Bizar: demonstreren tegen een totaal onschuldig gas

Er waren wel 30.000 mensen voor de klimaatdemonstratie in Den Haag!
Aanzienlijk meer dan voor de 5G-demonstratie
De demonstranten van gisteren begrijpen dus duidelijk niet wat echt belangrijk is.

Ze laten zich willoos ter beschikking stellen als proefdieren voor het 5G-experiment, maar gaan wel massaal demonstreren tegen een fictief-onzin-hoax-probleem waarmee ze ook hun eigen graf graven, want ze vragen dan gewoon om schrijnende middeleeuwse armoede.

Op internet wordt Greta de grond in geboord, maar er komen wel 30.000 fans van haar de straat op om haar adhesie te betuigen.

We leven in een krankzinnige wereld.

Wij zijn al 50 jaar bezig voor het milieu. Ik eet mijn hele leven al biologisch; mijn moeder zat in het bestuur van de ecologische beweging.
Ik schreef als tiener al artikelen over de drie landschappen en over de noodzaak van bevolkingsbeperking om meer natuur terug te krijgen. Niemand was het met me eens!

Toen waren wij nog uitzonderingen.
Nu wordt de domme massa eindelijk wakker, maar dan gaan ze net tegen het verkeerde demonstreren!!

Niet tegen het leegvissen van de oceanen, de kaalkap van het regenwoud en de ontbossing van Nederland en EuropaL.
Niet tegen de bio-industrie, Monsanto, kunstmest, insecticiden, roundup, biomassacentrales, 5G, dieren- en planten-uitsterven, lucht- en watervervuiling, bodemerosie, verwoestijning, bevolkingsgroei, vliegverkeer, chemtrails, HAARP, enzovoort.

Maar tegen CO2, een totaal onschuldig gas dat we allemaal uitademen!
En tegen een gefantaseerd klimaatprobleem…

Om een punthoofd van te krijgen!!!

Gerelateerd

CO2: de grote nepvijand van de huidige tijd

 

 

Mastodon

Volg ons op Mastodon!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Kippensoepkip schreef:

  Gecontroleerde demonstraties, ook hierin zie je de invloed van onze Linkse Media en veel nieuwsbrieven die via gecontroleerde instanties worden verspreid. Dus kijk uit voor al die valse profeten die het echte nepnieuws verspreiden terwijl ze daar juist anderen stigmatiseren door ze ‘gekkies’ te noemen.

 2. robvdzrob schreef:

  Aan de media merk je al dat ’t stinkt!
  Vol aandacht voor de klimaatkramp maar 0,0 voor andere demonstraties die niet in ’t belang zijn van het bedrijfsleven zoals de demo tegen Monsanto. Vooral jongeren en kinderen laten zich prima misbruiken voor dat stukje agenda.

 3. Marije Freeve schreef:

  Ik snap de frustratie. Daarom moeten wij mensen blijven informeren en bewustmaken. images.jdreport.com/wp-co…J7YT-IgURQ

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.