Een effectieve stralingsbescherming aanbrengen in vier stappen

Door introductie van 5G, de installatie van 60 Ghz wifi in scholen en de komst van duizenden 5G-satellieten is de stralingsbelasting van ons organisme groter dan ooit. Het is mogelijk dat u door deze stress gezondheidsklachten ontwikkelt. Lees hier hoe u met organite een goede stralingsbescherming kunt realiseren.

Sinds oktober vorig jaar heb ik een reeks artikels geschreven over orgonite en hoe u het kunt gebruiken om uw leefomgeving gezonder te maken. Het is mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vat ik hier de belangrijkste zaken nog eens samen.

Wat orgonite is, hoe u het zelf kunt maken en waar u het online kunt aanschaffen, leest u in de voorafgaande artikels.

Stralingsbronnen neutraliseren

U kunt gezondheidsklachten ontwikkelen indien u langere tijd in de buurt van een gevaarlijke stralingsbron vertoeft. Door orgonite te begraven in de buurt van deze stralingsbronnen, wordt de stralingsstress in hoge mate beperkt. Daardoor vermindert de kans dat u ziek wordt drastisch.

zendmast

U dient dus de plekken waar u voor langere tijd vertoeft te ‘beveiligen’.

Stel, u woont op plek A en werkt overdag op plek B in de nabijheid van een school. Dan moet u er dus voor zorgen dat de stralingsbelasting op beide plekken geminimaliseerd wordt.

Stap 1

Maak een inventaris van uw leefomgeving (‘habitat’). Bepaal de plekken waar u en uw familieleden het grootste deel van de tijd doorbrengen en dus gevaar kunnen lopen.
Voor het gemak houden we het hier bij de plekken A (woning) en B (werkomgeving).

Stap 2

Bekijk de kaart op Antenneregister.nl en noteer waar binnen een straal van anderhalve kilometer rondom A (uw woning) en B (uw werkplek) de zendmasten staan.

Check ook of er in een straal van 200 meter rondom A en B scholen staan, bedrijven of openbare gebouwen waar wifi van de nieuwste generatie (60Ghz) zou kunnen aanwezig zijn.

U heeft nu een lijst met gevaarlijke stralingsbronnen die u dient te ‘behandelen’ met orgonite. De zendmasten zijn verhoudingsgewijs krachtiger en meer belastend voor uw organisme dan de 60Ghz wifi en wellicht ook de 5G satellieten.

Stap 3

Maak een lijst) van de plekken waar u orgonite moet gaan begraven of anderzijds achterlaten. Maak ook,een schatting van de hoeveelheid orgonite die u daarvoor nodig heeft.

Stel u heeft in een straal rondom uw huis drie zendmasten staan binnen anderhalve kilometer en bij uw werkplek in de buurt staan ook nog eens twee zendmasten en een middelgrote school. Dat is dus vijf zendmasten en één school.

stralingsbescherming met towerbusters

stralingsbescherming met towerbusters

Woont u in een grote stad, dan is dat aantal wellicht groter. U heeft afhankelijk van het aantal zendpanelen op de zendmast vijf, zes of zelfs meer ’towerbusters’ (hockeypuckgrote schijfjes orgonite) nodig per zendmast. Dit laatste kan het geval zijn bij bijvoorbeeld politie of brandweer of het KPN-gebouw in het centrum van de stad waar vaak extra veel zendpanelen aanwezig zijn.

Voor de juiste hoeveelheid kunt u het beste pendelen. Als dat nieuw voor u is, klik dan hier voor instructies. U kunt ook mijn eerdere artikelen hier op Transitieweb raadplegen, want daarin geef ik aanwijzingen over deze hoeveelheden. Of lees het e-book dat uit deze artikelen is samengesteld.

Pendelen geniet de voorkeur, want elke situatie heeft zijn eigen bijzonderheden. De hoeveelheid panelen op de mast varieert, de frequenties kunnen verschillen en de omgevingsinvloeden zijn uiteraard overal verschillend.

orgonite HHG

HHG

In ons voorbeeld zijn er vijf zendmasten te ontstoren. Voor het gemak houden we het bij een gemiddelde van zes towerbusters per zendmast. Samen 30 stuks. Voor de in een middelgrote school aanwezige wifi komen daar nog twee towerbusters bij.

Voor in uw woning bestelt of maakt u een HHG (kegelvormig stuk orgonite) en nog een stuk of wat extra towerbusters. Het is momenteel een goed idee rond te lopen met een towerbuster in u broekzak of uw tas.

Dat brengt het totaal dus op 35 towerbusters en een HHG. Deze HHG is ongeveer even krachtig als vier towerbusters en is verhoudingsgewijs iets goedkoper. Als we dat alles uitrekenen komen we op nog geen 100 Euro aan materiaal.

Stap 4

U gaat op pad met een handschepje en uw orgonite.
U begraaft de juiste hoeveelheid (en bij twijfel iets te veel) orgonite binnen een straal van 200 meter van elke zendmast. Dichter is beter, maar kom niet te dichtbij, want ze worden bewaakt tegen brandstichters. Nodeloos te vermelden dat wij of u daar niets mee van doen hebben en ook liever niet per ongeluk voor brandstichters willen doorgaan.

Orgonite zorgt er niet voor dat de zendmasten hun telecommunicatie-functie niet meer kunnen uitoefenen. Houd minstens 20 meter afstand, vooral van de alleenstaande zendmasten (op gebouwen maakt het niet zo uit).

In plaats van he orgonite te begraven kan het ook in een vijver of beek gegooid worden. Probeer het achter te laten op een plek waar het over tien jaar nog ligt.

Voor de scholen geldt dat u één towerbuster tegelijk begraaft en wel zo dicht mogelijk bij de plek waar u in het gebouw de WIFI-router vermoedt. Bij een middelgroot gebouw dus bijvoorbeeld één aan elk uiteinde. Kom niet op het schoolterrein als dat verboden is.

Hoera!
U en iedereen in uw omgeving geniet nu van een hoge mate van bescherming tegen schadelijke straling. Uw organisme is beter in staat gezond te blijven. U kunt er vervolgens voor kiezen om ook in een wijdere omgeving, of bij familie en kennissen in de buurt aan de slag te gaan. U levert hiermee een bijdrage aan een betere, gezondere wereld.

Next level stralingsbescherming

Mocht u echt next level willen gaan, dan is het een uitstekend idee om voor u en uw omgeving bijkomend te investeren in een orgonite cloudbuster. Dat is een emmergrote brok orgonite waarin zes koperen buizen en grotere kristallen zijn gemonteerd.

Een cloudbuster is een erg krachtig apparaat, dat kilometers in het rond voor een harmonieuzere en gezondere atmosfeer zorgt.

De invloed van de 5G satellieten is nog onbekend, maar ik vermoed dat een cloudbuster wel eens in grote mate bescherming zou kunnen bieden tegen deze nieuwe bedreiging.

Als u de financiële mogelijkheid niet heeft om een cloudbuster te kopen, dan is dat geen reden om te treuren. De zendmasten zijn zoals gezegd de zwaarste stralingsbron. Als u die meehebt, is het grootste gevaar geweken.

Aan de slag! 🙂

stralkingsbescherming met cloudbuster

Orgonite cloudbuster

Gerelateerd

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

Tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met orgonite

Met orgonite maken we het verschil

Loskomen uit het veld van verdwazing

Zendmasten, corona en orgonite

De lucht ontgiften met de orgonite cloudbuster

Giften met orgonite: negatieve straling omzetten in positieve levensenergie

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. stijlvoorthuis schreef:

  Beste Dirk,
  Er zijn ondertussen een aantal mensen die een Cloudbuster in de omgeving hebben. Op de site staat dat die 50 km ‘dekken’. Als ik weet dat er nu dus in Apeldoorn 2 staan en in Twello (in ieder geval) 1, is het dan nog zinvol er 1 of meerdere aan toe te voegen in Twello?
  en als in een gebied een cloudbuster staat, is het onschadelijk maken van zendmasten met HHG of Towerbusters daar nog extra nodig?
  Bedankt alvast voor je antwoord!
  Groet Jojanneke

  • Dirk schreef:

   Hoe meer cloudbusters hoe beter! Met elke cloudbuster erbij verschuift het energetisch evenwicht meer de goede kant uit. Het biedt jezelf ook een epicentrum van goede energie. De zendmasten in de regio Twello Apeldoorn zijn gegift, anders had ik je aangeraden die eerst te giften vooraleer in een cloudbuster te investeren. Groet
   Dirk

 2. Edwin M schreef:

  De firma van der Neut uit Groenekan levert koperen buizen. Zelf heb ik 10 meter gekocht (af te nemen per 5 mtr). Ik kocht het voor 150 Euro.
  Ben heel benieuwd wat het effect zal zijn van de cloud buster.

 3. j schreef:

  hoe kan ik nagaan of het werkt en in hoeverre ,voor de plek om mij heen?
  straling meter gebruiken er voor en er na ?
  vriendelijke groet ,jan

  • Dirk Verelst schreef:

   Jan, met een stralingmeter meet je niet de subtiele energie, waarop het orgonite inwerkt. Je kunt met een voltmeter ook acupunctuur niet checken. Als je je aan de instructies houdt ‘werkt’ het. Je kunt pendelen (net als de wichelroedeloper die je in vroegere tijden vertelde waar je de waterput moest graven), of als je opmerkzaam bent of erg gevoelig, kun je veranderingen in licht, atmosfeer e.d. waarnemen. Je hebt in het begin wel even een ‘leap of faith’ nodig, inderdaad. Anders gezegd: proberen doet geen pijn.
   Succes

 4. KJ schreef:

  Hallo, Hoe kan ik checken of het uberhaupt werkt?

  • Dirk Verelst schreef:

   Zie ook mijn antwoord aan Jan. Ik heb het zelf net als de meeste mensen ‘ook maar eens geprobeerd’, dus er zit niet veel anders op dan dat ook te doen. Mensen doen dit al 20 jaar omdat dezelfde resultaten en observaties doorheen de jaren keer op keer naar voren kwamen. Voor de meer veeleisenden zijn er de experimenten met het telen van groenten en het ontkiemen van kikkererwten bijvoorbeeld, die duidelijke en consistente verschillen laten zien met en zonder orgonite. Het duurt even voor je het inzicht ontwikkelt over hoe de subtiele energie zich gedraagt. Succes
   Dirk

 5. Janna schreef:

  In antwoord op Rutger:

  Zo fijn dat ik zo goed geholpen ben! Ik ga al bezig met de bestelling.
  Ik herken wat je zegt over de vogels. Sinds ik towerbusters in de grond heb gegraven, lijken er hier plotseling nog meer vogels dan normaal te zijn. Broedend en ergens in de nabijheid broedend. Ik vroeg me al stiekem af of het door de towerbusters zou komen. Het groen spuit ook de grond uit, maar dat komt misschien ook wel door de overvloedige regen. Een weelde is het op het moment.
  Een natuurtuin heeft sowieso een fijne uitstraling. En deze tijd is natuurlijk ideaal. Kan je nagaan wat het worden gaat met ook nog een cloudbuster. En daar heeft ook nog eens de hele buurt wat aan! Dat hebben we nodig in deze barre tijd: een harmonieus plekje om ontspannen te vertoeven.
  Goed idee lijkt me, om de buizen wat te vergrijzen.

  Hartelijk dank!
  Janna.

 6. carla Grootjans-Stam schreef:

  hallo Dirk, ik wil graag weten hoe ik zo’n iconische vorm maak, zo’n hhg, welke vorm gebruik jij daarvoor ?

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Carla,
   In de downloadbare pdf in 1 van de artikels waarnaar gelinkt wordt onderaan staat alles beschreven.
   Cocktailglazen van de Blokker of andere winkel.
   Succes!
   Groet
   Dirk

 7. Jacques Janssen schreef:

  L.S.
  Dank voor deze informatie. Heb vorig jaar schijven aan geschaft die ik altijd bij me draag type naam BioArc, Komt uit USA. Hou van jullie uitstekend einformatie. mvg Jacques Janssen

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Jacques,
   Persoonlijke bescherming is OK, maar vergeet niet de zendmasten te ontstoren met orgonite, hoor. Anders heb je een kogelvrije vest aan terwijl er met een kanon op je wordt geschoten, en kan je toch nog gezondheidsschade ondervinden. Je bent niet de enige die deze redeneerfout maakt. Als de schadelijke effecten van het kanon geneutraliseerd zijn met orgonite, ben je zelf en iedereen in de omgeving veel beter beschermd.
   Groet
   Dirk

 8. Janna schreef:

  Dag Dirk,

  De foto van de cloudbuster in dat heerlijke puur-natuur-tuintje doet mij nog heviger verlangen naar zo’n buster in mijn eigen tuin. Ik wil dat al jaren, maar de drempel is erg hoog. Makelij en prijzen zijn heel erg verschillend, dus ik weet niet waar ik aan toe ben en waar ik het beste terecht kan. Zelf maken zie ik niet zitten, want ik ben bang dat er dan niets van terecht komt, heb geen vertrouwen in mijn maakkunst.

  Misschien weet je een goed adres, waar ik zoiets als op de foto kan kopen? Of ….. waar en met wie ik het maken kan leren? Ik zou liefst zo’n eenvoudige hebben zoals op de foto. Niet met allerlei toeters en bellen. Dat staat me tegen. Functioneel en mooi door zijn eenvoud.
  Ik woon in in Apeldoorn. Zou je misschien contact met mij willen opnemen als je een tip hebt?

  Hartelijke groet,
  Janna

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Janna. Zoals je in het eerdere artikel over cloudbusters kan lezen raad ik orgonita.eu aan. Daar komt deze ook vandaan. Die is goed en goedkoop. Je moet enkel nog koperen buizen bijkopen en erop monteren. Ik ben bezig met een cloudbusterproject in de regio Zutphen Deventer. Toevallig ben ik er vanavond 1 gaan neerzetten in Apeldoorn, en het zou zeker mooi zijn als er daar nog 1 bijkomt. Kosten inclusief verzend zijn momenteel ongeveer 280€. Voor de koperen buizen (6 * 1m80) moet je nog eens 240€ rekenen ongeveer. De prijzen voor hars en wellicht binnenkort ook koper gaan fors in stijgende lijn, dus ik zou niet te lang uitstellen. De zendmasten in Apeldoorn zijn recentelijk alemaal opnieuw gegift door mij, dus dat geld kun je uitsparen en dan beter in een cloudbuster steken. Succes
   Dirk

   • Janna schreef:

    Dank je Dirk, voor de informatie.
    O, heel graag wil ik er een! Eigenlijk wil ik wel direct. Ik kan het nu nog betalen.

    Er is nu veel verwarring bij mij. Hoe kom ik aan die lange buizen? En hoe moet het gemonteerd? Enzovoort. Dat soort dingen hebben mij tot nu toe tegengehouden.
    Ik moet beginnen met een kit bestellen. En die is compleet, behalve de buizen….En dan?
    Ik zie op de site trouwens niet hoe ik een mooie donkere orgonite-basis kan kiezen….

    Dus nog vragen genoeg. Ik zou ook wel willen weten waar de cloudbuster in Apeldoorn nu staat. Dan zou ik misschien contact met de bewoners op kunnen nemen, zodat ik de procedure beter begrijp.
    Misschien is het daarom handiger als je via Fred, die mijn emailadres heeft, contact met mij opneemt? Dat zou ik erg fijn vinden. Zodat ik precies weet wat ik moet en kan doen en aan de slag kan.

    Heel hartelijk dank alvast.
    Janna

   • Janna schreef:

    Dirk, ben je met het giften ook bij het bedrijventerrein geweest aan de Ugchelseweg? Daar staan een heleboel gecombineerde masten.

  • Rutger schreef:

   Orgonita.eu is het voordeligste adres. Een Spaanse website maar tekst kun je op Engels zetten. Je koopt de bodem daar kant en klaar. Alleen buizen er zelf op zetten, 5 minuten werk. Bij Warmteservice zijn de koperen buizen het voordeligst. Koop twee buizen van 5 meter en vraag even of ze hem voor je in 3 stukken zagen. Dan heb je 6 buizen van optimale lengte tegen laagste prijs, rond 100 euro.
   Enige nadeel Orgonita, betaling wat omslachtig met zelf overschrijven via je bank. Wel betrouwbaar adres. Vergeet niet de towerbusters mee te bestellen, ook voordelig daar.

   • Rutger schreef:

    Prijs buizen even nagekeken, naar aanleiding reactie Dirk. Nu kosten ze rond 160 euro voor 10 meter. Zit er dus een beetje tussenin. Op maat zagen kostte mij niks extra. Ik heb gezegd dat het voor een ‘kunstwerk’ was.

   • Dirk Verelst schreef:

    Bedankt Rutger, ik had het niet beter kunnen verwoorden. Janna nu weet je wat je er mee aan moet, succes!

    • Janna schreef:

     Rutger en Dirk, dank jullie wel! Zo komt er schot in.

     Hopelijk mag ik nog een paar vragen stellen:

     Op de site van Warmteservice zag ik dat de buizen verschillende diameters hebben. Welke moet ik dan hebben?

     En hoe er gemonteerd moet worden, wijst dat zich vanzelf?

     Hoe bestel ik een donkere orgonite voet zoals op de foto? Op de site zie ik namelijk de afbeelding van een andere….

     De towerbusters heb ik trouwens al eerder besteld. Dat ging goed, het duurde alleen vrij lang voor het binnen was.

     Hartelijke groet,
     Janna

     • Rutger Slim schreef:

      Je hebt de koperen buizen van 28 mm doorsnee nodig. Die kun je zo op de onderkant plaatsen. Je schuift ze in een ‘mof’, een extra buisje die net iets groter is. Die wordt meegeleverd. Wel koper gebruiken, geen ander materiaal. Die kleur van de voet kun je niet kiezen. Ik heb ook zo’n natuurtuintje en bij mij is na een jaar de chembuster overwoekerd door een klimplant. Dat vond ik ook wel mooi en voor de werking maakt het niet uit. Ik heb ook de buizen wat bijgekleurd met citroensap om ze wat sneller te laten vergrijzen. Nu zie je ze niet meer tussen de takken, kan hier geen foto plaatsen. Effect in de tuin: heel veel vogels en meer en grotere tomaten dan andere jaren. Een ‘prettige’ atmosfeer in de tuin, maar dat is heel subjectief natuurlijk. Een gevoelige bezoeker viel dit wel op.

   • Janna schreef:

    Dag Rutger en Dirk,

    Inmiddels is de voet van Orgonita binnen en heb ik toch nog een paar vragen.
    1. De korte buizen die in de bodem zitten waaieren lichtelijk alle kanten op. Als ik een verdeelplaat erboven houd past het niet. Komt dat op hoogte vanzelf goed? Wordt de chembuster er niet instabiel of erg scheef van?
    2. De ronde verdeelplaten zien er niet erg duurzaam en weerbestendig uit. Volgens mij gaan die plaatjes gewoon rotten. Moet daar nog iets mee gebeuren? En blijven die plaatjes gewoon zitten en zakken ze niet naar beneden?
    3. Moeten de bergkristallen onderin de korte buizen gestopt worden, met de punt naar boven?
    4. Moet/mag de voet ingegraven worden voor de stabiliteit? Zo niet, hoe doorstaat een chembuster stormwinden?

    Hopelijk kunnen jullie me hierop nog antwoorden geven.

    Hartelijke groet,
    Janna

    • Dirk Verelst schreef:

     Hoi Janna, mooi dat je cloudbuster aangekomen is. Bereid je voor op een hele verandering eens je de buizen geïnstalleerd hebt!
     De triplex plaat houdt de buizen op hun plek eens de koperen buizen erop staan. Dat zou goed moeten gaan. Eerst de buizen in de mof op de buizen in het orgonite schuiven en dan de triplex plaat over de 6 buizen. Dat is even prutsen, de plaat blijft zitten.
     Hoe lang het triplex meegaat weet ik niet. Je zou ervoor kunnen kiezen slechts 1 van de twee te gebruiken en de tweede als reserve te houden.
     De kristallen gaan in elk van de buizen , ik stop ze met de punt naar boven.
     Voor de beste stabiliteit de voet geheel of gedeeltelijk ingraven. Of anders de voet stabiliseren met bakstenen of zo want bij zeer forse wind kan het omvallen.

     Succes

     Dirk

     • Janna schreef:

      Hij staat! Weliswaar op een andere plek dan ik in gedachten had, maar het klusje is geklaard.
      Hij staat niet in het zicht, omdat ik hem daar niet mooi genoeg voor vond. De maker is blijkbaar geen pietje precies en ik wel. Maar ik heb hem zo neergezet, dat je helemaal niet ziet dat hij scheef en wat onregelmatig is. De voet is helemaal ingegraven. Dat lijkt me ook wel goed voor het contact met de grond. Ik neem aan dat het geen bezwaar is dat hij min of meer onder de kruin van de appelboom staat.
      Terwijl ik de buster kritisch bekeek, kon ik niet ervaren dat hij wonderen verricht, maar nu ik er tevreden over ben hoe hij daar staat, gaat hij vast wel aan het werk.

      Hartelijke groet van Janna

    • Dirk Verelst schreef:

     Ik ben nog benieuwd waar in Apeldoorn je ongeveer woont…

     • Janna schreef:

      Dank je, Dirk.
      Ik woon ongeveer op de grens met Ugchelen, dus zuid-west, nabij het oude Van Gelder-terrein.
      Hopelijk staat de andere cloudbuster meer in het noorden van Apeldoorn, zodat het goed verdeeld is.
      De buizen moet ik nog organiseren met iemand met auto.

      Hartelijke groet,
      Janna

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.