Voor wie de roep van de Godin hoort

HuisvanIsis

Zaterdag 17 september: Feestelijke boeklancering van ‘Het Huis van Isis’ van Lauri Fransen – Locatie: de Refter Ubbergen – Aanvang: 11:15 uur

Dit is geen boek om te bespreken of toe te lichten. Dit is een boek om te ervaren.

Lauri Fransen beschrijft in ‘Het Huis van Isis’ haar pad van belichaming van het goddelijk vrouwelijke. Ze laat zien hoe het contact daarmee, dat eeuwenlang zo hevig onderdrukt werd, hersteld kan worden en zo het fundament legt voor een nieuwe zijnswijze.

Het boek is autobiografisch, diep spiritueel, boordevol zelfspot, zelftwijfel en zelfonderzoek. Wat ik er zo prachtig aan vind is dat Lauri kennis uit de Oudheid tot leven wekt in de hedendaagse context. En dat met maar één instrument: haar eigen lichaam, met haar baarmoeder als scheppend epicentrum.

Het is een instrument dat iedere vrouw ter beschikking staat. En mannen dan? Vallen zij buiten deze godinnenboot? Ik denk van niet. Ik denk dat ook zij voeling kunnen hebben met het goddelijk vrouwelijke. Daarin zullen zij wel meer volgend, ontvangend en dienend zijn dan leidend, zeg maar als buitencirkel rondom de binnencirkel.

Voor beide seksen geldt dat ze de verworvenheden van dit alchemistische, spirituele pad zullen benutten voor het herscheppen van hun alledaagse realiteit. Het Huis van Isis legt zo de basis voor een nieuwe ordening. Het is daarmee niet alleen een spiritueel, maar ook een revolutionair boek.

Ik heb het boek enkele maanden geleden van kaft tot kaft gelezen om te beoordelen of het voldoende inhoudelijk gewicht heeft om onder ons Trophonios logo te mogen verschijnen. Al snel tijdens die kennismaking besefte ik dat het omgekeerde het geval is: het is een enorme eer dat dit boek ons heeft uitgekozen als uitgever.

Ik zal Het Huis van Isis nog vaak lezen, dat is iets dat zeker is. Want voor mij markeert dit prachtige werk een overgang: er is de wereld voordat het uitkwam en de wereld van daarna.

Iedereen die de roep van de Godin Isis hoort en zich aangetrokken voelt tot deze energie is welkom bij de feestelijke lancering in Ubbergen. Wees er wel snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Je kunt je hier aanmelden.

Zie ook de website van Lauri en haar Facebook-pagina.

Op deze Facebook-pagina geeft Lauri een toelichting op de kern van het programma van de 17de september.
Deze toelichting laat ik hier volgen:


Een bijzondere zitting van de Cirkel Van Isis

“Waarom zou ik nou naar jouw boek-lancering gaan? ” zei iemand tegen me, “Wat is daar zo bijzonder aan?” Dat zette me aan het denken. Ik besefte dat ik een belangrijk aspect van deze bijeenkomst niet met de wereld heb gedeeld. Het is namelijk geen ‘gewone’ boek-lancering, maar in feite is het een bijzondere zitting van de Cirkel van Isis. Het is eigenlijk een mini-workshop.

De Cirkel van Isis is van oudsher het energieveld van Isis. Je zou kunnen zeggen: het is Haar aardse manifestatie. Wij, de aanwezigen, vormen samen het veld om deze manifestatie te belichamen. Dat doen we door middel van een geleide meditatie. Deze wordt weliswaar door mij uitgesproken, maar door Isis geleid. Ik doe dit al twintig jaar en nooit weet ik van te voren wat er precies uit mijn mond komt. Ik ben in afstemming op Isis en laat Haar woorden en inspiratie door mij heen stromen. Het is elke keer weer een verrassing. Maar altijd is het resultaat de duidelijke aanwezigheid van Isis in de cirkel!

Zo kun jij, als je aanwezig bent, dezelfde energie door je heen voelen komen die in het boek zit. Want het boek ‘Het Huis van Isis’ is een ware co-creatie, een samenwerking, soms zelfs een samensmelting van Isis en mijzelf. Ook dit boek is een manifestatie van de Godin op aarde. Daarom willen wij Haar ontvangen in deze, Haar Heilige Cirkel. In ons hart, in ieders hart.

Het aanwezig zijn op deze bijeenkomst is dus méér dan een sympathieke boek-presentatie, waar je het boek tegen een lagere prijs kunt kopen en ook nog een leuke middag kunt hebben met hopelijk aardige mensen. Het is een Gebeurtenis, die zal resoneren in meerdere dimensies tegelijk. Die effect zal hebben op het bewustzijn van het vrouwelijke op deze planeet Aarde.

Het is mijn diepe wens dat er zoveel mogelijk mensen bij zullen zijn, vrouwen én mannen. Want mijn hart vloeit over om dát met jullie te delen wat ik zelf ervaren heb tijdens het schrijven en wat ik nog steeds ervaar in mijn dagelijks leven.
Kom jij ook? Je kunt je aanmelden via www.indecirkelvanisis.nl/agenda

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. woordenzaken schreef:

    Wow, wat een mooie beschrijving geven jullie!!!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.