Vrijheid, blijheid, giflucht

Chemtrails nu.nl 19-08-16

Hoe volkomen verdwaasd, de weg kwijt en geschift moet je zijn om dit een normale, zomerse lucht te vinden?

Gisteren stond deze mooi-weer-aankondiging op nu.nl. Een blije, vliegerende vrouw tegen de achtergrond van een volgespoten giflucht.

Het kan toeval zijn dat de redactie van nu.nl deze chemtrailplaat uitkoos voor dit bericht. Het kan ook onderdeel zijn van een weloverwogen communicatie-strategie die ons ervan moet overuigen dat dit heel gewone luchten zijn.
Geen vuiltje aan de lucht, mevrouwtje, heerlijk toch zo’n streepjeslucht?

Trap er niet in, lieve mensen, gifluchten zijn gifluchten.

In de VS ontdekte een blogger dat oud videomateriaal van onder meer tv-shows wordt geretrofit met zulke streepjesluchten. De chemtrails worden er alsnog in gemonteerd om de indruk te wekken dat er altijd al zulke luchten waren. Zijn video met de beelden die daar bewijs voor aandragen is helaas door YouTube verwijderd wegens ‘auteursrechtschending’.

Ik vond er wel dit artikel over, gepubliceerd in augustus 2014.
En een video van een blogger die de verwijderde video gezien heeft en voor zijn camera toelicht.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.