Olav Phillips: “Chemtrails are very real”

Twee veelzeggende sheets over chemtrails in de presentatie van Olav Phillips op zondag 2 november 20§5 tijdens de Secret Space Progran Conference in Austin, Texas.

De eerste is een grafiek die laat zien dat de temperatuur van de lucht aan de oppervlakte van de aarde langzaam stijgt, terwijl de kracht van de zonnestraling op het aardoppervlak langzaam afneemt. Door dat laatste zou de temperatuur juist moeten dalen.

De verklaring voor deze tegenstrijdigheid is het wereldwijd verspreiden van grote hoeveelheden chemicalieen (aerosols) in de atmosfeer.Het kunstmatige wolkendek dat daardoor ontstaat kaatst weliswaar een deel van het zonlicht terug de ruimte in, maar omgekeerd kan de warmte van het zonlicht dat daardoorheen komt ook niet gemakkelijk weg, zoals voorheen door uitstraling. Dat, in combinatie met andere bronnen van global warming, leidt per saldo tot een stijging van de temperatuur.

Global dimming 2015-11-01 om 17.48.34

De tweede sheet toont een techniek die wordt toegepast om de chemicalien in de jet stream te brengen (US patent 5,104,069  toegekend aan Boeing)

Patent spraying device 2015-11-01 om 17.47.00

Chemtrails zijn een wereldwijde realiteit, benadrukte Phillips. Hij vertelde verder het vreemd te vinden dat nog niemand de luchtvloot die dit doet gelocaliseerd heeft. Ook zijn er bij zijn weten nog geen klokkenluider-piloten gevonden die hierover een boekje opendoen. Hij vermoedt dat de chemicaliën aan de reguliere vliegtuigbrandstof worden toegevoegd en dat piloten zo, zonder dat ze het weten, meewerken aan de programma’s.

Bij mijn weten zijn er toch wel een paar piloten die zich hierover publiekelijk hebben uitgesproken. Onlangs nog de Nederlander Willem Felderhof, maar er zijn er meer.
Ook is bekend dat vliegtuigen van de US Air Force bij het programma betrokken zijn. Er zal dan ook niet één centrale locatie van de sproeivloot zijn, maar eerder een hele reeks betrokken militaire vliegvelden. En ik heb inderdaad ook berichten gezien over het ‘bijmengen’ in de gewone vliegtuigbrandstof.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Helena schreef:

  Blijft het een boeiend onderwerp nu er meer en meer bewijzen komen over chemtrails, maar echt nog moeilijk te geloven voor velen. Het zou zo mooi zijn als meerdere wetenschappers met elkaar samenwerken op dit vlak en dit gezamenlijk naar buiten brengen, dan komt het geloofwaardiger over voor het grotere publiek.
  Maar wat te doen tegen deze chemtrails en wat is het effect hiervan op het menselijk lichaam?

  • Fred Teunissen schreef:

   Het gaat om nanodeeltjes van neurotoxinen als aluminiumoxide (Al2O3), barium, strontium en titanium. Neurotoxinen tasten het centrale zenuwstelsel en daarmee het immuunsysteem aan.
   Volgens de Duitse onderzoeker Harald Kautz-Vella bevatten chemtrails ook biologische nano-bots van een mogelijk niet-aardse oorsprong (zie www.amazon.com/gp/pr…entries*=0 ).

   Je kunt naar mijn idee drie dingen doen:
   1 Awareness = er meer van te weten komen: wat zit er in? Wie doen het en waarom?
   2 Health = je immuunsysteem versterken, healingen krijgen en geven aan anderen
   Zie de zeer informatieve 9-delige serie The Truth About Canver
   thetruthaboutcancer.com
   Plus: positief blijven. Liefde overwint alles, ook chemtrails.
   3 Action = in beweging komen, de verantwoordelijken ter verantwoording roepen. Als wij het met ons allen niet willen kan het niet doorgaan. Dan stopt het. Alle schakels in de chemtrail-keten kunnen vandaag beslissen ermee te stoppen (werknemers in chemische fabrieken, in transport, op vliegvelden, piloten, militairen, mensen in inlichtingendiensten, politici, bestuurders, enzovoort)
   Zie vooral ook www.geoengineeringwatch.org

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.