Aankondiging van een optimistisch boekje

Fred Teunissen heeft dit boekje geschreven, dat is bedoeld als wegwijzer voor mensen die op pad zijn naar een nieuwe samenleving. Dit omdat bij de meeste geluiden en publicaties over de Nieuwe Wereld een spirituele onderbouwing, een fundament ontbreekt.

Ik beveel dit werk dan ook van harte aan, want zonder gedegen basis van een andere wereld kan deze niet ontstaan. Daarnaast straalt het een optimisme uit, iets dat wij in deze barre tijd van harte kunnen gebruiken.

Bij Mijn Weten

Fred schrijft als inleiding

“Wie had ooit gedacht dat ik een boekje over God zou schrijven? Ik niet, in elk geval. Maar vanaf 9 februari is het beschikbaar.

Het boekje gaat niet alleen over God. Ook over Verzet. Over de richting van de basisbeweging.

Voor wat die twee met elkaar te maken hebben moet je het lezen.
Dat kan ook zonder het aan te schaffen, want het is vanaf 9 februari ook op deze site te downloaden als pdf en epub.

In Bij Mijn Weten beschrijft ik vier levensbeschouwelijke ‘realisaties’.

1. God bestaat
2. Reïncarnatie bestaat
3. Alles is bezield
4. Wij zijn mede-scheppers

Aan de hand van korte autobiografische schetsen, gedichten, signaleringen en commentaren laat ik zien dat de gedachte dat God de Ander is een fundamenteel manco is in onze westerse cultuur.

God als de Ander correspondeert met een dualistisch en individualistisch wereldbeeld. God als Al Dat Is met een holistisch en sociaal bewogen alternatief.

En bij dat laatste ligt de link naar de basisbeweging.”

Meer over dit boekje op de dag dat het in druk verschijnt: 9 februari.
Circa 100 pagina’s
Prijs € 12,95 plus verzendkosten

Je kunt het boekje nu al bestellen bij de Academy of Happiness.
Dan krijg je het direct na 9 februari toegezonden.

Gerelateerd

Over de spirituele kracht van verzetsbewegingen

De manifestatie van de Nieuwe Aarde

De Kracht van 8

Kernwaarden hebben onderhoud nodig

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Caroline Bloem schreef:

  Waar kan ik het boekje van Fred downloaden?
  Waar is het interview met Jeroen te vinden?

 2. Anoniempje schreef:

  Een optimistisch boekje…
  En ondertussen hoor ik heel verdrietig nieuws over hoe Jeroen Pols de toekomst ziet in Nederland en dat hij daarom naar Paraguay gaat vertrekken. De staat zal stééds meer van ons afpakken en
  wij moeten leven van een hele lage uitkering en zullen helemaal afhankelijk van de staat zijn met een digitale id waarin o.a. staat of je wel gevaccineerd bent.
  Hier: www.youtube.com/watch…_CTDkFl1cI
  Hoe nu verder dan? Ik hoop dan maar dat dat in dit boekje staat.

  • Fred Teunissen schreef:

   Ja, dat staat er in.
   Nog even geduld. 9 februari kun je het gratis downloaden of bestellen bij een boekhandel.

   PS
   Dank voor de link naar het interview met Jeroen Pols.
   Het is een prachtig interview.
   Hij heeft het over het beste plan B. Ik ben geneigd hem daar wel in te volgen. Zijn idee over het beste plan B is niet gek.
   Maar… wat is plan A?
   Plan A is blijven zitten als het gaat stormen. De Amerikanen hebben daar zo’n rake uitdrukking voor. To ride out the storm. Dus: niet evanueren (emigreren), voorraden aanleggen, met de buren overleggen, de ramen dichttimmeren en de tornado afwachten. Dat is plan A.
   Ik kies voor plan A.

   • Anoniempje schreef:

    Ja, dat was me al wel duidelijk dat je éérst voor plan A kiest. Ik ook, ik zal wel móeten vanwege familieomstandigheden.
    Maar wist de lezer dat deze storm waar jij het over hebt, in mijn geval al in 2017 is begonnen? Dat krijg je als de overheid je bedreigend vindt. Dan gaat ze treiteren en kan daar niet meer mee stoppen. Afgelopen voorjaar hing er nog een drone vlak voor mijn ramen, om eens eventjes bij mij naar binnen te gluren. Maar dat stelt nog niets voor, vergeleken bij de andere streken die ze hebben uitgehaald.
    De technologie staat voor niets, maar veel Nederlanders zijn in slaap gesukkeld, zoals Jeroen Pols zegt, hebben niet in de gaten wat er nog meer allemaal uitgerold gaat worden aan technologie…

    Per 1 Augustus zullen officieel de 3,5 GHz 5G small cells uitgerold worden in alle 41 smart-cities en langs alle belangrijke verkeersaders en dan is Nederland officieel één van dè openluchtgevangenissen op deze aardkloot. Overal camera’s, microfoons, sensoren en dus Big Brother is óveral; de natte droom van elke techno-nerd aan de technische universiteit en de dames en heren van het WEF vinden het ook prachtig.
    Lees: tweakers.net/revie…veild.html Ik noem het zelf een totale machtsovername van Big Tech, maar de Nederlander vindt het allemaal wel prima, waar ik al jaren helemaal niets van begrijp…

    Ín de trein, ín de bibliotheek, ín de scholen, ín de ziekenhuizen en ja zèlfs nog ín de natuurgebieden lopen/fietsen mensen met een draadloos apparaat dat ze de weg moet wijzen. Ik vind het -zelf ehs-er- bloed-irritant en aanstootgevend, al die mensen met hun draadloze apparaten altijd en overal. Wat voor toekomst heeft de mensheid nog in Nederland, als álles en iedereen is volgeplant met ai -en smart-technologie? Om nog maar te zwijgen over de insecten, zoogdieren, planten en bomen… Hoe kunnen zij nog léven?

    Stichting EHS heeft een brandbrief gestuurd hierover naar Den Haag, lees: stichtingehs.nl/nieuw…an-35-ghz/

 3. Margie schreef:

  19 januari. Op dit moment zijn de zon, de aarde en het centrum van de Melkweg zo gepositioneerd dat er een energiekanaal opengaat. Deze energie verandert de structuur van water en alles wat ervan gemaakt wordt. Open bronnen van water worden helend, of, zoals ze vroeger zeiden, levend. Deze dag werd duizenden jaren geleden berekend – het is de 25e dag vanaf de geboorte van de zon.

  In de slavische cultuur wordt 19 januari volgens traditie gevierd zo ook in de russische kin/familie domeinen.
  Mooie dag al dan niet bewust om de laatste proef Bij Mijn Weten te doen.

  9 februari de geboorte, daar horen in Nederland traditionele beschuit met muisjes bij.

  9 februari 2024 is de vrije dag vóór het Chinese Nieuw Jaar. Het Chinese Nieuw Jaar begint de volgende dag.
  Het jaar van de draak. Staat symbool voor kracht, sterkte en succes. Dat is wat ik Bij Mijn Weten én ons allemaal toe wens.

  💃

 4. Helena Struik schreef:

  Ik ben zeer benieuwd Fred!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.