Voor 5 euro naar VolksTuinVakbeurs Groene Passie

Van donderdag 22 t/m zondag 25 november wordt in Apeldoorn de VolksTuinVakbeurs Groene Passie gehouden. Speciaal voor iedereen die duurzaam en natuurvriendelijk zijn eigen groente en fruit wil kweken.

Je kunt er terecht voor allerlei zaden, planten en tuingereedschap, maar ook voor inspirerende lezingen, workshops en demonstraties.

Lezingen
Zo zijn er lezingen over permacultuur, het aanleggen van een moestuin,  zelf zaden telen, nuttige insecten en andere dieren, vergeten groenten, het houden van fruitbomen op je balkon, inheemse bloemen en zaden, het slim bewaren van je oogst en nog veel meer moois.

Demonstraties en workshops
Maar ook de workshops en demonstraties mogen er zijn. Een paar voorbeelden: bier brouwen, manden vlechten, werken met leem, koken met seizoensgroenten en het verwerken van wol. Ofwel: een flinke duik in de wondere wereld der oude ambachten, het lijkt waarachtig wel Koninginnedag.

Kortingsbon
Groene Passie belooft op voorhand een prettig veelzijdige beurs te worden, waar je je groene hart flink kunt ophalen. En het kost je maar 5 euro, dankzij deze kortingsbon van Bella Plant.

Relevante links
Website Groene Passie
Programma (pdf)
Plattegrond & deelnemers
Kortingsbon Bella Plant (pdf)
De Americahal in Apeldoorn (Google Maps)

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.