Gratis 13-daags online symposium over wetenschap en spiritualiteit (Duitstalig)

Het Duitstalige spirituele tijdschrift Tattva Viveka bestaat 25 jaar en viert dit met een gratis online symposium over de verbinding van wetenschap en spiritualiteit.

Het symposium bestaat uit een mix van presentaties die al eerder zijn uitgezonden en veertien nieuwe video’s. In totaal omvat het programma 54 uur aan materiaal. Deze video’s worden gratis uitgezonden van 26 april tot en met 8 mei.

Drie hoofdlijnen
Wetenschappelijke disciplines die daarbij aan de orde komen zijn kwantumfysica, hersenonderzoek, breakthrough energy (Freie Energie), informatiegeneeskude, epigenetica en natuurtechniek.
En tweede inhoudelijke hoofdlijn is de spirituele praktijk zoals in yoga, boeddhisme, sjamanisme, rozenkruisers en natuurvolken.
En een derde hoofdlijn heeft betrekking op ‘zienerschap’: helder voelen en weten, het pad van het hart, het goddelijk vrouwelijke en integraal bewustzijn.

De sprekers
Er zijn inleidingen van onder meer Dr. Rupert Sheldrake, Prof. Dr. Gerald Hüther, Ilan Stephani, Sabine Lichtenfels, Armin Risi, Dr. Dr. Karl Probst, Vivian Dittmar, Prof. Dr. Thilo Hinterberger, Nana Nauwald, Prof. Dr. Thomas Görnitz en Christof Spitz.

Aanmelden
Je kunt je hier opgeven als deelnemer aan het symposium.

De jubileumuitgave van het tijdschrift is hier te bestellen (print of pdf).

Vandaag: Tamera!
Vandaag, vrijdag 26 april om 18:00 uur een inleiding van Sabine Lichtenfels over Freie Liebe und Beziehungen, gebaseerd op haar ervaringen met ‘alternatieve maatschappijvorming’ in de Tamera leefgemeenschap in Portugal.

Morgen 17:00: Dr. Rupert Sheldrake over morfogenetische velden!

Hieronder de toelichting door hoofdredacteur Ronald Engert op het programma van 26 april.


24 uur zichtbaar
De programma-onderdelen blijven 24-uur zichtbaar voor wie zich heeft aangemeld. Daarna zijn ze te koop in een bundel.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.