Wat geef jij aan de wolken mee?

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in het oog. In zijn terugblik op de maand mei signaleert hij de komst van een nieuw type elementenwezens. Een hoopgevende gebeurtenis, die samenvalt met de toenemende intensiteit van de zon.

Er viel behoorlijk wat regen in deze meimaand, die zoals verwacht ook koud bleef. Het was merkwaardig om te zien hoe vaak er bij bewolking flink gespoten werd en bij een onbewolkte lucht juist niet.

De dikke, door natuurlijke en door kunstelementen ontstane wolkendeken bevorderde op Hemelvaart en de Pinksterdagen de opwarming van de aarde en belette een onbelemmerde instraling van het zonlicht.

De voorlaatste dag van mei en een deel van de laatste dag van deze maand bood een wolkeloze lucht.

Zolang wij niet in staat zijn ieder vliegtuig, elke ballon en elke schoorsteen te beletten om onbetamelijkheden in de lucht te blazen, hebben we een verkeerde regering met een verkeerd parlement. Dan moeten we onszelf nog sterker maken, opdat we het goede kunnen bereiken. Van je eerste tot je laatste ademtocht heb je, net als alle andere mensen, dieren en planten, recht op goede, natuurlijke lucht.

De komst van harmoniewezens

Voortbordurend op ons aprilartikel en het Pinksterschrijven noemen we hier het boek Erlebnis Erdwandlung. Berichte und Texte einer Zeitzeugenschaft dat in 2008 bij Verlag Ch. Möllmann verscheen. Het telt 521 bladzijden en bevat 42 interviews en teksten van tijdgetuigen over hun ervaringen van veranderingen in de aarde en haar omgeving. Dit mooie boek is helaas niet vertaald.

Het is enthousiasmerend om te lezen hoe al deze verschillende mensen zo veel moeite doen om hun horizon middels waarneming, gebed en meditatie te verbreden. Allen zetten zich actief in om hun omgeving en de hen omringende natuur te helen.

Naast de elementwezens gnomen (aarde), ondinen (water), sylfen (lucht) en salamanders (warmte), namen enkele tijdgetuigen nieuwe elementenwezens waar die de andere vier elementen in harmonie brengen: Christus-elementwezens of harmoniewezens.

Dit verschijnsel hangt samen met het tegen het einde van de twintigste eeuw steeds frequenter waarnemen van de Christus in de levenssfeer, in het gebied van het etherische en in de werking van de zon, die krachtiger wordt.

De waarneming door steeds meer mensen van de etherisch–geestelijke wereld zet zich voort in onze 21e eeuw. Het actuele wereldwijde gebeuren met al haar sores lijkt mij een afleiding, ja zelfs een manipulatie om deze mensheidsontwikkelingsgang in haar tegendeel te doen verkeren.

De zon heeft meer kracht

Vanmorgen keek ik verwonderd naar de zon zoals ze door de stof en stuff wolkenlaag scheen. Dit gebeurde met een uitstralende kracht waar het moeilijk tegenin kijken was en dat ook nog door wolken van stof en stuff heen. Eerder zou dit zonlicht wellicht tot een fluorescerend schijnsel zijn omgevormd. Niet vandaag: ik ben dankbaar voor haar grotere stralende kracht!

In de loop van de dag kijk ik geregeld naar de lucht en het licht daarin, waarbij vooral de wisselende wolkenbeelden en lichtinval een rol spelen. De wolken zijn volledig doorgloeid, doorweven en doortrokken van lichtkwaliteit door zonlicht-instraling. De zon bundelt al het licht komend van sterren en planeten en straalt dit wijsheidsvolle, deugdzame en van leven sprankelende licht ook naar de aarde.

In de lucht met wolken alhier wordt het opgevangen en wordt ook het wolkenwater ermee doordrenkt. Het gevolg is dat het regenwater altijd anders is. Het verandert niet alleen van dag tot dag, maar ook van uur tot uur. Dit komt doordat de zon de lichtkwaliteit van de sterren en planeten bundelt en reflecteert. De samenstelling van dit licht verandert continu. Dit komt omdat al deze hemellichamen zich met andere snelheden ten opzichte van elkaar voortbewegen,

Hoe het licht doorwerkt in allerlei materialen en substanties kun je bestuderen aan de hand van stijgbeelden. Hieronder een voorbeeld daarvan. Het is een stijgbeeld van regenwater.

stijgbeeld regenwater

Als het vocht, de regen, sneeuw en hagel van de wolken geïmpregneerd zijn met stof en stuff, zullen zij een afgezwakte wijsheid, minder deugd, minder leven bevatten.

Gelukkig is de natuur in zijn geheel sterker dan de stof-en-stuff mensen, maar verontreinigen kunnen zij wel en dit doen ze nog steeds! We zullen ze dan ook moeten stoppen.

Windveerwolken en mistbanken in wolkenvorm

Maandag 10 mei 2021: vandaag heb ik zwaluwen zien cirkelen, dalen en stijgen, wat een wendbaarheid!
Guur koud weer, een beetje regen, oostenwind, soms een beetje blauw.
Een paar dagen later veel bewolking maar geen regen tot de avond. Het wolkendek is gemêleerd met tinten grijs en voelt wattig en doorschijnend aan. Je kunt er niet doorheen kijken, maar je kunt er als het ware wel in binnen. Hoe anders is dat, als het door stof en stuff doortrokken is, dan lijkt het wolkendek op een welkende plant en kom je er voor je gevoel niet of bijna niet binnen.

Luchtruim boven driebergen 13 mei 2021

De twee bovenstaande foto’s van 13 mei, Hemelvaartsdag,  laten cumuli zien tegen de achtergrond van de sluierbewolking die zo uitwerkt op de cumuli dat deze minder gemêleerd zijn, vaster zijn en niet zo transparant oplichten.

Drie dagen later een dichte cumulusbevolking, waar in de loop van de dag meer blauw tussen verscheen. Mooie luchten met naast de cumuli of erboven windveerwolken en mistbanken in wolkenvorm die voor of achter langsdrijven. Ik doe steeds mijn best om deze mistbanken vanuit de krachten die ze tevoorschijn toveren te begrijpen, maar moet bekennen dat ik op dit moment voor een raadsel sta.

Op 19 mei is er veel stof en stuff in de wolken en ervaar ik het onweer als een reiniging van hogerhand ingezet.

19 mei 1

22 mei, zaterdagavond. De foto hierboven geeft het prachtige, vrede en rust uitstralende wolkendek van deze namiddag weer. Het is een wolkendek dat vlot beweegt van west naar oost. Plotseling zie ik, in een hemelblauw meer, een stof-en- stuff-baan die ik ook van naderbij fotografeer.

19 mei 2

Op de volgende foto zie je het wolkendek waardoor deze baan na enige tijd aan het oog werd onttrokken.

19 mei 3

Water kan informatie opnemen

Dinsdag 25 mei 2021. Vanmorgen een artikel van Rob Vellekoop gelezen: Kracht van gedachten en schoonheid van water voor parallelle samenleving. Daarin staat dat bevroren ijskristallen door je gedachten van structuur veranderen. Ze bemiddelen dus informatie. De Japanse geleerde Masaru Emoto deed hier vele jaren onderzoek naar.

Op internet is vrij veel te vinden over de capaciteit van water om informatie op te nemen en ook weer af te geven. Als je je realiseert dat water en ijs informatie opnemen, dan kan een ieder zich realiseren: ik kan die wolk daarboven, dat wolkendek, die regenbui iets meegeven.

WAT GEEF JIJ MEE AAN DE WOLKEN?

Tot slot een foto van 25 april die door een goede kennis in haar tuin is genomen, waarin prachtig de werking van natuurkrachten in het ijsbeeld te zien is.

Gerelateerd

Zonlicht is het beste ontsmettingsmiddel van deze wereld

Sluipmoordenaars Stuff en Stof denken dat ze de Zon eronder kunnen krijgen

Wie het zonlicht terugkaatst, zendt het leven retour

Eigenlijk ging de zon vandaag helemaal niet op

Een hunkering naar diepblauwe hemelvennen

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Liesbeth schreef:

    Wat een mooi artikel, dank je wel! Geeft weer veel stof tot nadenken …

  2. connie schreef:

    Vorige week, hadden we hier dagen achtereen geen chemtrails, en een mooie rode zonsondergang aan zee……het viel me heeeeel erg op….ik kijk net als jij elke dag kritisch de lucht in, dus ik werd hier zo blij van, na idd, een trieste dikgrijze pinkstertijd (en winter) ook zeevonk is er nu aan zee, dus even genieten nu het kan! En bidden dat het zo gaat blijven.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.