Isa Kriens roept ouders op om het onderwijs zelf in handen te nemen

Aanleiding voor haar oproep: de plannen van minister Slob om binnen drie maanden permanente pcr-testlocaties in te richten IN scholen. “Ik hoop dat jullie gaan brullen en in actie komen!”

Meer informatie

Website van Isa Kriens: de kleine activist

Bij Marijn Poels (29 januari): van jurist naar activist

Gerelateerd

Wat te doen als er een pcr-test of vaccinatie van jou of je kind wordt gevraagd?

Onze kinderen: de volgende slachtoffers van de plandemie

Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker. Waar ligt voor jou de grens?

Wat kun je doen als de schoolleiding wil dat jouw kind een mondkapje draagt?

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. irene schreef:

  hee, bijna sjappoo! ik wilde de oproep delen, maar als je aangeeft dat je hulp bij een andere authoriteit wil zoeken, je nog steeds aan rokken hangt. Dat praat je wel recht, maar dan, in een ongewenst bromvliegmoment…ga je vloeken. Tja, dan kan ik m niet delen, want dan ontheilig je precies de naam van de Alomtegenwoordige waar ik mijn vraag om assostentie heb liggen, voor inspiratie om gehoor te geven aan dat vuur dat in mijn hart brandt om op te staan, zichtbaar, en buiten het systeem. Ik respecteer je, ook deze oproep weer, go go go, in delft zijn er al ouders die de koppen bij elkaar steken en hun kinderen zelf gaan scholen, en hoeveel leraren zullen er niet al zijn die de buik vol hebben van de managercultuur die hun vak uitholt….de tijd is rijp……dan leren we het vloeken ook wel af (big smile met knipoog 😉

 2. rené schreef:

  Ik heb zelf 18 jaar als docent gewerkt in het Nederlandse onderwijs. En ik kan oprecht zeggen dat het me spijt dat ik daar een bijdrage aan geleverd heb.
  Het conservatisme en behoudendheid zijn heel groot. Over het algemeen wordt het overheidsbeleid keurig en braaf uitgevoerd en dat geldt dus ook voor de maatregelen aangaande het zgn. coraonavirus. Ik zie maar één oplossing: tot op de grond afbreken en afbranden en op de as opnieuw beginnen.
  Deze uitspraak is niet van mezelf maar van Joseph Milton Pearce de schrijven van o.a Magical child, magical parent en natuurlijk The Crack in the cosmic egg. Die na vele vele jaren ( sinds de jaren 70 van de vorige eeuw) en evenzovele bijdrage in de vorm van fantastische boeken tot geen andere conclusie kwam dan deze radicale. Helaas, maar uit eigen ervaring kan ik dat alleen maar beamen.

 3. Louisa schreef:

  Schending van de rechten van de mens , nooit of te nimmer toestaan.

 4. erika osch schreef:

  Beste Isa,
  ik ben geen docent, maar ik zou zeker het vak biologie kunnen geven. Ben sociotherapeut met natuurgeneeskundige/kruidengeneeskundige achtergrond. Ik deel je mening en mocht je iemand zoals mij kunnen gebruiken in de regio Breda eo….graag.
  Isa blijf in je kracht staan
  MvG erika

 5. Wow schreef:

  Ik roep al meer dan 10 jaar HAAL JE KINDEREN UIT HET (SCHOOL)SYSTEEM!!! Zelf ook gedaan bij met mijn zoon. He was wel 2004 en via www.thuisonderwijs.nl was het zo dat je vrijstelling krijgt via levensovertuiging. Vraag dit aan voor zijn 5de verjaardag anders moet je zoals ik voorkomen. De recher was gelukkig op mijn hand dus kregen wij vrijstelling. Op zijn 13de naar een iederwijsschool en heeft vorig jaar zijn mbo4 fotovakschool gehaald en heeft nu zijn eigen bedrijf. En het belangrijkste hij is niet bang voor zichZELF, dus de innerlijke stilte. De kracht van het nu daar waar de elitaire onderkruipsels (sorry) jullie verre van wil houden. Trouwens, het staats schoolsysteem is zo in elkaar gezet (120 jaar geleden) dat het jou van je ware ZELF weg houdt. Dit zijn scholen voor de echte mensen. www.democratisch-onderwijs.nl We hoeven alleen maar onze kinderen uit het systeem te halen zodat ze hun kindertijd al spelend mogen beleven. Wij de ouderen moeten een wereld voor ze veilig stellen waar de kinderen eindelijk hemel op aarde zullen bewerkstelligen. ZO SIMPEL IS HET! Gewoon burgerlijk ongehoorzaam zijn en gehoorzaam aan je ware ZELF! Suc6 allen!

 6. Helena Struik schreef:

  Mijn God, ik hoop zo dat meerdere ouders dit niet toestaan…thuis onderwijs is mogelijk..er zijn meerdere docenten die er ook anders over denken. Het is toch mogelijk dat er ergens anders kinderen bijeenkomen in kleine groepjes en een docent komt assisteren? Handen ineen slaan. Alleen hoe zit het met de leerplicht(ambtenaren)? hoe kan je daar onderuit?

 7. medusa schreef:

  Het gedonder begint al net na de geboorte, hielprik, binnen 5 dagen aangeven!! als je een naam verzint die te weinig voorkomt, mag die niet! Een kind word vervolgens vol gespoten met gevaarlijke vaccinaties, en dan begint de opvang en school periode, waar je achterhaalde en beperkte dingen leert. Met het aangeven van je kindje bij de geboorte, ga je eigenlijk akkoord met het systeem, en bied je,jouw kind aan………. misschien moesten we daar maar eens mee stoppen, en de machtselite gaan negeren. Niet alleen het schoolsysteem zelf in gaan richten, maar onze hele leefomgeving.
  (En vloeken naar een fruitvliegje? die heeft net zoveel recht op leven, als ieder ander ;-))

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.