Het grote mysterie van de chemtrails

Chemtrails boven Grou
De vraag wat nou precies de beweegredenen zijn voor het grootschalig in de atmosfeer brengen van chemische en bacteriologische nanodeeltjes (lees: chemtrails) blijft me bezighouden.

Ga je de bevolking aan al die toxische stoffen blootstellen om het weer te beïnvloeden?
Lijkt me niet. Er moet een groter belang in het geding zijn.

Om ‘global warming’ tegen te gaan dan?
Lijkt me ook niet, want deze stoffen dragen bij aan opwarming van de aarde doordat ze de uitstraling verminderen. Ze zijn broertjes en zusjes van CO2 en methaan.

Het is een groot mysterie wat dan wel de ware motieven zijn.
In de onderstaande video wordt een link gelegd tussen transhumanisme en chemtrails. De aerosols (nanodeeltjes) in de trails zouden – eenmaal in ons lichaam (ingeademd en via voedsel ingenomen) – een brug vormen om superintelligente computers met ons brein te verbinden. Onze bloedsomloop is dan de verbindende schakel.

De onderstaande video is opgebouwd rond fragmenten van een interview met Elon Musk in juni 2016 die in deze richting wijzen.
Het is scary stuff.

Science fiction?
Of datgene wat zich iedere dag boven (en in) onze hoofden afspeelt en waarvoor de meesten van ons nog steeds stekeblind zijn?

 

 

(Bron van deze video)

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.