In gesprek met de man-van-de-5-miljoen-Eyeopeners

Hij liet de afgelopen weken in bijna ieder huishouden een gratis Eyeopener magazines bezorgen. Dat wat de oude media al een jaar lang proberen te verbergen legde Jaap Tieleman in een keer bij alle Nederlandse gezinnen op de huistafel. Het verhaal over het virus dat niet mag worden verteld. Dat wat het regime Rutte tot taboe heeft verklaard. Jaap was bereid met mij en Peter Vlug te praten. Het resultaat is dit niets verhullende gesprek.

Ik had met Jaap een roerend gesprek. Er stond een man tegenover me die met zijn hart sprak, dat kan een mens alleen maar raken. Dus ook mij.

Storm

Jaap zegt prachtige dingen in het interview, bij een paar van zijn uitspraken wil ik even stil staan.

Jaap Dieleman deelt zijn gevoelens over de mediastorm die zijn landelijk verspreid blad veroorzaakte.
Hij vertelt dat hij gechoqueerd was omdat de kerk zich helemaal heeft geconfirmeerd aan de coronaregels.

Destijds hitsten de religieuze leiders het volk op om Jezus te kruisigen. Hij vindt dat ze ook nu ze feitelijk niet anders doen.

Van de oude media, verwachtte hij niet anders. Hij zegt:”De mainstreammedia is een groot leugentheater.” Een tegengeluid accepteren ze niet.

Hij constateert ook dat de regering misdadig is, omdat ze bijvoorbeeld HCQ verbieden. Hij zegt dat ze geen liefde voor de bevolking hebben.

Hij voelde zich een roepende in de woestijn omdat ze vanuit de georganiseerde kerk alleen kritiek en bagger konden gooien. Terwijl de hele kerk had kunnen zeggen:”Lees het blad, want Jezus houdt van je.”

Teken van het Beest

Volgens Dieleman is het huidige vaccin (nog) niet het teken van het Beest waarover de bijbel schrijft. Er staat namelijk dat er een teken op de hand of het voorhoofd werd gezet.
Er bestaat een digitale pleister uitgerust met minuscule pinnetjes waarmee mensen zich op beide plekken kunnen vaccineren. Daarna is het digitaal zichtbaar waardoor iedereen die ingeënt is te herkennen valt.
(Lees hier meer over de pleisters)

Met het huidige vaccin maken ze de wereld klaar voor het zogenaamde ‘nog betere vaccin’.

“Het is de conditionering van de wereld om hen zo tot slaven van de duisternis te maken.”

Terugslaan

Jaap zegt niet te willen terugslaan, ondanks alles wat hij sinds de verschijning van zijn magazine aan narigheid over zich heeft heen gekregen. Daarin wil hij zijn grote voorbeeld Jezus volgen.

“Ik ga niet terugvechten. Ik ga ook niet in discussie. Ik geloof door niet met bagger terug te gooien, door niet iedereen te vervloeken, maar door hen juist te zegenen, dat hun ogen open gaan.”

Bron: DLM Plus

 

Klik hier om het magazine Eyeopener online in te zien

Klik hier om exemplaren te bestellen

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Janna schreef:

  p.s. bij het vorige (hieronder staande?) bericht:

  De “terugkeer van Jezus” is als groots Luciferisch kijk- en luisterspel voorspeld. Dat zal ergens in deze overgang naar het Aquariustijdperk plaats gaan vinden. Dat is een voorbeeld van de hieronder beschreven imitatie. Het Jezus-principe als verlossende Kracht moet in onszelf geboren worden, in onze ziel. We hebben helemaal niets aan een imitatie.

 2. Janna schreef:

  Iedere Lichtstraal die onze wereld binnen komt, wordt begeleid door zijn schaduwwerking: het Kwaad als tegenhanger van het alleen Goede van God.
  We kennen de mythe van Lucifer, de gevallen lichtdrager. Lucifer had de taak om het Christuslicht te weerkaatsen. Zoals de maan het zonlicht weerkaatst. Maar Lucifer wilde zelf de zon zijn en niet slechts weerspiegelen. In deze wereld is nu grote verwarring over welk licht van Christus is en welk van Lucifer. Het licht van Lucifer kan slechts een imitatie laten zien.
  Men zegt wel dat niets in deze wereld is wat het lijkt. Dat is de Luciferische werking.

  Er zijn vele broederschappen in deze wereld werkzaam. Broederschappen die het ware Christuslicht dienen en véle, véle broederschappen die het Luciferische licht dienen. Kenmerk van de aanhangers van de laatste broederschappen is, dat er velen bij betrokken zijn met een traumatisch verleden, ook vaak met een drugsverleden. Dat maakt mensen zeer geschikt voor beïnvloeding door de Luciferische machten. Daar zijn we allemaal aan onderhevig, maar beschadigde mensen des te meer! Ze zijn vaak te herkennen aan een zekere geëxalteerdheid, aan hun mond vol hebben over Jezus, aan een soort zalig zijn en zich zalig voelen, aan hun charisma en aan hun filantropische werken. In feite worden ze totaal overschaduwd door de Luciferische machten die zich als een Engel des Lichts kunnen voordoen.

  Er kan waarheid gesproken worden, zodat het aan de oppervlakte heel betrouwbaar overkomt, maar het werkt als verleiding. De zichtbare spelers van dat spel hoeven daar niet altijd bewust van te zijn, want ze hangen gewoon aan de touwtjes van de poppenspeler achter de schermen: Lucifer.

  Hiermee in verband verwijs ik naar een paar video’s die Martin Vrijland gevonden heeft op YT en geplaatst heeft op zijn eigen site. Daarin komt bovenstaande duidelijk tot uitdrukking.

 3. H.wasser schreef:

  Waar kan ik dit tijdschrift vinden? Kwam niet in mijn brievenbus…. 9988 SP 6

 4. Helena Struik schreef:

  Wat een prachtige dappere man! Alle zegeningen naar hem.

 5. Bekkering-Tideman, Hulshorst schreef:

  Wat een boodschap !!!!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.