Giften met orgonite: negatieve straling omzetten in positieve levensenergie

Alle protesten tegen de komst van 5G bleken aan dovemansoren gericht. De infrastructuur staat er en wordt nu ingeregeld. Maar dat betekent niet dat we verslagen zijn. Er is namelijk orgonite, een heel eenvoudig zelf te maken materiaal dat negatieve straling van zendmasten omzet in positieve levensenergie.

5G is in gang getrapt en de weerstand ertegen heeft weer plaats gemaakt voor berusting. Berusting in de dwaasheid en in de door geld en macht gedreven raderen der besluitvorming.

Een nieuwe groep van stalingszieke mensen wordt bij het afval van de psychiatrische aandoeningen gezet, of met een andere ‘echte’, reeds bestaande, of nieuwe aandoening gediagnosticeerd.

Veel mensen voelen nochtans de invloed van de sinds eind vorige eeuw opgezette zendmasten, en een hele resem van al dan niet werkzame gadgets wordt aangeprezen en verkocht ‘als bescherming tegen straling’.

Ik vergelijk die gadgets graag met een kogelvrije vest: als er op je geschoten wordt, is het beter ze bij je te hebben, maar je kunt wel een pijnlijke drukwonde overhouden, en je moet hopen dat er niet op het verkeerde deel van je lichaam geschoten wordt, of met zwaar geschut.

Ook ben jij de enige die er (beperkt) baat bij heeft. Het geweer en de kogel onschadelijk maken vóór die laatste zijn gevaarlijke snelheid bereikt heeft zou een veel beter idee zijn. Niet alleen jezelf, maar iedereen in je buurt gezond(er) houden…

Een gift aan de maatschappij

Rond het jaar 2000 begonnen Don en Carol Croft met het ‘giften’: onschadelijk maken van zendmasten die toen als paddestoelen uit de grond schoten. Ze gebruikten daarvoor orgonite: een vloeibare polyesterhars uitgehard in een muffinvorm, met daarin vermengd metaalsnippers en een kwartskristal.

Een gift van jou aan de maatschappij, te begraven of deponeren in de buurt (ruwweg maximaal 300 meter ervandaan) van een zendmast, waarna de effecten van deze eenvoudige fysieke handeling al snel gevoeld en geobserveerd kunnen worden door iedereen die zich ervoor openstelt. Enkel de nog tentatieve uitleg is ‘hocus-pocus’.

We zijn 20 jaar verder ondertussen, Don Croft is jammer genoeg in 2018 overleden, maar in zijn kielzog is er een nog steeds relatief onbekende ‘underground’ beweging ontstaan van mensen die vaak niet eens zijn naam kennen.

Atmosferische effecten

Deze onderzoekende mensen hebben zelf lang genoeg hun vooroordelen opzij kunnen zetten, en zijn versteld komen te staan over de effecten van het werken met orgonite. Veranderingen in het wolkendek (verschijnen van cumuluswolken, of zogenaamde sylphs), het oplichten van de atmosfeer, een gevoel van kalmte en rust zijn nog de minste van de vaak dramatische ‘confirmaties’.

Allemaal bevestigingen van het feit dat we als enkeling voor het eerst in een periode van duizenden jaren een wapen hebben tegen het occultisme dat onze planeet al zo lang in zijn greep heeft en vormt.

Een ‘mooi’ voorbeeld van hoe achter de schermen wordt gemanipuleerd door zwarte magiërs, is het terrein waarop het VN-hoofdkwartier in New York is gebouwd. Dat werd geschonken door de Rockefellers: voorheen stond daar… een slachthuis.

Dat is geen toeval: de energie van al dat dierenleed heerst daar nog, en beïnvloedt de beslissingen die door de aanwezigen worden genomen. Daar een stuk orgonite in de East River gooien heeft misschien al iemand gedaan, en daarmee op subtiele maar belangrijke manier bijgedragen tot een andere sfeer en besluitvorming.

Mobiele infrastructuur is een realiteit

Maar de kroonjuwelen van de NWO zijn inderdaad de zendmasten, en het is een vergissing te denken dat 3G en 4G er nog wel mee door kunnen. Het lijkt me niet onmogelijk dat vroeg of laat 5G ‘er toch niet door komt’ of wordt ‘uitgezet’, maar enkel een naïeveling zou geloven dat de kous daarmee af is.

De infrastructuur staat er, en kan worden gebruikt door een groep van malevolente individuen die opereren binnen bestaande machtsstructuren, niet in de laatste plaats binnen de veiligheidsdiensten.

Een mooi voorbeeld daarvan is dat ‘orgonite’ niet terug te vinden is op Wikipedia… Op ‘WiCIApedia’ zoals Don het noemde, wordt het doodleuk verwijderd als je probeert het erop te zetten.

Ook zijn er sinds het begin pogingen geweest om te proberen de kernboodschap te bezoedelen: polyesterhars vervangen door suiker, bijenwas e.d. De markt is tegenwoordig overspoeld door kleurrijk orgonite, waar amper of geen metaalsnippers in zitten (dus niet werkzaam!).

Maak het orgonite zelf

Dit format laat me niet toe nog meer in detail te treden. De basisboodschap is dat in deze vreemde tijden er een vreedzame oplossing is voor de immer groeiende dictatuur, die in het begin vreemd aandoet door zijn eenvoud.

Met behulp van orgonite wordt de ‘orgone’ (zoals Wilhelm Reich de levensenergie noemde die overal en ook doorheen levende wezens opereert), tot rust gebracht, en het op dictatoriale wijze misbruiken ervan verhinderd. Het orgonite zet negatieve, verharde chi, prana, orgone… om in positieve levensenergie.

orgonite zelf tower busters maken

Andere nuttige maar momenteel secundaire ’targets’ naast de zendmasten zijn: kerken, begraafplaatsen, kerncentrales, grote logge, koepelvormige, puntvormige of fallusvormige gebouwen, ‘kunst’ zoals die vaak in parken en op ronde punten staat, vrijmetselaarsloges.

Ik hoop u met dit korte artikel nieuwsgierig te hebben gemaakt en misschien wilt u zelf in actie komen: uzelf, uw familie en uw omgeving beschermen en een duwtje in een gezonde, onafhankelijk denkende en vrijheidslievende richting geven.

Ik zou aanraden eerst zelf orgonite te maken in plaats van het te kopen. Een kilo hars kost ongeveer acht euro, daarmee maak je twaalf ’tower busters’, hockeypuckgrote schijfjes die in een muffinpan gegoten kunnen worden.

Tot vóór het opzetten van 4G+ en 5G of het meer intensief aanzetten van 3G was 1 of 2 tower busters per zendmast genoeg. Momenteel is zeker bij de grotere masten minstens 5 stuks nodig. Een alternatief is een grotere ‘HHG’ gebruiken in combinatie met tower busters, of leren pendelen zodat je kunt testen hoeveel er nodig is voor een bepaalde mast.

Ga intelligent te werk

Gift eerst de masten rondom je huis, en vervolgens alle masten in je eigen habitat. Voor meer info is er de site van Don Croft www.ethericwarriors.com, waarvan ik de Facebookpagina en Instagramaccount beheer.

Via die twee laatste kanalen kunt u me eventueel ook contacteren voor vragen.
Dat kan ook via het reactie-formulier helemaal onderaan deze pagina.

Ik besluit met twee citaten, die voor mij de kernboodschap overbrengen:

“Orgonite disables humanity’s enemy, the occult/corporate world in ways that have to be witnessed to be believed, which is why we stress doing the work rather than relying on argument or persuasion to get people’s support.” – Don Croft

“If we here on earth are undergoing a threat to our existence by way of desert development, it is imperative to concentrate on the measures to be taken if any are available, to meet the menace intelligently.” – Wilhelm Reich

Instructies voor het zelf maken

Hieronder twee duidelijke, korte video’s van Orgonise Africa met instructies. Goede informatie over het zelf maken en over orgonite in het algemeen vind u ook op de website Etheric Warriors.

Liever aanschaffen?

Als u liever koopt, dan is dit een overzicht van aanbevolen leveranciers.

In Europa is www.orgonita.eu betrouwbaar, goed en goedkoop (ongeveer 2 euro per tower buster, af te nemen per 50 of 100 stuks). Maar kijk zeker ook op orgoniseafrica.com en www.ctbusters.com.

***

Gerelateerd

Re-energise Earth! (3): Georg Ritschl over healing met orgonite

5G: een gevaarlijk biologisch experiment waar we niet om hebben gevraagd

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Cait C schreef:

  Does anyone know if we can use another substance instead of resin that would be biodegradable please to create these organite gifts for the environment?

  • Dirk schreef:

   Any other substance will NOT work and hence is often heavily promoted by infiltrators. Trying to play on misplaced guilt feelings of ’toxicity’, they try to corrupt the basic successful formula.. The positive effects of orgonite on the environment far outweigh any toxicity one could imagine.

 2. A. Mulder schreef:

  Ik keek even bij Etheric Warriors, maar het lijkt te zijn overgenomen door Amazon. En daar heb ik liever niks mee te maken.
  Ze verkopen verrekijkers en badkamerspullen.

  “EthericWarriors.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.com. Amazon, the Amazon logo, AmazonSupply, and the AmazonSupply logo are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates.”

  • Dirk schreef:

   Etheric Warriors was het forum van Don Croft, die in 2018 overleed. Toen deze site het onlangs het niet meer deed, heb ik de persoon gecontacteerd die de domeinnaam moest vernieuwen, zonder reactie. Ik heb zelf regelmatig gecheckt of hij ondertussen te koop kwam, omdat ik de Facebook en Instagrampagina ook onder mijn hoede heb. Dat deze nu is overgenomen door ‘iemand’ die verrekijkers en badkamerspullen verkoopt, zou u eerder aan het denken moeten zetten, in plaats van ervan uit te gaan dat het een Amazon-affiliate is! De domeinnaam is doodeenvoudig opgekocht door grapjassen bij de CIA, NSA of consoorten. Misschien best eens onderzoeken waarom die dat blijkbaar nodig vinden…

 3. Paula Pulmans schreef:

  Dus als ik het goed begrijp heeft werken met orgonite in en om je eigen huis niet veel zin?
  Dus beter is om te giften?
  Maar hoe weet je welke zendmasten al gegift zijn?

  • Fred Teunissen schreef:

   Zie de reactie hieronder van bartelo van 30 april

  • Dirk schreef:

   Het is en en… maar als je maar 1 ding doet zou ik zendmasten giften. En je weet dus inderdaad niet of het al gebeurd is bij je in de buurt, better safe than sorry! Momenteel zijn er nog genoeg ongegifte zendmasten, en meer is beter. Succes

 4. Tina schreef:

  Ben al bijna 2 jr. getorpedeert met EMF, waaronder zeer heftig 2 x van voeten tot middenrif, de rest rondom het hart. De “African”orgonites kwamen net op tijd in mijn leven, ben al wel doof en hand halfdood, maar de rest doet het nog… Blijf optimistisch! Heb nu geleerd dat ik zelfs kan ruiken als de frequentie wordt opgeschroefd, alsof de zuurstof uit de kamer word gezogen. Ik kan weer slapen na 2 jaar, niet te geloven zo goed die orgonites bij me werken. Ben naarstig aan het speuren en lezen op het net. Mijn bloed is donker en te dik, zuurstof wordt ergens geblokkeert in mijn lichaam.
  Mijn vraag is; is het mogelijk om de reuk en onttrekking van zuurstof te blokkeren, net zo de orginites de straling kunnen blokkeren?
  Hartelijk dank voor alle informatie.. bendes te lezen! Fantastisch.
  Groeten.

  • Sena schreef:

   Hoi. Ik wil je graag het volgende aanraden voor gezondheid en herstel. Mms. Het is een oxidatie en zuurstof voor je lichaam waarmee je vele ziektes tot dodelijke aan toe kan genezen. Van mens en dier . Je kunt op telegram zoeken op the universal antidote chat of t.me/theun…alantidote op jahealthadvocate.com op mms index. Ik zelf bestel het via aquarius prolife in duitsland.

 5. Gerrrie schreef:

  Dag,
  Wat zijn nu de ingrediënten van voor) orgonite? (we wonen bij een mast….die hebben ze als ‘antennedrager’ aangevraagd in 1997 bij de gemeente kon je alleen maar ‘bedenkingen’ er tegen laten noteren)
  Ik wil graag aan de slag.

  • dirk verelst schreef:

   Hoi Gerrie.

   Zoals je in de filmpjes kunt zien zijn de enige ingrediënten die je nodig hebt:

   – een kwartskristal. Dit hoeft geen mooi of duur kristal te zijn. 1 a 3 cm volstaat voor een towerbuster (schijfje), en je hebt er 5 nodig voor een HHG. In een plaatselijke winkel kopen of online te bestellen: via Ebay China koop je voor 15 euro incl verzend 100 kristallen.
   – metaalsnippers. Hiervoor moet je in de buurt kijken waar een metaalverwerkend bedrijf zit, waar ze o.a. metaalstukken draaien. Daar vraag je naar aluminiumdraaisel (mag ook ijzer zijn, messing of koper is duurder) voor een hobbyproject.
   – Deze 2 ingredienten leg je neer in een gietvorm. Voor de schijfvormige towerbusters is een muffinpan ok, voor de HHG kun je een cocktailglas gebruiken (Blokker heeft er).
   – Dit overgiet je met polyester giethars (in open lucht of goed geventileerde ruimte) . Dat laat je vervolgens uitharden. Een goedkope webshop daarvoor is polyservice.nl

   www.polyservice.nl/gieth…ide_100_gr

   Met 5 kilo maak je 60 towerbusters, en daarmee kun je je eigen omgeving qua straling ruim veilig stellen. Voor kleinere hoeveelheden betaal je relatief veel meer geld.
   Een mast heeft momenteel minstens 5 towerbusters nodig, of 1 HHG en 2 à 3 towerbusters. Dat was vroeger veel minder, maar na de laatste upgrades nodig. Heb je echt een reusachtige antenne staan, zoals vaak 1 per stad, gekoppeld aan een KPN-gebouw, dan doe je 2 HHG’s.

   Het is momenteel redelijk onwaarschijnlijk dat de mast bij je in de buurt al gegift is, maar het is mogelijk. Vooral in de Stedendriehoek Apeldoorn Deventer Zutphen is quasi alles gegift. Maar ik raad je aan sowieso te giften, het kan geen kwaad.

   Veel succes

   Dirk

 6. tinevervaet schreef:

  hallo, een vraagje: hoe diep moet je de orgonite HHD b?

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Tine, Het moet binnen een straal van 200 meter (max 300m) van de zendmast. Ik vermijd tegenwoordig te dicht in de buurt te komen, ze worden bewaakt. Het hoeft niet per sé begraven te worden. De bedoeling is dat het er zo lang mogelijk blijft liggen. Bloemperkjes worden soms heraangelegd en grachten gedregd, en gras gemaaid. En in zicht van een camera begraven beter niet, je weet nooit wie mee kijkt.
   Ik doe meestal 10-20cm onder de grond, afhankelijk van hoe mul het zand is.
   Succes!

   • tinevervaet schreef:

    Dag Dirk, dank voor je reactie. Ik woon om minder dan 100 meter van de kerktoren, en die zit vol met zendmasten. Dus ik ga over de lengte van mijn tuin (die ligt parallel met de kerk) orgonite ingraven. Maar dit is dan maar aan 1 zijde van de kerk(toren). Maakt dat een verschil? Rondom de kerk is zo goed als alles verhard en/of bebouwd. Moeilijk om daar iets aan te brengen of in te graven.

    • Dirk Verelst schreef:

     Perfect! In de buurt van een kerk is het altijd een goed idee om een koperen buisje (25-30cm lang) verticaal de grond in te slaan (diep genoeg) en dan de towerbusters daar omheen begraven, ertegenaan. Kerken zijn meestal gebouwd op hoogenergetische plekken en ook de torenspits zorgt voor negatieve energie. Dat koperen buisje zorgt ervoor dat het effect van het orgonite dieper de grond (en de lucht) in reikt.

 7. Renate schreef:

  Beste Dirk Verelst, ik zou graag meer informatie willen over wat precies de schadelijke straling vanuit de 5G masten volgens u veroorzaakt en hoe dit gebeurt en hoe u dit meet en weet?
  Wat gebeurt er in die ‘vierkantjes’ op de masten volgens u en hoe bent u daar achter gekomen?

  • dirk verelst schreef:

   Zoals reeds aangegeven is het onderscheid 2G,3G,4G 5G niet relevant. Het hele antennepark wordt als 1 geheel gebruikt. Maar mensen willen graag dingen ‘zeker weten’, in vakjes kunnen stoppen. Het onbekende jaagt immers angst aan… Het is dan een voordeel als je met een zekere mate van onzekerheid kunt leven. Het is belangrijk te beseffen dat dit nieuwe materie is: er is nog veel onbekend, maar het past wel vrij goed in concepten die niet meer zo nieuw zijn, ik heb de TCM (Chinese geneeskunde) reeds als voorbeeld gegeven.
   Het is gelukkig niet nodig om alles eerst te begrijpen voor je er mee aan de slag kunt. Dat orgonite werkt, de informatie errond duidelijk zeer actief wordt tegengewerkt, in twijfel getrokken, is in de voorbije 20 jaar afdoende duidelijk geworden. Het is nu meer dan ooit actueel. Orgonite giften is zeker niet voor iedereen, maar voor diegene die ‘het eens gaat proberen’ (zo ben ik zelf ook maar begonnen) gaat vaak een wereld open. Vooral als je het orgonite zelf maakt.

 8. Margie schreef:

  Een waardevol interview met Michelle Hood…zeer bekend om haar orgone pyramides (litethelight.com)

  alanis.com/news/…helle-hood

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Margie, de stukken op de site zijn een voorbeeld van hoe het niet moet, jammer genoeg. Het ziet er prachtig uit, maar er zitten weinig tot geen metaalsnippers in en het werkt dus niet als orgonite. Misschien daarom dat het woord orgonite niet gebruikt wordt. Misschien is ze te goeder trouw, maar het is een klassiek voorbeeld van wat ik in het artikel al benoemde… ‘de boodschap bezoedelen’.

   • Margie schreef:

    Hoi Dirk, in het interview legt Michelle zeer duidelijk het verschil tussen orgone and orgonite uit. Haar webshop is hoofdzakelijk gericht op pyramid orgone voor energetische doeleinden, waar ze met krachtige edelstenen werkt en uiteraard zijn deze geintegreerd met metalen. Dit is haar specialiteit, worldwide verspreid trouwens…daar waar het nodig was is. All about frequency!
    Deze pracht exemplaren zet je uiteraard niet bij een telecomtower 😉

    Zelf gebruik ik orgone pyramides in mijn werk ook.

    Aangezien ik voorheen veel in jachthavens in Azie verbleef, was resin altijd voorhanden.

    Groetjes,
    Margie 💃

 9. Dirk Verelst schreef:

  Hoi Helena, zoals je in het artikel kan lezen, probeer ik mensen vooral de stap te laten maken van ‘jezelf beschermen’ naar ‘iedereen beschermen’. Ik heb vanzelfsprekend niets tegen het maken van mooi en persoonlijk orgonite, maar vind het jammer dat het daarbij voor meeste mensen ophoudt. Ze kopen een gekleurd hangertje of een piramide, en gaan aan de kern van de zaak voorbij: het neutraliseren van het gevaar met goedkoop spul. Voor de prijs van 1 mooie piramide koop je genoeg om de hele buurt mee te beschermen, inclusief jezelf.

  • Helena Struik schreef:

   Hi Dirk, ja dat klopt. En als je bij deze mensen bv een grote orgonite voor je tuin laat maken (of zelf maakt bij hen zoals ik dit in het verleden gedaan heb) dan heeft dit een positief effect op de omgeving. Die straalt wel heel ver in omtrek namelijk heb ik gemerkt.

   • tinevervaet schreef:

    dag Helena, mag ik vragen hoe en aan wat je dit precies merkt, dat positief effect van de orgonite. Op welke manier merkte je dat het zo ver in de omtrek straalde?

    • Helena Struik schreef:

     beter contact met buren, lucht leek schoner, tuin werd mooier, mooier. Er kwam meer openheid in zijn geheel in het stukje bos in mijn directe omgeving. Er werd door de gemeente meer zorg aan t verwaarloosde stukje bos besteed. Er kwam meer leven. Allemaal subtiel en in een paar jaar tijd.

 10. Helena Struik schreef:

  Op facebook zit ook een prive groep Love Orgonite. Bij deze leuke mensen heb ik mijn eigen orgonites gemaakt met mooi resultaat. Je kan met 2 of 3 mensen daar een middag workshop doen en zelf orgonite maken of gewoon vragen of ze er 1 voor je maken. Zij werken naast metaal snippers ook met koperen staven als geleide middel.

  • Esther schreef:

   Dag Helena wat handig! Helaas zit ik niet op Facebook. Zijn ze ook op andere manier te bereiken? En waar zijn de workshops?
   Groet Esther

   • Helena Struik schreef:

    Hi Esther, Zij heet Monique Calis en je kan haar bereiken via haar mail monique.calis@gmail.com. Zij maken ook grote orgonite voor in bv tuinen en dat heeft een groot effect op de omgeving. die worden hierdoor ook positief beinvloed. Succes!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.