Vallen we massaal ten prooi aan een NWO-narratief?

Desinformatie is van alle tijden. Bevolkingen worden gestuurd, voorgelogen en bij de neus genomen om er een agenda door te drukken die meestal pas achteraf duidelijk wordt, en in sommige gevallen wellicht voor eeuwig in de coulissen van de geschiedenis verborgen blijft.

Er is sinds een aantal jaren een enorme versnelling ontstaan in het ‘zelfstandig’ denken. Mensen slikken niet alles meer voor zoete koek, maar ‘gaan zelf op onderzoek uit’.

In de praktijk komt dat neer op het lezen van alternatieve bronnen die op internet te vinden zijn, een abonnement nemen op een alternatieve krant of boeken lezen van auteurs die vaak ook alleen maar napapegaaien binnen de reeds gekende complotlijntjes.

Ergens is dat natuurlijk grenzeloos naïef, want zouden met de opkomst van een meer kritische burger de spindoctors en manipulators massaal de pijp aan Maarten gegeven hebben, of alleen maar van tactiek veranderd zijn?

Divide and rule, de oppositie en de vijand een gezicht geven. Dezelfde tactieken in een nieuw kleedje…

Als bepaalde zekerheden wegvallen, gaan mensen op zoek naar een nieuw wereldbeeld.
Maar uit de potpourri van alternatieve waarheden nog een volledig coherent potje kunnen koken is schier onmogelijk geworden.
Terugkijkend hebben ook wakkere mensen zich de laatste twee jaar op stang laten jagen door gelekte roadmaps en versneden onthullingen die het angstniveau hoog moesten houden en de predictive programming gaande.

De CIA maakt het nieuws

Het idee dat er 1 NWO-wereldregering achter de schermen wordt opgezet door een handjevol ingewijden is ondertussen gemeengoed. Dat krijgt in de praktijk dan vaak het gezicht van het WEF van Schwab, Gates en nog een paar kwade geesten die er een intussen toch niet meer zo heel geheime agenda op na houden. Regeringen die meer en meer naar de pijpen moeten dansen van internationale instellingen…

Mijn vraag is: in hoeverre strookt dit beeld met wat er zich echt afspeelt?

Het boek van de mogelijk vermoorde Udo Ulfkotte, Gekochte Journalisten,  leert ons dat ‘de CIA het nieuws maakt’. Zouden geheime diensten zich enkel bezighouden met het aansturen van de mainstream media? Of hebben ze ook een heel leger online bots, onderzoeksjournalisten en uit de biecht klappende whistleblowers in dienst?

Er is een enorme hoop ‘onthullingen’ en complottheorieën te vinden op internet, YouTube, in boeken en alternatieve media. Hoeveel daarvan is ontworpen als de volgende fuik? We mogen er redelijkerwijs vanuit gaan dat een groot aantal van het alternatieve nieuws ook wordt ingefluisterd. Hoeveel lagen van verborgen kennis zijn er?
Er is óók informatie die wél zeer snel verdwijnt en vervolgens niet meer terug te vinden is. Dat is leerzaam. Zo zie je wat wel gemeengoed mag worden en wat doodgezwegen moet worden.

Praktische kennis en ervaring

Het bovenstaande komt niet bij me op omdat ik wél alle kennis in pacht heb en alle leugens en manipulaties doorzie. Er is wel degelijk waardevolle kennis te vinden die de laatste jaren verspreid is geraakt dankzij het internet. Het meeste daarvan is praktisch van aard: hoe efficiënt groenten verbouwen? Hoe met alternatieve methodes je gezondheid bewaken? Kennis die afkomstig is van mensen met jarenlange ervaring. Die valt niet te manipuleren.

Een streven naar meer autonomie, weg van controle is een nobel streven. We moeten er enkel voor zorgen dat we ons in ons enthousiasme en drang naar meer kennis terloops geen vijand, doemscenario of doorgeschoten dubieuze nieuwe waarheden laten aanpraten.
Als grote groepen mensen ervan overtuigd raken dat Schwab, Gates en co de verpersoonlijking zijn van de NWO, dan worden daarmee de geesten onbewust gesloten voor andere mogelijkheden.
Ik probeer hier enkel het mechanisme duidelijk te maken.

Het virusverhaal

Door een speling van het lot ben ik jaren geleden met orgonite in aanraking gekomen. Ik heb in de voorbije twee jaar beter leren begrijpen waarom er over het onderwerp orgonite géén pagina op Wikipedia blijft staan. Waarom er zo hardnekkig gedesinformeerd en gesaboteerd wordt over dit onderwerp. Orgonite is reeds uitgebreid aan bod gekomen op deze site. Ik raad iedereen aan om de artikels daarover te lezen, aan de slag te gaan met het maken of aanschaffen ervan en het in je omgeving te verspreiden (vooral dan in de buurt van zendmasten).

Maar voortbordurend op wat ik hierboven beschreven heb: het is me duidelijk dat er een uitgekiend narratief werd opgezet en wordt onderhouden over corona, virusuitbraken, en bijvoorbeeld de rol van Gates bij het ontwikkelen van een ‘nog dodelijkere variant’ van een virus, namelijk een vogelgriepvirus dat naar de mens kan overspringen.

De volgende ‘pandemie’

Onlangs verschenen op het overigens uitstekende kanaal van Christian Westbrook twee video’s over de volgende grote pandemie die eraan zou zitten te komen: een vogelgriep die overspringt naar de mens, een zogenaamde zoönose. Ze zijn het bekijken waard.

Er wordt uit de doeken gedaan hoe Gates al jaren de ontwikkeling van zo’n virus sponsort, zogezegd in het kader van wetenschappelijk onderzoek. Er wordt gesuggereerd dat hij een andere agenda heeft.
De voormalige directeur van het CDC kondigt ook doodleuk aan dat vogelgriep voor de mens ’the real one’ wordt, met een mortaliteit van 10-50%.

Ondertussen verschijnen er in de media aan de lopende band verhalen van vogelgriepuitbraken onder pluimvee. Christian merkt terecht op dat deze worden geobjectiveerd met PCR-testen, waarvan de resultaten in twijfel kunnen worden getrokken en zelfs bewust gemanipuleerd. Op die manier kan een pandemie worden ‘gemaakt’, zonder dat de kippen echt ziek zijn.

Een veel gemaakte denkfout

Westbrook maakt daarbij wat mij betreft dezelfde denkfout die vaak werd gemaakt met betrekking tot corona, namelijk dat het allemaal niet zo erg was.
“Er is geen griep meer, de cijfers zijn gemanipuleerd met behulp van PCR-testen, het virus was veel minder besmettelijk dan beweerd…”

Dit gaat er aan voorbij dat er wel degelijk mensen overleden zijn aan een ‘coronasyndroom’. Als er straks grote hoeveelheden mensen en ondertussen dus kippen en vogels ziek worden, zijn dat allemaal mensen die onvoldoende na hebben gedacht over wat er werkelijk speelde. Zij riskeren ten prooi te vallen aan het zorgvuldig opgetuigde vogelgriep-zoönose-narratief. ‘Dit keer is het virus ‘wel gevaarlijk’. Maatregelen als social distancing, mondkapjes en vaccinatie zullen dan ‘plots wel’ noodzakelijk zijn, ook voor deze onafhankelijke denkers.

Een inderdaad mogelijk en ook door Christian gesuggereerd scenario is dat van een virus dat ontsnapt uit een biolab, conform de zorgvuldig in games, literatuur en cinema gecultiveerd Hollywoodscenario. Interessant hierbij is op te merken dat zelfs in alternatieve media er aandacht is voor de veiligheid van viruslabs.
De plannen over hoe om te gaan met de aanstaande zoönose werden trouwens al in juni 2021 aangeleverd.

Uitbraken door stralingsbronnen

Zoals is op het terrein overduidelijk en bij herhaling heb kunnen vaststellen, was er bij elke uitbraak op het terrein een stralingsbron te vinden die nog niet was ontstoord met orgonite. Hoofdzakelijk zendmasten, maar ook 60Ghz generatie wifi-routers in scholen en andere openbare gebouwen. Enkel bij de omicron variant ga ik uit van meer diffuse stralingsbelasting t.g.v. 5G-satellieten. De omicronvariant was zoals algemeen bekend zelden fataal.

Het feit dat grote groepen vogels dood uit de lucht neervallen kan volgens mij ook enkel maar verklaard worden door een acute piek van toxische straling waardoor vogels gedesoriënteerd of doodgestraald neerstorten. In het begin ‘stonden wetenschappers voor een raadsel’, maar ondertussen wordt blindelings de mantra herhaald: ‘de vogelgriep’. Deze vogels waren fit genoeg om op te stijgen maar worden dan in de lucht acuut allemaal op hetzelfde moment ziek en storten dan terzelfdertijd ter aarde. Dat is natuurlijk onzin: een zieke vogel zit onder een struik te wachten tot hij beter is. Zieke mensen met griep storten ook niet met meerderen tegelijkertijd pardoes neer op straat.

En we herinneren ons het verhaal van de dode vogels die ten tijde van 5G testen in Den Haag uit de boom stortten. Een eerste conclusie van de Universiteit Ede Wageningen die dit fenomeen verklaarde door taxusvergiftiging werd toch weer afgevoerd, wellicht wegens te belachelijk voor worden. Alsof taxus een nieuw fenomeen is waaraan plots een hele zwerm vogels zou bezwijken.
Meer hierover vind je hier.

Zendmasten ontstoren

De in onze leefomgeving in grote hoeveelheden aanwezige zendmasten dreigen straks vol open te worden gezet, waardoor er dit keer veel grotere hoeveelheden mensen dreigen te worden ‘gemicrowaved’. Op dat moment kan de gezondheidsdictatuur volledig worden uitgerold: het virusverhaal met bijhorende maatregelen is immers zorgvuldig gecultiveerd in mainstream én alternatieve media. Een flink deel van de oppositie dreigt weg te vallen en zich bij de door angst geregeerde ‘mondkapjesburgers’ te scharen.

De technologie achter dit horrorscenario dat dreigt bewaarheid te worden kan echter zoals in eerdere artikelen uiteengezet worden gedwarsboomd met behulp van orgonite.
Gelukkig hebben ondertussen een voldoende groot aantal mensen hun leefmilieu beveiligd tegen de nefaste gevolgen van een georkestreerde stralingsaanval. Als straks enkele dorpen, steden en zelfs hele regio’s relatief veilige havens blijken te zijn, kan dat een eye-opener van jewelste worden die de hele virushypothese onderuit haalt.

Wees geen vogel voor de kat en bescherm uzelf en uw omgeving. Er is nog tijd.

 

Foto: hanpen2

Gerelateerd

Met orgonite maken we het verschil

Een effectieve stralingsbescherming aanbrengen in vier stappen

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Voicht-Kampff schreef:

  “Het bovenstaande komt niet bij me op omdat ik wél alle kennis in pacht heb en alle leugens en manipulaties doorzie.”

  Graag geef ik de volgende overweging mee.

  Zonder doel is iedere richting goed (Coelho). In deze context betekent dit; als het doel van soevereiniteit duidelijk is, evenals de weg er naar toe (staatsvorm, bestuur vorm, bestuur rol, aantal taken en taakverdeling) dan kan dit model als standaard dienen.

  Een standaard waarlangs iedere inbreng ingeschat kan worden (verstoort het doel, ligt in lijn met het doel of voegt waarde toe aan het doel van zelfbeschikking).

  Het is zo eenvoudig.

 2. Esther schreef:

  Wat betreft de orgonite: veel mensen kunnen niet geloven dat het werkt. Ik vind het het proberen waard, maar ben er nog niet mee aan de gang gegaan. Ik moet dan eerst even nazoeken hoe en waar je de orgonite moet plaatsen om het een effect te laten hebben. Het zou interessant zijn als er in kaart is gebracht bij welke zendmasten in de buurt mensen orgonite geplaatst hebben. Om dubbele plaatsing te voorkomen en om te kunnen uitmaken of het werkt voor die omgeving, als de frequenties opgeschroeft worden.

 3. Marc schreef:

  “De in onze leefomgeving in grote hoeveelheden aanwezige zendmasten dreigen straks vol open te worden gezet, waardoor er dit keer veel grotere hoeveelheden mensen dreigen te worden ‘gemicrowaved’.”

  Een horror scenario zonder enige twijfel, maar waarom en door wie. Dit kan eigenlijk alleen maar met voorbedachte rade worden gedaan.

  Daar lees ik niet veel over, met uitzondering van mensen, zoals Claire Edwards en John Kitson van wie ik interviews zag op Age of truth TV.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.