YouTube voert razzia uit op onafhankelijke media

De afgelopen dagen zien we hoe YouTube het ene na het andere onafhankelijke account de nek omdraait. Ook PayPal, Mailchimp, Microsoft, Pinterest, Spotify en andere online megabedrijven nemen deel aan deze gecoördineerde actie tegen het vrije woord.

Het is niet alleen Lange Frans.
Het zijn ook Amazing Polly, Dollar Vigilante, SGT Report en nog tientallen vloggers meer.

15 oktober was de zwarte dag. Toen gingen de meeste van deze accounts op zwart. Sommigen, zoals The Dollar Vigilante, voor twee weken ( een ‘flag’), anderen, zoals Amazing Polly, X22report en SGT Report voorgoed.

Ik kijk met regelmaat en veel waardering naar Amazing Polly, die een christelijke achtergrond heeft. Zij vestigde onder meer de aandacht op het zuurstofvijandige karakter van 60GHz wifi. Nog steeds een ‘verboden onderwerp’.

Ook voor Jeff Berwick van Dollar Vigilante heb ik veel waardering. Hij legde onder meer in detail het komplot van ‘Event 201’ en de ‘Great Reset’ bloot.

SGT Report en anderen brachten onthullingen over criminele activiteiten van de familie van presidentskandidaat Joe Biden en over mensenhandel en kindermisbruik.

Deze onafhankelijke media hadden op YouuTube gezamenlijk  ruim zeven miljoen abonnees. Die zijn ze kwijt, want op uitwijksites als Bitchute moeten ze dat publiek weer van de grond af aan opbouwen.

Gecoördineerde deplatforming

Alarmerend is dat Amazing Polly meldt dat ze ook haar Mailchimp-account kwijt is en haar PayPal aansluiting. Al die grote online platforms werken samen in deze grootschalige censuur.

SGT Report spreekt in dit verband van digital hit teams (digitale knokploegen).

Eerder zagen we YouTube in actie tegen de accounts met de meeste aanhang, zoals Alex Jones en Max Igan. Nu wordt een ‘middengroep’ getroffen. Daarmee is de censuur in een nieuw stadium gekomen.

Het is nu duidelijk dat het niet om incidenten gaat, maar om een geplande operatie om het vrije woord te smoren.

In de eerste video hieronder legt Jeff Berwick uit dat deze actie mogelijk een voorbereiding is op de volgende fase van de plandemie: gedwongen vaccinaties en opsluiting van de tegenstanders daarvan in ‘quarantaine centra’, het nieuwe woord voor concentratiekampen.

YouTube techno purge

Gerelateerd

Het gezicht van de censuur: YouTube kanaal Max Igan ‘beëindigd’

Ik heb mijn abonnement op Spotify opgezegd en ik koop geen nieuwe Macbook meer

Lena Pu waarschuwt voor een tweede coronagolf door uitrol van 60 GHz wifi in onderwijsinstellingen

De coronacrisis, de strategie van de antichrist en de antroposofie

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan

 

Met dank aan A.

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. aaakoolen schreef:

  Onmiddellijk weggaan bij Facebook, Amazon en andere feitelijke monopolisten, (niet te vergeten Big Pharma.) Juist door onze massale support verkregen zij hun monopoliepositie. Het is bewust beleid om de klein(ere) middenstand te elimineren m.b.v. lockdowns, etc. Immers met enkele monopolisten kun je gemakkelijker de wereld domineren, dan met duizenden kleine middenstanders .
  Kortom terug naar zaken doen bij de middenstand en andere niet gecorrumpeerde partijen evenals communicatie met onafhankelijke media, desnoods zelf ontworpen

 2. Guido schreef:

  We dienen te gaan beseffen, dat AL DEZE WEBSITES BLUFFEN.. Ze zijn heel groot en kunnen zich wat permitteren. Maar ze werken met UGC, user generated content.. Wij vullen het platform…!! WEG DUS DAAR EN BESEF DAT ER CONCURRENTIE GENOEG IS..
  Niet mekkeren maar handelen.. Wees blij dat deze meerkoppige slang zijn ware aard toont..!!

 3. artbyzohra schreef:

  Geen enkel probleem, al deze mensen en kanalen zijn welkom op dit geweldige Facebook, Twitter, Hyves, Youtube en Spotify alternatief.

  We hebben jullie hulp nodig om meer bekendheid te krijgen want het bestaat allemaal nog niet zo lang en de mensen moeten het nog gaan ontdekken.

  In dit artikel heb ik alles uitgelegd,het is veel beter dan Facebook, Mastodon, etc.

  Jullie van Transitieweb zijn er ook van harte welkom!

  socializen.online/read-…atief.html

 4. Wilfred schreef:

  Heel goed om dit aan te kaarten
  Ook ik ben razend snel van youtube verwijderd om een mijns inziens krankzinnige reden, het ging echt nergens over, echter de gevolgen werken diep in op je emoties, je gaat je zeer bewust worden hoe diep de rot in het systeem zit. Dagelijks ondervind ik moeilijkheden met mensen die niet zien wat er werkelijk speelt, mijn eigen zuster hield 1.5 meter afstand van mij (leest Volkskrant) we worden letterlijk uit elkaar getrokken. Ik weet dat dit een spirituele oorlog is, daarvoor zijn wij hier.
  We zijn hier om dit spektakel mee te maken, het is onze keuze geweest om hier en nu te zijn.
  Er zijn twee resets gaande, die van spiritule verlichting en wijsheid (vanaf 1987) en de krachten die willen voorkomen dat wij op een natuurlijke manier in contact komen met die liefde die er de komende 200 jaar over ons uitgestord word, het is ons geboorte recht om te leven in licht en liefde, het gaat er om spannen de komende tijd.
  Op Bitchute ben ik hier.
  www.bitchute.com/chann…jzODQGbyN/

  Heel veel sterkte en liefde de komende tijd.
  Wilfred

 5. Maria schreef:

  Iedereen weet dat dit niet om corona gaat , dit is puur machtsvertoon zodat iedereen als schapen of nog erger als loopse honden achter de elite lopen het wordt tijd dat deze hele machtsorganisatie opgerold wordt alle kopstukken die aan deze onzin meewerken
  Zij hebben gijzeling eenzame opsluiting en moord op hun geweten

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.