Er is van alles mis met de ‘natuurbranden’ in Californië

Wat moeten we aan met de apocalyptische ‘natuurbranden’ in Californië? Ze leggen duizenden gebouwen met angstaanjagende precisie in de as en maken schokkend veel dodelijke slachtoffers, terwijl veel kurkdroge bomen en struiken in de tuinen van de getroffen huizen onaangetast blijven. De vraag rijst dan ook: zijn dit wel ‘normale’ natuurbranden?

Dat zoveel bomen het inferno tamelijk ongeschonden zijn doorgekomen is uitermate vreemd. Op het web is goed te zien dat veel mensen zich daar het hoofd over breken. Sommigen zeggen dat dit normaal is bij natuurbranden, anderen bestrijden het en wijzen op anomalies (verschijnselen die niet passen in de gangbare beeldvorming) als het van binnenuit branden van sommige bomen en 9/11-achtige beelden van uitgebrande en ‘geradbraakte’ auto’s tussen ongeschonden natuur.

Veel vreemder nog dan het overlevende groen vind ik de mate van verwoesting van de huizen. Zie de twee met drones gemaakte fly over video’s hieronder. Het is alsof de woningen systematisch gebombardeerd zijn. En dat is geen goed woord, want bij een bombardement blijft er puin achter. Hier zie je nauwelijks puin. Het is alsof de huizen voor een groot deel zijn verdampt. Voor zover ze van hout zijn valt dat nog te begrijpen, maar de mate van verbranding geeft te denken. Bij geen enkele ‘normale’ bosbrand zie je een zo totale dematerialisatie.

 

 

Wat daarop aansluit: van sommige dodelijke slachtoffers konden geen stoffelijke resten meer geborgen worden. Zo totaal was hun verbranding in de auto, waarin ze probeerden te ontsnappen. Ook dat is raar. 100% verbranding…

En hier begint de parallel met 9/11 zich op te dringen. Ook daar zag je een verwoesting tot in de fundering. En nauwelijks puin. Ook bij 9/11 konden de stoffelijke resten van de meeste slachtoffers niet worden geborgen. Zij waren eenvouduigweg ‘verstoft’.

De grote valkuil voor onderzoekers en burgers wat 9/11 aangaat was (en is) dat geprobeerd werd (en wordt) om iets wat je nog nooit eerder gezien hebt te verklaren met behulp van wat je al wel weet. Zo kom je gegaranderd tot een onjuiste analyse. Het is de grote verdienste van onderzoekster Judy Wood dat ze daar voortdurend op heeft gehamerd. “Wat zie je?” “Beschrijf wat je ziet en niet wat je denkt.” “Vergeet wat je weet, schort je oordeel op en observeer eerst eens goed.”

Hieronder nog een video die mogelijk licht werpt op het begin van de branden. De video gaat van start met een analyse van de atmosferische condities van de nacht van 8 november. Vanaf 11 minuten zie je iets dat op een explosie lijkt. Ook hier weer een parallel met 9/11, want er lag een stormsysteem vlak voor de kust van New York op die onheilsdag. Een underreported fenomeen.

En nog een tweede, die van vandaag is:

Tot slot: wat ik verdacht vind is dat in de Amerikaanse mainstream media gewezen wordt op ‘climate change’ als dieperliggende oorzaak van de branden. Een commentator op PBS TV zegt zelfs dat er – zolang de opwarming van de aarde nog doorgaat – rekening gehouden moet worden met steeds meer en steeds grotere branden. Zie de video hieronder vanaf 4:00.

Het roept de vraag op of dergelijke apocalyptische rampen false flag aanslagen zijn, bedoeld om de angst voor ‘climate change’ bij iedereen tussen de oren te rammen.
Zie ook het artikel met als kop ‘Hellfire: this is what our future looks like under climate change’ in de Guardian, dat dezelfde strekking heeft als het TV-commentaa van PBS.

Update 16 november:
Zie ook: Californië in de tang van criminele globalisten? (Lang Leve Europa!)

 

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. jeanine schreef:

  hallo fred, wij wonen in midden Portugal waar zoals bekend vorig jaar een vernietigende brand heeft gewoed. Ruim 260.000 ha verbrand en veel mensen (en dieren) dood of alles kwijt. Wij zijn ervan overtuigd dat ook deze brand via laserstralen is ontstaan. De dag ervoor reden we langs een electriciteits centrale en daar knetterde het : oefening voor de dag erna. Op de dag zelf, ik meen 15 oktober, zagen we de brand ontstaan in de bergen en zich heel snel uitbreiden. Wij waren verbijsterd over het feit dat het grote blusvliegtuig niet werd ingezet. Een aantal uren later was het een inferno en we zagen bomen die van BINNEN uit branden. Er is die dag op 500 (!!!!!!!) plaatsen bijna tegelijk brand uitgebroken. Dat kan nooit door peuken of herders zijn gebeurd maar was een gecoördineerde actie, zeker weten met als doel om de voedsel en watervoorziening voor een deel te vernietigen en de mensen doodsangst te bezorgen. In Portugal kun je nl nog schoon drinkwater gratis halen in de bergen en buiten de paar grote steden heeft iedereen een moestuin. Dat MOET KAPOT denken wij. Iedereen moet ook daar het vergif dat als voedsel in de supermarkten wordt verkocht, gaan eten………

  • Fred Teunissen schreef:

   Dank je voor deze aanvulling Jeanine!
   Het is uitermate belangrijk te weten dat ‘shock and awe branden’ als in Californië zeer recent ook in Europa hebben plaatsgevonden.
   Dat spoort ons aan om waakzaam te zijn en om wat hier nu eigenlijk gaande is tot op de bodem te onderzoeken.

 2. Marc schreef:

  Extreem belangrijke links die je hier toevoegt. De parallel met de directed energy weapons theorie van Dr. Judy Wood ten aanzien van 9-11 was mij niet ontgaan. Bizar dat huizen tot de grond toe afbranden, terwijl naaldbomen gewoon blijven staan en bijna onaangeroerd lijken. Ik wist niet dat het plaatsje Paradise werd vernietigd ik lees het net in de mail van Lizeth hierboven, maar het lijkt mij zeer waarschijnlijk dat deze naam gekozen is vanwege de sterke symbolische waarde. Daar moet je ook de daders zoeken, mensen die ageren vanuit betekenissen, vanuit symbolenleer, vanuit psychologische overwegingen om mensen te destabiliseren, om samenlevingen te destabiliseren. Ik dacht dat door de stoffen die vanuit chemtrailing zijn neergeslagen op de bodem en in de bomen, vooral aluminium, een soort thermiet/thermaatachtige zeer brandbare stoffen zijn ontstaan die vrijwel niet te blussen zijn, maar dat zou niet verklaren waarom bomen vrijwel onaangeroerd blijven staan. Ik zal deze links met aandacht bekijken, dank voor je artikel.

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Marc,
   Dat van die bomen heeft mij ook verbaasd. Californië krijgt er al tientallen jaren van langs met chemtrails. Het is een soort proefgebied van de geoengineers. Met al dat nano aluminium zouden de bomen en struiken daar moeten branden als fakkels… Althans, bij een normale brand. Maar alles wijst er op dat dit geen normale brand is. Zo zijn er bizarre beelden van bomen die van binnenuit branden. Misschien wel intern aangevuurd door aluminium. Alleen steken ze de bomen in hun buurt niet aan. Je kunt je zelfs afvragen of het wel een brand is waar je naar kijkt of misschien iets dat lijkt op een brand, maar iets anders is. Het is een enorme puzzel.
   We zitten nu nog in het stadium van heel goed kijken. Zo onbevooroordeeld mogelijk. De verleiding is groot om meteen te willen interpreteren (ook bij mij), om alles snel een plaats te geven, maar de analyse komt later wel.
   Mij lijkt overigens wel duidelijk dat we hier iets zien dat we niet eerder zagen, behalve dan bij 9/11.
   groet,
   Fred

 3. lizethbrands@gmail.com schreef:

  Hoi Fred, Tijd niet gesproken…wil graag even reageren op je bericht over de branden in California. Het zijn valse vlag operaties die veroorzaakt worden door high tech laserstralen. Er staat een artikel hierover op www.wanttoknow.nl Door met laserstralen branden te stichten kunnen ze heel precies doelen raken zonder andere doelen te beschadigen. Dat het stadje Paradise volledig is vernietigd is gedaan om ons uit onze kracht te halen. Het is tevens een proef met high tech laser wapens en dat daar wat mensen bij dood gaan interesseert ze niet. We verlangen allemaal in deze wereld naar Paridise en dat is precies wat niet gaat gebeuren zolang het aan de hogere machten ligt.
  Met vriendelijke groet, Lizeth Brands, Bolsward

  • Fred Teunissen schreef:

   Hoi Lizeth, er zijn inderdaad getuigenverklaringen over en foto’s en video’s van lasers. Toch is dat naar mijn idee niet het hele verhaal. Het zijn namelijk geen gewone branden. We zien hier iets dat we niet kennen en waar we dus ook nog geen goede woorden voor hebben. Zie mijn posting van vandaag. Groeten,
   Fred

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.