Ik heb mijn abonnement op Spotify opgezegd en ik koop geen nieuwe Macbook meer

De brutale, gecoördineerde actie van Apple, Youtube, Facebook en Spotify tegen Infowars van Alex Jones laat zien dat het van kwaad naar erger gaat met de censuur die deze grote online mediagiganten uitoefenen op kleinere, kritische platforms, die veel invloed hebben op de publieke opinie.

Wat je ook van inhoud en stijl van de uitingen van Alex Jones en de zijnen mag vinden, dit is ongehoord – een teken aan de wand – en iets dat je als gebruiker van het internet niet over je kant mag laten gaan.

Vanavond heb ik mijn betaalde abonnement op Spotify opgezegd en het besluit genomen dat er hier geen nieuwe Macbook meer komt en dat ik ook mijn andere Apple producten uitfaseer.

Op YouTube deed ik al weinig en op Facebook ben ik amper actief.

Maar ook deze giganten zijn gewaarschuwd.

 

Gerelateerd:
Alternatieve nieuwssites zijn kwetsbaar

 

Hieronder een paar rake analyses naar aanelding van de actie tegen Infowars:

Paul Craig Roberts: “These firms are Nazi Gestapo firms. (..) They are the agents of evil.”
Apple, Google, Youtube, Facebook, Twitter Subvert the US Constitution, Free Speech, and American Liberty

Jon Rappoport: “Rivers of elite revenge are flowing”
The war to destroy Alex Jones, Part One

Forbidden Knowledge: “What the Tech Giants have become is beyond the wettest dream of the Soviet Union”
Kristallnacht of the Internet

Paul Watson (Infowars):
“This is the modern day electronic equivalent of book burning”
The real reason Apple, Facebook, Spotify & YouTube banned Infowars

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. peter rutjes schreef:

  De AAP komt uit de mouw:

  After banning Alex Jones, tech giants now pushed to ban all “climate deniers,” targeting those who recognize the junk science of global warming

  www.naturalnews.com/2018-…niers.html

 2. peter rutjes schreef:

  Ik ben sinds 2 maanden actief op facebook binnen besloten groepen om bewuste leden te contacteren voor grondwerkteam chemtrails, ultra-fijnstof, straling & Zo. Daarvoor nooit op fb vanwege persoonlijke welbewuste redenen die nu langzaam boven de oppervlakte komen in de massamedia. Toch maar gedaan om de meesten nog te kunnen bereiken voordat het te laat was. Het is onmogelijk voor mij om op fb normaal te communiceren; naast censuur een wicked AI systeem van “shadowbanning” inclusief de messenger services, waarvan de mensen totaal geen idee hebben en daardoor gek worden gemaakt en onwetend blijven. Een virtuele wereld op zich. duckduckgo.com/?q=sh…38;ia=news Dit gebeurt al sinds 2015. Dank voor de post Fred! Now That Facebook, YouTube And Apple Have Come For Alex Jones, They Will Start Coming After The Rest Of Us www.activistpost.com/2018/…of-us.html

 3. Ron schreef:

  Goed zo !! Allemaal doen al is het voor een maand.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.