Er moeten STRALINGSVRIJE ZONES komen in Nederland!

Veel mensen die extra stralingsgevoelig zijn verkeren in nood. Ze worden vaak niet begrepen door hulpverleners, zien zich gedwongen grote bedragen uit te geven aan stralingswerende materialen of ze proberen te vluchten naar regio’s waar de stralingsbelasting minder hoog is.

Zendmast in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam-West

In een e-mail aan TransitieWeb vraagt M. uit A. om aandacht voor de nood van deze elektro-hyper-sensitieven (ehs-ers):

“De verhalen – niet alleen die van mijzelf – zijn regelmatig verschrikkelijk. Het is schrijnend wat al die ehs-ers moeten doormaken.

De overheid doet helemaal niks voor ze en ook veel van de artsen in Nederland gedragen zich lui en ongeïnteresseerd ten aanzien van ehs-patiënten. Men erkent simpelweg het fenomeen ehs niet en laat deze diagnose dan achterwege. Enkel een klein groepje artsen doet pogingen om patiënten met ehs verder te helpen.

Electro-stralingsziekte

Als je kijkt hoeveel kosten de meesten moeten maken aan afschermingsmaterialen, stralingswerende kleding, enzovoort. Dan is dat voor iemand met een minimum inkomen sowieso niet te betalen. Sommigen moeten eindeloos bedelen en lenen bij familie, vrienden en kennissen. Men was immers zijn/haar baan al verloren…

Momenteel lopen er heel wat wanhopige ehs-ers rond in Nederland met serieuze gedachtes om uit het leven te stappen als er geen oplossing voor hen komt. Waarom doen artsen niets? Waarom wordt het fenomeen electro-stralingsziekte doodgezwegen door politici?

De conclusie is duidelijk: er moeten WITTE STRALINGSVRIJE ZONES komen in Nederland!!

www.stralingsleed.nl wijdde kort geleden een artikel aan de stralingsvluchteling.”

Tot zover M. uit A.

Meer informatie

Stralingsarme verblijfplaatsen: wifi-refuge.org,  stralingsbewustleven.nl

EHS Vlaanderen

Stralingsbewuste Woongemeenschappen

Op de vlucht voor 5G: ‘Ik dacht dat ik weer een hartinfarct kreeg’

Gerelateerd

Een effectieve stralingsbescherming aanbrengen in vier stappen

EMF-straling triggert ‘corona’ (en andere uitbraken van ziekte) door de vervuiling van de levens-ether-aardatmosfeer

Laten we overgaan tot het instellen van 5G-vrije zones!

stralingsvrije zones in België

Samenkomst van Belgische ehs-ers

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Marij schreef:

  Dit artikel is een aanrader voor als je anderen probeert uit te leggen waarom jij wel electro-straling kunt voelen en hij/zij niet. Mensen geloven je immers vaak niet. “Hoe kan dat dan, dat jij het wel voelt en ik niet?” zeggen ze dan. stralingsleed.nl/blog/…iviteit-2/

 2. Margie schreef:

  100 gevolgen van de GSM

  cellphonetaskforce.org/100-c…ell-phone/

 3. Janine schreef:

  Met 2 steeds meer volgestouwde masten op de flat, hemelsbreed op 75m van mijn slaapkamer, heb ik ’s nachts veelvuldig het gevoel dat ik de volgende dag niet zal halen. Een zeer onrustig hart, en heel duidelijk vanaf de bijplaatsing van 5G alsmaar oorsuizen. Het was weg toen ik een wandeltocht maakte in Noord Spanje, maar meteen weer terug toen ik thuis was. Ik zou echt onmiddellijk verhuizen als er een plek voor stralingsgevoeligen in Nederland zou worden gecreëerd!

 4. Catherine van Ommeren schreef:

  Plant, boom, dier… hebben ook last van straling. Stralingsarm tot enkele zones te beperken lijkt mij geen structurele vooruitgang voor ons allen.

  Alhoewel voor de de stralingsgevoeligen een noodzaak, die meer binnen de mogelijkhedenheden zou liggen.

 5. Tina schreef:

  Het enigste wat helpt (bij mij) is de eigen energie enorm op te hogen en dat tegenover te zetten bij een aanval.
  Ik legde bijna het loodje, energetisch totaal leeggezogen.
  Toen begon de energie plots weer te stromen en begreep ik wat me te doen stond.
  Ik ben nu bijzonder waakzaam op de signalen en reageer direct.
  Doe ik het niet (te sloom) dan lig ik in no-time doodziek op bed.
  Het gebeurt op vele frequenties en aanslagen op het lichaam.

 6. Peter Rutjes schreef:

  Heeft EMV-straling invloed op de mensenrechten van mensen met E(H)S?

  Elektro(hyper)sensitiviteit is een ernstig (onderkend) probleem binnen de maatschappij met draadloze WiFi & smartphones als piekbelaster door het hele land! Zelfs in de Natuur zijn er geen zogenaamde ‘witte zones’ vrij van electrosmog te vinden.
  Aanvankelijk dacht men dat EHS een psychologische ziekte was, maar deze mythe is allang ontkracht! Vanaf volgende week verschijnen er toevallig vier interviews met ehs ‘ers en hun ervaringsverhalen in de Andere Krant.
  Het is cruciaal, dat de gezondheidseffecten van EMV-straling op het lichaam, maar vooral ook voor de kinderen, kenbaar gemaakt mogen worden.
  Ziek zijn van EMV-straling is niet uniek!

  Prof. Olle Johansson legt het belang uit van het begrijpen van EHS als een functionele beperking.
  Hier een afspeellijst van 44 korte clips, voorzien van wetenschappelijk onderbouwde informatie over wat het is en praktische begeleiding bij de aanpak ervan: www.youtube.com/@davi…365/videos

  • Doortje schreef:

   Ik ben benieuwd naar die ervaringsverhalen in de andere krant.
   Wist je trouwens, dat bij het SOLK centrum in Sittard artsen zich bezig houden met o.a. Long Covid? En laten de verschijnselen van Long Covid nou exact dezelfde zijn als de verschijnselen van stralingsziekte. Lees: solkcentrum.nl/aando…na-corona/

   Groot taboe onderwerp bij de meesten. Als je hardop zegt dat Long Covid misschien wel eigenlijk een ander woord is voor electro-stralingsziekte, dan stopt het gesprek meestal…

 7. Anneke schreef:

  Wilma de Jong schreef onlangs het volgende:

  “Wil je lokaal inspraak op het gebied van draadloze technologie en 5G?

  Zorg dan dat je juridisch grip krijgt op de Omgevingsvisie van je gemeente via wettelijke inspraakprocedures.

  In onderstaand bericht vertelt Wilma de Jong in het kort hoe het juridisch werkt met de Omgevingsvisie en welke concrete vragen je kunt stellen aan jouw gemeente.
  Dus kom ook in aktie en vraag naar de status van de Omgevingsvisie in jouw gemeente.
  Je hebt recht op inspraak.

  Ben je, net als Wilma, inwoner van de gemeente Berkelland, ga dan naar www.gemeenteberkelland.nl/omgevingsvisie en vul vóór 6 april 2023 de enquête in en houd de vinger aan de pols”….

  Wil je meer weten, lees dan hier verder:
  stralingsbewust.info/2023/…Df6FIIOMuc

 8. Karl Van Orshaegen schreef:

  Wat economisch interessant is kan niet ongezond zijn. Enkel wat economisch niet (meer) interessant is kan ongezond zijn.

  • Peter Rutjes schreef:

   ..van eco-nomisch naar eco-logisch:

   Met de versnelde 5G-uitrol dit jaar en zenders voor de deur zullen systemische ontstekingsreacties, bloedvergiftiging en cytokine stormen toenemen zoals we die konden waarnemen tijdens de ‘cojonacrisis’. Dat heeft niets goed gedaan met de economie, behalve dan voor een kleine groep roofzuchtige mensen!

   Met de nieuwe EM-frequenties en intensivering digitale leefstijl van de mens komen er nog meer aangekondigde parasitaire uitbraken, die giftiger, adembenemender en dekkend zullen zijn binnen het huidige 5G-systeem van het hele land. Het is alom aanwezig (ubiquity).

   Voortschrijdend inzicht in het verband tussen microbiële groei, het milieu en elektromagnetische straling is echt interessant en een cruciaal onderdeel van een complexe (biologische) puzzel binnen de huidige chronische zieke maatschappij dat ons alleen maar geld kost en het leven onnodig duurder en angstiger maakt. Ook ‘duurzamer’ en ‘veiliger’ d.m.v. technologische ontwikkeling is een draadloos sprookje.

 9. Erik Leemkuil schreef:

  Het krijgt geen aandacht omdat de normen veel te hoog zijn.
  De normen zijn weer vastgesteld aan de hand van een proef die het thermisch effect vaststelt van de HF straling.
  De LF straling wordt iets serieuzer genomen, gezien het feit dat de norm voor wonen onder hoogspanningskabels wel is aangepast.

  Gelukkig zijn er relatief betaalbare oplossingen middels de destructieve interferentie methode.

  • Doortje schreef:

   Hoopgevend nieuws vind ik, dat nu ook topadvocaat Rainer Fuellmich de dossiers van 5G en geo-engineering op zich genomen heeft. Hier interviewt hij dè grote stralingsexpert Barry Trower, die vertelt dat 5G zelfs al in de 30-er jaren werd gebruikt… “by the military”.

  • Anneke schreef:

   Het probleem is dat stralingsziekte door de Nederlandse overheid en artsen niet wordt herkend en erkend. Hoeveel artsen zijn er in Nederland die de patient vertellen dat hij/zij Long Covid heeft, terwijl alle ziekte-symptomen bij de patient overduidelijk wijzen op stralingsziekte?

   Dit verhaal bijvoorbeeld, www.linda.nl/nieuw…een-leven/ vind ik er een typisch voorbeeld van.

   Vandaag ontdekte ik deze pagina:
   “De gezichten achter long covid” www.postcovidnl.nl/gezic…long-covid
   En dan het filmpje op deze pagina, OMG!!
   www.youtube.com/watch…Ng&t=
   Alle mensen in dit filmpje hebben simpelweg álle symptomen van stralingsziekte (zie: sosstraling.nl/gezon…en-top-26/), maar deze mensen is verteld dat ze Long Covid hebben en dus slaapt de Nederlandse bevolking rustig verder…

   Dat artsen maar blíjven meewerken aan deze leugen zegt wel wat over de cultuur die er heerst in artsenkringen en dergelijke. Het tuchtcollega staat al in hun nek te hijgen om ze op de vingers te tikken, vermoed ik. Maar dat mag geen reden zijn, vind ik, om het taboe rondom stralingsziekte in stand te houden bij artsen…

   • Fred Teunissen schreef:

    Precies, goed verwoord!

    • Anneke schreef:

     En dan al die kinderen in Nederland die opgezadeld zijn met een diagnose “het post covid syndroom” (long covid), een chique naam voor wat eigenlijk ernstige stralingsklachten zijn, omdat alles tegenwoordig draadloos en met 5G gaat. In dit filmpje www.youtube.com/watch…YymwsJWt-k wordt het duidelijk. Symptomen zijn:
     Voortdurend vermoeid, totaal geen energie, duizeligheid, extreem veel moeite met concentratie, veel hoofdpijn. Met andere woorden: deze kinderen zijn eigenlijk electro-gevoelig en voortdurend stralingsziek, maar het wordt niet (h)erkend door de artsen. Sterker nog, ze krijgen medicatie mee naar huis en een diagnose “het post covid syndroom”.

     Oh oh Nederland,
     How low can you go?!

     • Margie schreef:

      Arm kind met haar ‘speciale’ stoel.
      Oh, oh, denhaag – www het is wereldwijd eender
      Stralingsziekten ~ electriciteits-schokken, radiogolven, microwave harassment.

      Led lampen, onnatuurlijke stoffen o.a. kleding, lakens, dekbedovertrekken enz. Linnengoed is uit de tijd!!!

      Bij het 1e Licht van een led-lamp bij een marktkraam in Z.O. Azië (2018) kreeg ik spontaan oplichters-scheuten in mijn hoofd, soort van kortsluiting dus 🤠

      Bij mij nooit en te nimmer een led lamp in huis.
      Gelukkig heb ik een voorraad gloeilampen voor de komende tijd en pure bijenwas kaarsen maak ik zelf.

      Meer over led licht in het kort
      youtube.com/short…ture=share

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.