Geef je eigen draai aan water!

Op de Global Breakthrough Energy Conference in Hilversum sprak ik met Frank Bonte van de Zero Point Energy Group.
Frank demonstreerde hoe je levensenergie in water kunt brengen door gebruik te maken van een vortex (draaikolk) en een vacuüm.

Deze vortex trekt energie aan uit de kosmos, zo legt hij uit. Je kunt aan het aldus gevitaliseerde water ook je eigen informatie meegeven, zoals persoonlijke intenties. Frank doet dit met de intenties liefde, mededogen en niet oordelen.

Het enige dat je voor deze vortexbehandeling nodig hebt is een connector van vijf euro en twee lege frisdrankflessen. En dan: schudden maar!


Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Frans Brockman schreef:

  Mijn draai aan water.

  Ieder heeft zijn eigen waarheid. te veel om te benoemen.

  Dit is dan de mijne.

  Proef 1: vortex water smaakt zachter dan niet vortex water. niet votex water prikt iets subtiel op de tong. tip. drink je water koel.
  Proef 2: Links water geeft een negatieve groei aan gewassen en een rechts water geeft een positieve groei aan gewassen. testen doe ik op kiemen, planten.
  Proef 3: In vortex water wordt kalk omgezet Van Aragoniet naar Calciet.
  Proef ….

  Toepassingen voor vortex water.
  Bij alles … met water. en al toegepast.
  1. Tuinbouw.
  2. Schaatsbanen. energie besparen en beter ijs.
  3. Industrie bv koeltoren , minder kalk afzetting, beter koelvermogen. dus ook brand blussen.
  4. Voedings industrie. brood, dranken etc.

  Als je na twee glazen water, en je hoofdpijn is dan weg. Dan vergeet je niet dat jezelf voor ongeveer uit 70 % water bestaat.

  007 niet schudden maar draaien.

  Tip. buig twee halve cirkel bochten na elkaar in je water leiding, resultaat is de linkse en rechtse vortex.

  En er is nog zoveel meer te vertellen. tussen hemel en aarde.

 2. Conrad Winkelman schreef:

  Citatie:
  “Ik heb dat altijd toegeschreven aan de heftige beweging die het water daardoor krijgt in de leiding, en de kracht waarmee het in je glas terechtkomt. Daardoor komt er lucht (zuurstof) in en smaakt het beter en verser”.

  Dat is een “draai” waar ik 100% achter staat. Het water laten vallen in een bak water (of en glas) en het schudden zodat luchtbellen in het water komen, veroorzaakt in eerste instantie een hoger zuurstof gehalte er in maar ook meer stikstof en CO2. . .Speciaal ook de CO2 zorgt voor het “verkwikkende”effect en de lekker smaak. . . Indien het water geen mineralen en geen zuurstof en geen CO2 in zich heeft is het niet te drinken. . .en je kan het terecht “dood water” noemen. Bijvoorbeeld water uit een CV systeem heeft nagenoeg geen molecuul zuurstof in zich. . .alle zuurstof is hoofdzakelijk naar Fe2O3 (Zwarte IJzer Oxide) omgezet. . en dat water woord ook “dood water” genoemd maar het wel erg goed voor je CV systeem dat het VC water “dood” is. . .De Dood heeft ook zijn voordelen J. Daarnaast heeft leiding water een “leaching” effect op zink in messing en tot op bepaalde hoogt word ook koper in water opgelost. . .elk metaal lost in water op. . .het een meer dan het ander. . . zelfs goud. . dat duur even voordat je het merkt J. . .

  Nog iets dat de meeste zielen op aarde niet weten is dat heet water op zich een van de hoogste algemene “oplossende werkingen” heeft. Op 375 C en een beetje druk van 230 bar om verdamping te voorkomen (Critical Point) lost het nagenoeg alles wat bestaat op. . .voor een aantal corrosiewerende metalen duurt het gewoon lang genoeg zodat men “Super Critical Water” kan gebruiken als een “Natte Vergassing Techniek”. Nagenoeg alle troep dat het proces ingaat wordt grondig vernietigd en omgevormd naar eenvoudige atomen en moleculen die gemakkelijk terug te winnen zijn als nieuwe grondstoffen. Water heeft zeker “geheimen” maar niemand in de wereld heeft er maar ook enige behoefte aan om dergelijke zaken van het publiek weg te houden.. . .dat veel mensen veel dingen niet weten is niet een gevolg van Complotten maar dat is vanwege het feit men geen interesse voor, dan wel geen gemakkelijke toegang naar, algemene informatie heeft. . . mand in een Braziliaans Oerwoud zit niet dagelijks in een bibliotheek of op internet naar informatie te zoeken. . .zo iemand weer een stuk minder dan wij doen.

  Ik heb hier thuis een CO2 Injector om frisdrank te maken. . .de naam “fris” is vooral ontstaan vanwege CO2. . .en de laatste 200 jaar is er steeds meer CO2 in de lucht komen te zitten en dat wordt ook in grote mate in het oppervlakte water geabsorbeerd. . .Zo onze rivieren en meren en zeeën en oceanen worden steeds “frisser” van aard. . .dank zij overschot van CO2 in de lucht.

  🙂

 3. Henk Jansen schreef:

  Interessante discussie. Vooral dat Hunza-verhaal spreekt tot de verbeelding.

  Ik weet zelf weinig tot niets van Bovis-waarden of pendelen, maar ik weet wel dat water uit de kraan lekkerder wordt naarmate je de kraan even flink laat doorstromen. Ik heb dat altijd toegeschreven aan de heftige beweging die het water daardoor krijgt in de leiding, en de kracht waarmee het in je glas terechtkomt. Daardoor komt er lucht (zuurstof) in en smaakt het beter en verser. Hetzelfde principe laat mensen een pak melk of sap schudden voordat ze het inschenken.

  Echter, water schudden versus linksom versus rechtsom laten wervelen, het lijkt me stug dat je het verschil merkt of proeft. Het gaat m.i. slechts om het ‘revitaliseren’ door beweging. Of zoals gezegd: het mengen van het water met heerlijk verse zuurstof.

 4. Frank; Bonte schreef:

  Ik heb navraag gedaan in ons 0.circuit en men blijft zeggen dat water dat uit de kraan komt dood is. Dwz de Boviswaarden liggen rond de 3000.
  Boviswaarden zijn helaas alleen met een biotensor, pendel te meten.
  Daar ligt het grote probleem, dit is niet wetenschappelijk.
  Er is meer dan ons is (af) geleerd. Geest en materie zijn één. (w)Holistisch.
  Meer over water en Boviswaarden weten, bezoek dan www.nulpuntenergie.net
  Frank; Bonte

  • Conrad Winkelman schreef:

   Citatie: “Boviswaarden zijn helaas alleen met een biotenser, pendel te meten.
   Daar ligt het grote probleem, dit is niet wetenschappelijk”

   Indien het niet wetenschappelijk is blijft alles wat er beweerd wordt volstrekt subjectief op een identieke manier dat iemand die in goden gelooft zegt er baat bij te hebben daarnaast allerlei specifieke geloofsartikelen opsomt die door andere gelovigen als leugens bestempeld worden.. . dat blijft een een “welles nietes” spelletje waar alleen de gelovigen iets aan hebben.

   Indien gesteld wordt dat een water-vortex kosmische energie aantrekt dient dat bewezen te worden en indien dat niet gebeurd op een manier die verifieerbaar is dan blijft het bij een geloof in het beweerde effect. Boviswaarden dienen dus wetenschappelijk gedefinieerd ter worden. . .Veel mensen stellen dat er “meer” tussen “hemel” en aarde is zonder dat ze weten waar die “hemel” is. .of wat het is. . .en ook niet weten hoe dat “meer” er uit zou zien wen wat de meetbare kwaliteiten er van zijn.

   Indien ik stel: “Er zit ‘meer’ onder mijn woning in Nieuwegein” wat betekend dat dan precies????

   Ik vecht al vele jaren lang geen geloof-stellingen meer aan . . Iedereen mag geloven wat ze willen. . .dat doen ze toch wel, ook a; zou het niet mogen. . .maar als er iemand met heilige overtuiging een hele reeks kenmerken van goden opsomt alsof dat keiharde bewezen waarheden zijn dan vraag ik hen om het even te bewijzen, en indien er onlogische argumenten opgevoerd worden dan vecht ik die aan, en indien tegenstrijdige zaken genoemd worden dan probeer ik aantoonbaar te maken dat het genoemde tegenstrijdig is.

   Indien vortexsen in een turbulente rivier “kosmische energie” opzuigen dan doen vortexen in waterleidingen dat ook net zo goed, of zelfs veel beter omdat de vortexen in pijpleidingen NIET chaotisch zijn zoals vortexen in een turbulente rivier. . .dan wel vortexsen in kabbelende bergbeekjes. . .dat zijn. . .Je hoeft dan zelfs geen enkel inzicht te hebben van de hoedanigheid van “Kosmische Energie” die in die context genoemd wordt. . .Kosmische energie. . . in de vorm van allerlei elektro-magnetische stralingen en in de vorm van simmige fundamentele deeltjes zijn overigens zeer schadelijk voor mens en dier. . .zo wordt beweerd door wetenschappers. . die overigens ook niet altijd gelijk hebben. Toch stel ik hier ik dat we blij kunnen zijn. . .indien we blij met het leven zijn. . .dat de aarde omgeven is met Ozon gas en Van Allen Velden (Banden ook goed) die het leven op aarde. . . zo wordt gesteld. . .mogelijk maakt.

   Ik heb trouwens een eigen interessante stelling dat ik ook een geloof-stelling noem die niemand kan weerleggen. . . Ik geloof er heilig in:

   Alles wat mogelijk is gebeurd. Het onmogelijke gebeurd niet.. . .

   Mijn vader zei doorgaans. . .indien er iets gedaan moest worden of als er beweerd werd dat er iets zou gaan gebeuren: “We zullen wel zien”.

 5. Conrad Winkelman schreef:

  OK Fred, dat klikt goed om meerdere mensen met waterkennis te raadplegen! Het vraagstuk is al vele jaren oud maar blijft zijn kop op steken.

  Ik wil hier het een en ander er aan toevoegen: Jaren geleden werd ik benaderd door iemand van een maandblad dat naar ik meen te herinneren “De Nieuwe Aarde” genoemd werd. Er werd een verhaal verteld over “vortex energie” in water van bergriviertjes “a la” de gedachten van Viktor Schauberger, waarin onder andere eerst een verhaal aangehaald werd over een oer-eenvoudige boer die ergens in een vat water stond te roeren om er zogenaamd “levensenergie” in te roeren alsof dat zou gebeuren net zoals een ei pannenkoekenbeslag ingeroerd word. De gemoedstoestand van de boer zou maatgevend zijn van de soort energie dat in het water zou komen. . . .uiteraard zou dit naar mijn mening betekenen. . .volgens het primitieve bijgeloof van de boer. . . . dat indien hij van plan geweest zou zijn boerin te vermoorden dat het water “zwart” van kwaadaardigheid geworden zou zijn en dat hij slechts met een glas vol er van de boerin van kant zou kunnen maken. . . een perfecte misdaad. . .geen mens zou aan het lijk kunnen zien dat zwart water de vrouw gedood zou hebben.

  Het verhaal ging verder over de Hunza-mensen die ergens in de Himalaya gebied woonden en hun water uit een bergriviertje (De Hunza) betrokken. . . om de “vortex energie” gedachte kracht bij te zetten . . . Er werd keihard gesteld. . . .door de aanhangers van de Vortex Energie gedachte. . .(de Hunza mensen. . .Hunzen. . .wisten van niets). . . dat de Hunzen zo vreselijk gezond en strek waren en allemaal lang leefden omdat het water over talloze rotsen stroomde en zo talloze vortex-stromingen veroorzaakte dat het water volgepompt werd met levensenergie. . . .en in dit verhaal had het niets met de gemoedstoestand van de Hunzen mensen te maken. . .de energie werd door de vortexen uit de lucht of uit de ruimte gezogen. Uiteraard ontbrak ook hier een verklaring van hoe dit in zijn werk ging, maar in dit geval was het zogenaamd “maatgevend” dat de turbulentie van die ontelbare links en rechts draaiende vortexen de levensenergie uit de frisse lucht zou zuigen. . .en de Hunzen leefden lang en gelukkig. . .alsof zij de enigste mensen in de wereld waren die aan een berg rivier woonden. Zo ver ik me het kan herinneren zijn de Hunzen nagenoeg uitgestorven 🙂

  Ik werd gevraagd wat ik er van dacht: Uiteraard ging mijn reactie, hier beknopt weergeven als volgt:

  1. Indien de Vortex Turbulentie “Levensenergie”. . .wat dat ook moge zijn. . . in het water zou deponeren dan zouden nagenoeg alle volkeren die aan een bergrivier woonden net zo gezond, strek een levenslustig moeten zijn als de Hunzen waren. In alle rivieren zijn links en rechts en op en neer draaiende vortexen de hoofd-vormen van de turbulente stromingen. . grote en kleine water-wervels van allerlei maten en soorten;

  2. In waterleiding systemen zijn er net zoveel talloze links- en rechtsdraaiende water-wervels te vinden als in een berg revier. . . waterleidingwater zou dus moeten barsten van levensenergie. Een speciaal apparaat er voor moeten aanschaffen is dus overbodig;

  3. Dat de Hunzen gezond en strek zouden zijn kan best zo zijn. Ik stelde dat het Hunza-water misschien door een gebied stroomde waar veel zilver in de rotsen zat. . .het water zou dan door het zilver gezuiverd worden vanwege dat het zilver net zoals dat gebeurd in zilverhoudende waterfilters bacteria-dodend werkt en eerder dan de ongrijpbare “vortex-energie” zou het zilver, al dan niet ook nog in het water aanwezig als moleculen in De Hunza de oorzaak kunnen zijn dat de Hunzen extra gezond konden leven;

  4. Vanwege de vortex-stromingen dat een gevolg is van de rotsen, waar het water turbulent over en langs stroomde, wordt er een maximale hoeveelheid zuurstof en stikstof en CO2 in het water opgenomen. . .niet te vergeten zo ook allerlei andere gassen die in de “frisse berglucht” aanwezig kunnen zijn. Dat geeft het bergrivierwater zo’n lekkere frisse smaak;

  5. Niet te vergeten barst bergrivier water anderzijds van de honderden mineralen voor zover er te weinig zilver in zou zitten om genoemd te worden.

  6. Mineraalwater wordt voor hoge prijzen verkocht. Of het al dan niet te duur is wil ik niet op ingaan. . . mensen betalen voor allerlei onzin dat ze aangesmeerd worden. Er wordt in elke geval, terecht of niet, beweerd dat mineraalwater diverse kenmerken heeft waardoor mensen er veel geld voor neertellen. . . .Het is in elk geval zo dat haast elke liter water dat onze huizen inkomt vortex-water is. . .ook als er chloor of andere troep in zit die een waterzuivering faciliteit er niet uit kan halen.

  Ik stel vanuit een louter technisch perspectief dat het heilzame vortex-component in ons water niet anders werkt dan een eventueel heilzaam component in het geloof in goden. . . .Het Placebo Effect. . .het kan een mens goed doen maar een mens ook tot slachtpartijen aansporen, in naam van zijn/haar god.

  Ref:
  Voor zover mijn veronderstelling van vele jaren terug betreft of het water in De Hunza en de mogelijke mineralen er in die voor een mens zijn gezondheid zouden goed zijn, is hier een link die DAT min of meer lijkt te bevestigen. Ik heb alsnog zeer weinig van het artikel gelezen en slecht de referentie naar de Hunzen vluchtig bekeken. . . Voer om op te kauwen 🙂
  » www.biophysica.com/hunza.html

 6. Fred Teunissen schreef:

  Dank voor deze interessante reactie!
  Nooit geweten wat er in die buizen allemaal gebeurt. Ik vraag me wel af of dat vergelijkbare vortexbewegingen zijn.
  Ik ga uw reactie voorleggen aan een paar mensen en hopelijk komt er hier dan een goede discussie.

 7. Conrad Winkelman schreef:

  Wat een onzin verhaal!

  Water dat vanuit een Drinkwatercentrale naar je huis gepompt wordt gaat in eerste instantie door diverse hoog energetische pompen waarin het water een intense vortex bewegingen ondergaan!
  Ten tweede door de stromingen door buizen en bochten daarin ondergaat het water wederom intense vortex bewegingen zowel linksdraaiend en rechtsdraaiend. Dan nog in rechte pijpen ontstaan in de grenslaag aan de wanden sterke vortex bewegingen vanwege vloeistof schuif spanningen.

  De werkelijke feiten zijn dus dat op zijn weg naar de kraan in een willekeurige keuken het water ontelbare vortex wervelingen heeft ondergaan. . . volgens het filmpje zou het water uit elke kraan moet exploderen van de “linkse” en “rechtse” energie zodra het uit de kraan komt en zou dan in stoom moeten veranderen!

  Hahahaha. wat een Broodje Aap heb je gekocht!

  Water is gewoon water en indien er zuurstof in zit smaakt het lekker fris. . . zit er geen zuurstof in dan smaakt het nergens naar. Ook de mineralen in water geven het smaak. Als je water drinkt waar dat bijvoorbeeld gedestilleerd en gede-ionioseerd is smaakt het “vies”

  Dat vrouwelijke en mannelijke aspect dat het water vanwege de vortex zou krijgen is volstrekte onzin! Hahahaha. . . . Water uit de kraan zou dus bi-sexueel water moet zijn!

  Indien je een rechts draaiende vortex van de andere richting bekijkt is het een links draaiende vortex.

  Er zijn trouwens vele soorten “Vortex Bewegingen” die allemaal wat betreft vloeistof dynamica een geheel “verschillende” beweging vertegenwoordigt. De naam “vortex” betekend niets anders dan dat er voor een vloeistof of een gas dat er sprake is van een-of-andere” draai-beweging. . .meer betekent het niet.

  Voorts is het zo dat een Potentiele Vortex. . .bijvootbeeld een Orkaan (Cycloon) en Tornado. . .. de lucht en damp stroming “irrationaal” is ONDANKS dat de lucht en damp om een rotatiecenter draait. Wat dit inhoudt is dat alhoewel de gehele massa van de orkaan om een draaicenter draait bevatten de stroomlijnen in de lucht geen rotatie-energie ten opzichte van elkaar. Dat wil zeggen: Indien je in de roterende luchtmassa een ballon zou loslaten dan zou de ballon meedrijven met de roterende massa om het draaicenter van de orkaan maar de ballon zou zelf NIET om zijn eigen center draaien ten opzichte van de aarde. Dat is dus een voorbeeld van een ” vortex beweging” van een vloeistof massa maar de moleculen in de draaiende massa draaien niet om elkaar heen.

  C.L.H. Winkelman
  Vortex Engineering
  Peinsessenweg 31A
  3433AB Nieuwegein

 8. Debbie Spelt schreef:

  Heel interessant om eens goed uitgelegd te krijgen hoe dit werkt! En dat allemaal dankzij onze tornado tubes, bedankt Frank!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.