Sneak preview van mijn nieuwe boekje

Afgelopen jaar heb ik gewerkt aan een nieuw boekje. Het komt begin 2024 uit. De titel luidt: Bij Mijn Weten. De ondertitel: vier realisaties die onze wereld een ander aanzien kunnen geven.

Aan de hand van korte autobiografische schetsen, gedichten, signaleringen en commentaren laat ik zien dat de gedachte dat God de Ander is een fundamenteel manco is in onze westerse cultuur.

Als voorproefje hier een van de gedichten die in Bij Mijn Weten zijn opgenomen:

 

Wij zijn
God
in God

wij leven
voor het welzijn
en het geluk
van allen

Wij zijn
Liefde
in Liefde

 

Bij Mijn Weten

 

De pdf-versie van Bij Mijn Weten zal op TransitieWeb als gratis download worden aangeboden.
De gedrukte versie is straks via de boekwinkel verkrijgbaar.

In januari volgt meer info over deze nieuwe uitgave.

Gerelateerd

De manifestatie van de Nieuwe Aarde

De Nieuwe Aarde is een hoogtechnologische beschaving

De bende van Davos gooit alle remmen los, maar wij zijn er ook nog

Het sacrament van de nieuwe wereld

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Margie schreef:

  Bij mijn weten wordt 2024 een pracht van een kracht jaar 🌀

  • Fred Teunissen schreef:

   Ha, dat is de goede spirit! 🙂
   Kracht ontwikkelen voor het nieuwe, terwijl de oude wereld om ons heen wegzakt, dat lijkt me inderdaad de opgave voor 2024.

   • Moeder Gaia schreef:

    Maar beste Fred, Hoe zie je dat dan vóór je, dat de oude wereld wegzakt als momenteel de WHO bezig is met een machtsovername?
    In mei dit jaar tekent Nederland hoogstwaarschijnlijk een overeenkomst die de WHO in het geval van een ‘volksgezondheidscrisis’ heel veel bevoegdheden geeft.
    Als Nederland niet uit de WHO stapt, wat dan? Dan zullen heel veel mensen in Europa geweldloos verzet moeten plegen, of zoiets. Gewoon de deur niet open doen als de GGD bij je langs komt met een prik…. of zoiets? (net zoals in China)
    Hoe moet ik me dat dat voorstellen? Komen er nog meer artikelen en openbare gesprekken hierover in de media, zodat mensen in Nederland voorbereid zijn en begrijpen wat deze WHO overéénkomst inhoudt voor hun grond -en mensenrechten? Moet Nederland niet veel meer wakker geschud worden hierover?

    • Fred Teunissen schreef:

     Ik bedoel dat de oude wereld in verval is. Dat gaat met oorlog en crisis gepaard en dus met tal van negatieve verschijnselen, zoals die welke jij noemt. Ik ben voor verzet daartegen, maar daar moet het niet bij blijven. In dat verzet moeten we werken aan de ‘nieuwe wereld’, dus aan datgene wat achter dit wegzakkend, stervend, wild om zich heenslaand westers imperium ligt.
     Mijn nieuwe boekje gaat over de geestelijke basis voor deze ‘nieuwe wereld’.

     • Moeder Gaia schreef:

      Oh jazeker moeten we werken aan een nieuwe wereld. Ik droom o.a. van “een nieuwe wereld” waarin we weer terug gaan naar witte stralingsvrije zones in Nederland. Witte stralingsvrije zones, waarin de atmosfeer nog een beetje te harden is met zo min mogelijk electro-straling. Witte stralingsvrije zones, waar je weer kunt bellen in een telefooncel die ergens in een parkje staat. Witte stralingsvrije zones waar cafe’s weer een ouderwetse telefoon aan de muur hebben hangen, omdat de mobiele telefoon daar verboden is. Enzo meer. Sinds kort is electro-gevoeligheid een erkende aandoening en “handicap”. stralingsbewust.info/2023/…-een-feit/ Het is maar wat je een handicap noemt, je zou het ook “een gave” kunnen noemen…

 2. Leo Brybor schreef:

  Hoi Fred, klinkt interessant. Laat je ook naar voren komen dat virussen niet bestaan en dat het geloof in de pseudo-wetenschap van virologie ook een soort religie is?

  Zie odysee.com/DeBet…erbreken:b.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.