Gerelateerd

Is ‘corona’ een stralingsziekte?

Lena Pu waarschuwt voor een tweede coronagolf door uitrol van 60 GHz wifi in onderwijsinstellingen

Giften met orgonite: negatieve straling omzetten in positieve levensenergie

Straling is de oorzaak, virus het gevolg

Dr. Thomas Cowan: “5G is de oorzaak van de coronacrisis”

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Jan Willem schreef:

  Misschien dat de toenemende straling overal ook een oorzaak is voor de sterke afname van het aantal insecten.

 2. Leendert Vriens schreef:

  Het Rouleau(x) effect is één van de oorzaken, er zijn er meer, zie:
  Virusinfecties verergerd door elektromagnetische velden
  www.stopumts.nl/doc.p…2528/redir .

  • Fred Teunissen schreef:

   Dank voor deze aanvulling.
   Ik ben het met je eens dat straling een hele reeks biologische effecten teweegbrengt, niet alleen het Rouleaux effect (klontering van rode bloedcellen).
   Maar…
   Ik vind het woord ‘virusinfecties’ dat je gebruikt verwarrend.
   Zijn dat infecties die door virussen veroorzaakt worden? Dat is de gangbare theorie, die door Thomas Cowan en anderen wordt bestreden als zijnde een mythe. Of zijn dat infecties die door straling ontstaan, waardoor de cel afvalstoffen uitscheidt die we virussen noemen?
   Tussen die twee benaderingen is een wereld van verschil.
   Wat is jouw definitie?

  • Janna schreef:

   Dag Leendert,
   In het artikel wordt er vanuit gegaan dat er virusinfecties bestaan. Daar is geen bewijs voor. Het wordt onderwezen op universiteiten, nog steeds, ondanks dat gebleken is dat Louis Pasteur in de 19de eeuw gefraudeerd heeft met zijn onderzoeksresultaten. Hij heeft zelf toegegeven dat juist het tegendeel bewezen is: virussen (exosomen) zijn niet besmettelijk gebleken.
   Die exosomen zijn niet levend en vallen met het minste geringste UV-licht uit elkaar. Het zijn producten van het reinigingssysteem van onze lichamen, ten gevolge van een voorafgaande vergiftiging. Die voorafgaande vergiftiging bestaat tegenwoordig vaak uit een overmatige invloed van elektromagnetische velden!
   Het is dus omgekeerd; het is geen proces van buiten naar binnen, van een binnendringend virus, maar een proces van binnen naar buiten. Je kan stellen dat ons reinigingsmechanisme, ons immuunsysteem als je het zo noemen wilt, hard aan het werk is geweest om het RNA-noodprogramma van het lichaam (de reactie op de stralingsvergiftiging) weer af te breken om de normale lichaamshuishouding weer te hervatten. Het betekent dat de persoon weer over de stress van de overmatige stralingsinvloed heen gekomen is en het lichaam weer orde op zaken kan stellen.
   Iemand kan tijdelijk onder te grote stralingsinvloed hebben gestaan. Daarna wordt zo iemand ziek. Dat ziek-zijn is een herstelproces, geen afglijden, maar juist een genezingspoging van het lichaam.
   Ik hoop dat het zo duidelijk is.
   De virus-mythe is een zeer hardnekkig misverstand. Dat misverstand wordt helaas dagelijks gevoed en alle juiste informatie lijkt weggehouden te worden.
   VIRALE ZIEKTEN, ZOALS GRIEP, ZIJN REINIGINGSPROCERURES VAN HET LICHAAM.

 3. Peter Rutjes schreef:

  Dr. Elke de Klerk over Elektromagnetische straling, pneumonitis, wifi-modems, ziekenhuizen, zuurstofgebrek, onwil, baat, Overheid, Big Data,

  “er wordt al jaren onderzoek gedaan omdat zelfs 4G gezondheidsklachten geeft”

  van 10 tot 14 minuten: www.youtube.com/watch…a28Yp6Sq1M

 4. Rutger schreef:

  We hebben een apparaat in huis dat de geldrolletjes laat verdwijnen in 12 minuten. Dit werkt met een vorm van frequentietherapie. Ik heb met levend bloed analyse beelden in een demo opstelling gezien dat het echt werkt. Helaas een heel duur apparaat. Ik laat de omgeving maar meegenieten maar het wordt slecht begrepen. Wij zijn geholpen maar de oorzaak wegnemen zou veel beter zijn.

 5. Margie schreef:

  De energie van dit moment

  De fysieke druk van de Schumann resonantie is voelbaar.

  De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

  Het article bevat ook een stukje over fotonenenergie, zonnewind en zonnevlekken…

  ver-p-lichtekost.blogspot.com/2020/…7.html?m=1

 6. Angelique schreef:

  Allereerst wil ik jullie bedanken voor al het speurwerk dat jullie verrichten en de info die jullie delen.
  Peter schrijft iedere maand trouw over wat hij ziet in de lucht en dat vind ik knap , zelf zou ik al lang de hoop verloren hebben dat er verbetering in zit . Wat me bezig houd is het volgende ; op de site transitieweb wordt kritisch gekeken / geschreven , maar is het niet effectiever om meer in actie te komen ..?
  Ja en hoe dan ? help , raak totaal gefrustreerd dat deze verhalen geen voet aan de grond krijgen bij de media en politici of moeten we daar meer druk op zetten . En hoe doe je dat dan ..??
  Harte groet ,
  Angelique

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Angelique,
   Dank voor je waarderende woorden.
   Meer druk zetten op de machtigen der aarde gaat niet werken volgens mij.
   Zij hebben blijkbaar geen ruimte meer voor ‘nette’ oplossingen en kiezen nu voor de botte bijl. Die beslissing is genomen en ik geloof niet dat ze daar nog op zullen terugkomen. Dat houdt in dat we een heel zware tijd tegemoet gaan.
   En ja, ik ben het met je eens, de tijd van analyseren en bekritiseren, van duiden en onderzoeken is wel zo’n beetje voorbij. We hebben onderhand een beeld:
   The Great Reset houdt in dat ons stap voor stap alles wordt afgenomen: grondwettelijke rechten, zakelijke investeringen, financieel vermogen en lichamelijke integriteit. En dat krijgen we vervolgens gedeeltelijk weer terug, maar wel op nieuwe, door de overlords gestelde vorwaarden.
   Als je dat niet wilt, sta je buiten de geherstructureerde economie en samenleving.
   En dat is precies wat ik denk dat er gaat gebeuren: we gaan uit het systeem stappen. Als zij chaos produceren bouwen wij wel weer orde op. Daarvoor is nodog dat we kleine kernen vormen van min of meer gelijkgestemden die elkaar door dik en dun steunen.
   Dit zijn een paar dingen die ze kunnen doen:
   * zorgen voor betaalbare huisvesting / onderdak
   * het zelf verbouwen van een groot deel van hun voedsel
   * zorgen voor gezond drinkwater
   * elkaar en mensen in hun omgeving healen en verzorgen bij ziekte
   * met andere kernen goederen en diensten uitwisselen (ook met behulp van eigen valuta)
   * al het denkbare doen om elkaar te hellpen deze periode te doorstaan, rekening houdend met het gegeven dat reguliere inkomens gedeeltelijk (door bezuinigingen en inflatie) of geheel (door ontslag of vrijwillig vertrek uit het systeem) zullen wegvallen.
   * formeel uit het systeem stappen als soeverein individu.
   Dit laatste kan in mijn beleving niet goed zonder ‘samenvoorzienendheid’.
   Zie verder de laatste nieuwsbrief van TransitieWeb over uit het systeem stappen.

 7. Fons Snelder schreef:

  Ik zag in de eerste reacties al veel kritiek op 5G maar ik denk dat wifi een veel grotere boosdoener is.
  Deze werkt ook al op 5GHZ, zie de poster met het Nederlands frequentiespectrum van het Ministerie van Economische Zaken.
  Hoe hoger de frequentie hoe minder makkelijk deze door kan dringen in het lichaam en door muren.
  Daglicht zijn ook een elektromagnetische frequenties, tussen de 400 en 800THZ, die zijn voor ons ongevaarlijk. Die frequenties daarvan zijn veel hoger als van 5G.
  Daarboven zitten dan weer frequenties zoals ultra violet en gamma straling van radioactieve elementen. Dat die schadelijk zijn is voor iedereen ondertussen wel bekend.
  Dat die lage frequenties ook bij lage vermogens wel schadelijk zijn is helaas erg onbekend.
  Ondertussen is er ook al Lifi ontwikkeld, mobiele communicatie met led licht. Gaat niet door muren en mensen en is onschadelijk voor levende organismen. En ook nog eens veel sneller als wifi. Maar ik hou het gewoon bij een kabeltje, werkt altijd en is helemaal onschadelijk.

 8. Margie schreef:

  Heling door de natuur…

  The Grounding

  youtu.be/cRW0XO2xWn4

 9. Guido Cornelissen schreef:

  Je verhaal klopt helemaal. Sinds de 90’er jaren raad ik cliënten in de praktijken een “Magnetic Water Flask” te gebruiken om effecten van 3/4 en nu 5G te nivelleren. Heb foto’s waarop je kunt zien hoe het gemagnetiseerd water na zo ongeveer 20 minuten het bloedbeeld totaal heeft veranderd.
  Meer informatie hierover kun je aanvragen via email: clinicanatura@telkomsa.net

 10. SummerMoon schreef:

  Het slikken van zwarte komijnolie helpt de rode bloedlichaampjes los te maken en zorft voor een betere doorstromimg.dat is te zien op een Youtube video met levend bloed onderzoek.

  Verder zorgt ozontherapie (Grote Eigen Bloed behandeling) voor een enorme zuurstofboost. Een combinatie van beiden is helemaal geweldig.

  Voor beiden is ook im separaat onderzoek wetenschappelijk bewijs.

 11. Margie schreef:

  Arthur Firstenberg over 5G; electrical pollutions

  Weer heel veel info in de nieuwsbrief 10 Nov 2020
  www.cellphonetaskforce.org/newsletters/

  Het boek The Invisible Rainbow van Arthur Firstenberg een echte aanrader.

 12. Lambert schreef:

  Ik zie de effecten van de electro magnetische pulsstraling al sinds 17 jaar zich razendsnel openbaren in mijn vakgebied: bomen en houtige gewassen.
  Middels dendrologische (jaarring) analyse bleek relatief eenvoudig te herleiden wanneer de vervormingen, bastdegeneratieve aantastingen, fototropische storingen, woekeringen, bloedingsperikelen, tumoren en sterfte begonnen zijn met ontwikkelen. Het is vast geen toeval dat op voorhand vaak het plaatsen van UMTS masten met levensgevaarlijke zend-units een feit waren of uitgebreid werden.

  Ben allang gestopt met mensen te informeren na etterlijke jaren verguist te worden of geridiculiseerd. Tegen domheid is niet te vechten. Men is kennelijk vergeten, in ruil voor het ‘gemak van draadloos’, dat het biologische lichaam wordt aangestuurd vanuit het brein middels elektische impulsen. Enig zelfnadenkend vermogen is voor het gros niet meer van betekenis totdat ook bij hen de ‘onverklaarbare’ kwalen zich openbaren.
  De grootste technologische vooruitgang wordt ons aller ondergang……. Succes ermee!

  Groeten van een boomverzorger in hart en nieren….

  • Fred Teunissen schreef:

   Dank Lambert, ik vind dit uiterst belangrijke informatie.
   Het is nooit bij me opgekomen dat je de schade door inwerking van elektromagnetische straling aan de jaarringen van bomen kunt zien…
   Ik wil graag foto’s daarvan bekijken. Heeft u hierover wel eens gepubliceerd?

   • Lambert schreef:

    Wat wenst u te zien dan?

    • Peter Rutjes schreef:

     Eventueel de parallel sinds de uitrol van 3G, 4G, 5G, WiFi en “onverklaarbare kwalen”? Oftewel de groep 10+ miljoen “chronische zieken” in NL. Bijvoorbeeld in 2013 waren er 5,3 miljoen NL ‘ers chronisch ziek met de uitrol van 4G.
     5 jaar later waren het er 9,9 miljoen! Dat is niet normaal.
     Zie: www.volksgezondheidenzorg.info/onder…ndoeningen

     Wellicht kunnen we de jaarringen en grafieken RIVM naast mekaar leggen? Met de intensivering van de draadloze telecom, expansie zendmasten + gebruikers zien we dezelfde stijgende lijnen over de laatste 2 decennia. De populatie insecten tegenovergesteld. Het is geen toeval. De Natuur spreekt helder en duidelijk!

     Laat maar weten Lambert of je concreet materiaal hebt? Dank alvast en groeten terug.

  • SummerMoon schreef:

   Dank voor het delen van deze kennis.

   🌳🙏🌳

 13. Ik heb vanaf maart al mijn patiënten gechecked op het corona virus. Na 3 maanden had 99% van mijn patiënten het al gehad. 95% had bijna geen last. Ondertussen heeft menige patiënt een 2e en zelfs een 3e infectie doorgemaakt. Wederom zonder al te veel symptomen. Bij een dame van ver in de 70, was het virus al na 3 dagen uit haar systeem. Ze heeft geen restklachten. Dit was haar 2e infectie. Ze heeft geen antilichamen opgebouwd. Dat zie ik dus bij meerdere patiënten. Er worden in mijn ogen geen antilichamen aangemaakt. In mijn visie is het verschijnen van een virus, een gevolg van een verstoring binnen je lichaam. Niet andersom. Daar ik test mbv electro magnetische frequenties, weet ik dat je mensen beter, maar ook ziek kunt maken ermee. Steeds meer mensen hebben 5G ontvangers sinds maart. En daarom is het aantal zieke mensen toegenomen. Zorg dat je lichaam van binnen schoon is en je immuunsysteem zo optimaal mogelijk en je kunt ook deze extra belasting aan. Zinkmethionine, vitamine C en Lysine helpen je hierbij.

  • Schnijder schreef:

   Mooi Marjon of beter triest voor al die ouderen. Echter het gaat hier gewoon om griep als effect op het koude jaargetijden.
   Verkoudheids en griep virussen bestaan niet. Zie de 4 postulaten van Robert Koch en de PCR test die niet werkt alleen voor onderozkesdoeleinden volgens de uitvinder Kary Mulisch.
   Pasteur heeft destijds de boel belazerd met de uitvinding vh virus . Heeft ie zelf in zijn dagboeken toegegeven.

   Exosomen net zo klein als de niet bestaande virussen bestaan wel en zijn gewoon onze eigen uitscheidings stoffen/deeltjes van onze eigen cellen.
   Virussen of exosomen hebben geen eigen stofwisseling, kunnen niet bewegen en ook niet praten. Wij poepen onze cellen ook, de drollen van onze cel (uitstoren van gifstoffen e.d.) heten EXOSOMEN annex vierrussen. SNAPPEZ VOUS
   En daar maken ze nou de HELE wereld mee bang!!!!!!!!!!!!!!!

 14. Peter Rutjes schreef:

  Goed artikel, goede vragen: “Hoe komt het nu dat zoveel mensen hier last van hebben?”
  “Waarom wordt dit niet onderzocht?”
  “Waarom is dit effect niet bekend bij de medische professionals of bij het RIVM?”

  Oncoloog dr. Van Tilburg geeft aan dat artsen meer open dienen te staan voor stralingsproblematiek (2020) youtu.be/7x7qXthpU6E

  Bent u arts en maakt u zich ook zorgen over de almaar toenemende stralingsbelasting en met name over de nog onbekende gevolgen van de uitrol van het 5G-netwerk? En bent u, net als een groot aantal vakgenoten wereldwijd (zie het onderstaande overzicht), van mening dat het hoog tijd is dat het voorzorgsprincipe (“better safe than sorry”) toegepast wordt? Dan kunt u het manifest via de onderstaande link ondertekenen:

  www.stop5gnl.nl/5g-ma…529X6Y7XC0

 15. Janna schreef:

  Helemaal mee eens dat de zgn Covid-19 een stralingsziekte is. In combinatie met andere toxische invloeden. Maar met de aanname dat bacteriën en virussen ziekteverwekkers zijn, kan ik het niet eens zijn. Zie dit artikel: www.homoeopathytraining.co.uk/docs%…THEORY.pdf

  Volgens mij is 5G een biowapen en dienen de komende vaccins ook als biowapen. Die combinatie zal zorgen voor veel onheil. Mogelijk is een ingrediënt van de komende in Wuhan gefabriceerd, maar mogelijk is het verhaal de wereld ingebracht om onrust en angst te zaaien en de aandacht af te leiden van wat er werkelijk aan de hand is. En dat is een grootscheepse toxificatie van alles wat leeft.

 16. Astrid Heskamp schreef:

  Goedemiddag,
  Dank voor de mail, ik vraag me af; is het nou een gemaakt virus in Whuhan wat expres verspreid moest en het hele plaatje al jaren voorbereid is of het verhaal van elektrosmog? Of beide?
  Met hartelijke groet,
  Astrid Heskamp.

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Astrid,
   Mijn hypothese is dat het ‘corona syndroom’ – en daar bedoel ik mee de acute gezondheidscrisis waarin sommige mensen terechtkomen – voornamelijk door straling wordt veroorzaakt. En binnen die factor straling dan weer voornamelijk door bepaalde typen 5G-frequenties (zoals 60 GHz die vergunningsvrij mag worden aangezet).
   Maar de stralingsbelasting bouwt zich op. Ook radio, 2G, 3G en 4G en andere soorten straling hebben impact op de gezondheid. Evenals andere toxische invloeden, zoals ultrafijnstof en andere soorten luchtvervuiling, glyfosaat in voedsel, enzovoort.
   Het is dus niet of-of-of, maar en-en-en.
   Waarbij het aanzetten van bepaalde typen 5G de straal is die de al overbelaste emmer van het immuunsysteem doet overlopen.
   Dat is in grote lijnen hoe ik ertegenaan kijk.
   Biowapens worden overal in de wereld in laboratoria in elkaar geknutseld. Dat is een realiteit. Maar ik geloof niet dat deze op grote schaal zijn losgelaten. Dan zou je een ander beeld zien. Dodelijker en meer verspreid over de leeftijdsgroepen. Dat wil overigens niet zeggen dat er niet een bio-aanval zou kunnen komen. Bill Gates heeft daarop gezinspeeld. Misschien om angst aan te jagen, maar mischien ook, omdat de organisatoren van deze plandemie nog een aas in hun mouw hebben.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.