‘Straling van draadloze netwerken heeft een opwarmend effect op de atmosfeer’

Ir. Piet Tummers formuleerde tijdens de Truth Convention op zondag 26 januari in Hoevelaken de volgende interessante hypothese: dat er enige opwarming optreedt binnen een als geheel afkoelende atmosfeer komt door de straling van draadloze netwerken.

Tummers illustreerde deze hypothese met de onderstaande grafiek. Je ziet daarin dat de temperatuur bij iedere introductie van een nieuwe generatie mobiele telefonie (1G, 2G, 3G, enzovoort) een sprongetje maakt.
Klik op de afbeelding voor een groter formaat (pdf).

Opwarming door straling van mobiele netwerken

Opwarming en afkoeling in één

Dit is een verrassende, nieuwe gedachte, die schijnbaar onverenigbare tendenzen harmonisch met elkaar verbindt: ja, er is opwarming, zij het maar een klein beetje en niet door CO2. En ja, er is afkoeling. De lange termijn grafiek laat – inclusief de opwarmingssrongetjes – immers een dalende tendens zien.

Zoem je in op een beperkte periode dan zie je alleen de opwarming. Zoem je in op de hele lange termijn dan zie je alleen de afkoeling.

Testopstelling

De vraag die nu verder beantwoord moet worden is hoe draadloze straling de atmosfeer opwarmt en of dit effect ook meetbaar is.

Je zou dit misschien in een testopstelling kunnen doen met een proef-atmosfeer. Wat doet 24 uur 4G- of 5G-straling met de temperatuur binnen een afgesloten ruimte, vergeleken met een identieke ruimte die van deze straling is afgeschermd?

Een mooie kluif voor wetenschappers met een open geest!

Hieronder de video-registratie van de presentatie die Tummers op 26 januari gaf (met dank aan Frank Bonte van nulpuntenergie.net voor de opname).

Klik hier voor een pdf met bijbehorende links en bronnen.

Biografische gegevens

Piet Tummers is onafhankelijk onderzoeker.

Hij studeerde in 1975 af in de werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven. Van 1976 tot 1982 was hij werkzaam bij Delft-Hydraulics-Laboratory, voornamelijk op het gebied van stationaire en dynamische stromingsverschijnselen in leidingen en componenten daarin.

Aansluitend werkte hij tot en met 1989 bij L&C Steinmüller in Gummersbach (Duitsland) op het gebied van verbrandingssystemen bij fluidbed ketels. Vervolgens was hij tot 1998 als energie-adviseur in dienst bij Coman Raadgevende ingenieurs in Heerlen, waarvan enkele jaren gedetacheerd bij Novem/Senter in Sittard. Ook gaf hij twee jaar les in wis- en natuurkunde aan middelbare scholieren.

Al meer dan 40 jaar is hij geboeid door het thema gezondheid en welzijn. Vooral in relatie tot de effecten van energetische velden van allerlei aard. Op dit gebied volgde hij een vijftigtal seminars, cursussen en opleidingen.

Meer informatie op zijn website.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar).
De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is  van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken.
We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social.
Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ron schreef:

    Dit heb ik al 3 jaar geleden geschreven microgolven doen moleculen trillen. Moleculen die trillen wrijven gevolg is opwarming. Als de hersencellen opwarmen dan de lucht ook. De mens kookt zichzelf of een kikker in water dat men langzaam opwarmt. Inderdaad reageert niet. Met 5 G en op iedere hoek van de straat gaan we gewoon een versnelling hoger. Alleen rammelt de cel uit elkaar als de membranen niet sterk genoeg zijn. Ps als je in de chemie iets niet voor elkaar krijgt in een atmosferische omgeving steek het in een microgolfoven en wat onmogelijk is wordt mogelijk.Komt daarbij dat insecten gebruik maken van magnetische golven om hun nest te vinden en wij dit verstoren met onze straling. Gevolg deze vinden hun nest niet terug en sterven.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.