Onthullende video: ‘5G-straatlantaarn met LED-lampen is elektronisch wapentuig’

Mark Steele, wapenexpert en woordvoerder van een burgerinitiatief tegen 5G in Engeland, opent in deze video de kap van een 5G-straatlantaarn en vertelt wat hij daarin aantreft.

Zijn burgerinitiatief heeft dit onderdeel toegespeeld gekregen van een klokkenluider die zeer ongerust is over de werking van deze 5G-straatlantaarn.

Mark haalt de antenne uit de kap en laat zien dat de voeding daarvan 450 volt is. Veel meer dan nodig is voor straatverlichting. Mark’s conclusie is dat dit een – potentieel dodelijk – elektronisch wapensysteem is.

Vervolgens laat hij zien dat de lampen aan de onderzijde gevoed worden met veel minder stroom. Het zijn blauwe fosfor lasers, concludeert hij, die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Je moet je ogen daartegen beschermen als je geen blijvende retina-schade wilt oplopen. Ook verstoren deze lichten je slaap en daarmee de aanmaak van melatonine, waardoor je weerstand vermindert.

In de tweede video is te zien dat deze lampen dimmen als er geen verkeer is en sterker gaan schijnen als er auto’s in de buurt zijn. Dit wordt gepresenteerd als energiebesparing, maar volgens Mark Steele is dat een cover-up voor de werkelijke intentie.

 

 

 

5G is a killer!

In de onderstaande video geeft Mark Steele uitgebreide technische achtergrondinformatie.

 

LED-licht schaadt de gezondheid

Deborah Tavares geeft haar schokkende kijk op de effecten van LED-lampen.

 

 

Zie ook:
5G (?) en LED verlichting; slimme verlichting en ernstige gezondheidsproblemen?

Website Save Us Now

Gerelateerd

5G: een gevaarlijk biologisch experiment waar we niet om hebben gevraagd

Een serie ijzersterke argumenten tegen de uitrol van 5G (video en transcript)

 

Volg ons op Mastodon!

 


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar).
De nieusbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is  van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken.
We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social.
Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Fred Teunissen schreef:

  Een van de lezers stuurde deze YouTube-link van een nieuwsuitzending uit 2016 over de risico’s van blauw led licht: youtu.be/4FsPijnIOkc

 2. robert gorlee schreef:

  5G vertrouw ik voor geen meter ok, vanwege de hoge frequentie, en er worden bomen voor gekapt zelfs, maar is het met led licht niet als met de spijkerbroek waarvan men beweerde dat het kanker zou veroorzaken? De gloeilamp is ook geen alternatief meer vanwege het hoge stroom gebruik.

 3. Lex Mercatoria schreef:

  totdat we het in de gaten krijgen en moed vatten: youtu.be/JvKEwr0iNA0

  • Willem schreef:

   Nou, velen hebben het al jaren/tientallen jaren in de gaten maar werden altijd uitgemaakt voor complotgek of alu hoedje Lex. Het is nu allemaal te laat, dit komt niet meer goed en zal uitmonden in een totale zeer bloederige oorlog.

 4. Annunaki schreef:

  Ik heb alle filmpjes op Facebook gedaan

 5. Willem schreef:

  Dat is allemaal niet niks, het is nu al slecht gesteld met velen door al die spaarlampern en led verlichting en de vele gms en umts masten van de laatste 20 jaar. Nu wordt het autorijden (net als veel andere verworven rechten) ons toch al onmogelijk gemaakt binnen afzienbare tijd met de green deal van Timmermans (en wie hem weer de opdrachten doorspeelt) dus er zal weinig overblijven van het effect tijdens het autorijden. Maar dat nazi staat Europa nu zo goed als klaar is is een feit, nu maar wachten op de grote allesveranderende oorlog die er gegarandeerd komt. Dat kun je je niet voorstellen maar van de een op de andere dag laat men gewoon de vlam in de pan slaan. Met dank aan onze Bilderbergers opgerihcht door oud nazi’s en nu ter lande voorgezeten door “koning” von Ambsberg wiens familie het recht op de troon (voor zover men van recht kan spreken) verspeelde door op heldhaftige wijze te vluchten met de troon en de regering. Seys Inguart nam het toen over hier. Maar er werd even een wetje geschrapt en na de oorlog kwamen ze volgegeten terug om toegejuicht door het geteisterde volk de troon gewoon weer te bestijgen. De foute politie agenten die Joodse mensen en jonge jongens ophaalden voor de Duitsers en ook de eersten waren die Duits gingen leren stonden alweer de orde te bewaren en klaar met hun bonnenboekje. Ja dit heeft er allemaal mee te maken, daarom hebben we nu al die gekte en die 5G wapens, al onze vrijheden worden steeds beperkter, het is nu echt gedaan.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.