Re-energise Earth! (3): Georg Ritschl over healing met orgonite

Ik had er nog nooit van gehoord, maar na de presentatie van de Zuidafrikaan Georg Ritschl op de Global Breakthrough Energy Conference in Hilversum heeft orgonite een plekje in mijn leven gekregen.

Orgonite is de verzamelnaam voor allerlei objecten die positieve energie uit de atmosfeer aantrekken en verspreiden in de directe omgeving van zo’n object. Deze energie wordt ook wel ki, prana, levensenergie of nulpuntenergie genoemd.

Orgonite-objecten bestaan uit een samenstelsel van kristallen, metaaldeeltjes (aluminium en koper), edelstenen (amethist en pyriet), kunsthars er organische materialen, zoals kruiden.

Organite wordt gebruikt voor personal en environmental healing.
Je kunt er bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van apparaten, zoals mobiele telefoons, tv’s en computerbeeldschermen mee neutraliseren en er je woning mee afschermen voor negatieve straling van gsm-, umts en lte-zendmasten (en het mooie: je mobieltje blijft het wel gewoon doen!). Ook zijn er toepassingen in de land- en tuinbouw.

Op de video hieronder staan enkele fragmenten van de presentatie van Georg Ritschl. Daarin laat hij zien hoe de wat krachtiger objecten met orgonite, zoals cloud busters (CB) en tower busters (TB) zelfs het weer kunnen beïnvloeden. Ook laat hij zien hoe je zelf orgonite kunt maken.

De volledige presentatie verschijnt binnenkort op een dvd van de Global Breakthrough Energy Movement. Zodra die beschikbaar is melden we dat hier.

Uitgebreide documentatie vind je in een gratis e-book over orgonite.

Meer informatie op www.orgoniseafrica.com

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. marc25071955 schreef:

    welk gratis boek over orgonite ???

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.