VS bereiden oorlog voor met China

We bevinden ons op een cruciaal moment. De hegemonie van de VS is verleden tijd, maar in plaats van zich daarbij neer te leggen voeren zij een proxy-oorlog tegen Rusland in Oekraïne, ondermijnen ze de economie van de landen van de EU (Nord Stream, sancties) en maken zij zich op voor een oorlog met China.

Als je niet gelooft dat de situatie zo gevaarlijk is, bekijk dan eens de eerste acht minuten van de onderstaande uitzending van Redacted, een onafhankelijke Amerikaanse nieuws-show. Daarin hoor je Amerikaanse politieke en militaire leiders onomwonden hun oorlogszuchtige intenties toelichten.

Zo gaat het bugdet voor Defensie (dat al astronomisch is) in 2024 met maar liefst 40 procent omhoog en komen er vier nieuwe militaire basis van de VS in de Philippijnen. Dat laatste in het kader van de voorbereidingen op de confrontatie met China.

Handelingsperspectief

Wat moeten we aan met dit slechte nieuws?
Ons ervoor afsluiten of het toelaten en overdenken?

Ik kies voor het laatste, omdat ik weten wil in welke situatie ik mij bevind. Van daaruit kan ik kijken welke stappen ik het beste kan zetten.

Op dit moment staan mij drie wezenlijke, persoonlijke, defensieve maatregelen voor ogen:

1. Zorgen voor een kleine kring van mensen in mijn omgeving bij wie ik mijn hart kan luchten (zoals in de coronatijd met de Lucht-Je-Hart-Cirkels gebeurde).
2. Zorgen voor een stevig lokaal sociaal netwerk. Ik noem dat mijn ‘tweede familie’. Daarmee kun je veel uitdagingen aan.
3. Samen met anderen zorgen voor de productie van voedsel en andere levensbenodigdheden.

Verder vind ik van groot belang dat we ons verenigen en landelijk en lokaal protesteren en demonstreren tegen deze imperialistische oorlog(en).
Dus:
* Geen Nederlandse wapemleranties
* Neutraliteit (= NL uit de NATO)
* Dialoog in plaats van confrontatie

Op TransitieWeb zullen we de komende tijd veel aandacht blijven besteden aan nationale en internationale vredesactiviteiten.

Meer informatie

U.S. Act of War against the European Union: President Biden Ordered the Terror Attack against Nord Stream. High Treason against the People of Europe

War with China (RAND Corporation) (pdf)

How to Destroy Russia. 2019 Rand Corporation Report: “Overextending and Unbalancing Russia (pdf)

Gerelateerd

De route naar vrijheid: je hart luchten, elkaar door dik en dun steunen en zelfbestuur instellen

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

Hoe start je met een levensboerderij?

Houd rekening met de mogelijkheid van een continentale oorlog

De VS trekken de EU mee de afgrond in

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Maria schreef:

  Beste Transitieweb, hoe valt dat samen dan dat China samen met DOD, NIH, het WEF, de WHO samenwerkten aan de Corona virus en overal surveillance staten willen implementeren. Hier klopt iets niet?

  • Fred Teunissen schreef:

   Je vraag gaat ervan uit dat er zoiets als een coronavirus is, maar het bestaan daarvan is nooit aangetoond. Daarover is hier op TW al aardig wat geschreven. Zie onze artikelen over het boek Besmettingsmythe van Thomas Cowan en ook dit artikel.
   Dat er tussen beide landen allerlei samenwerkingen waren en nog steeds zijn op tal van gebieden is evident. China was lange tijd zo’n beetje de fabriek van het Westen. Maar nu het land economisch erg sterk wordt keert de VS zich tegen deze voormalige ‘partner’.
   Naar mijn idee is er geen sprake van dat ze ‘onder één hoedje spelen’, zoals wel wordt beweerd. Ik geloof dat de tegenstellingen heel reëel en heel gevaarlijk zijn en dat China hierin, net als Rusland, in het defensief is.

  • Martine Debrouwere schreef:

   Er is niet één China, en ook niet één USA : Daar zijn enerzijds het cabal China van de Communistische Partij, en anderzijds de Volksrepubliek China. Wat in het openbaar zichtbaar is, is de CCP, en achter de schermen heb je de witte hoeden (de Alliantie) die de cabal bestrijden in samenwerking met degenen die in het geheim werken voor de oorspronkelijke Volksrepubliek China. In de VS idem dito : de US Corporation (een bedrijf) lijkt de touwtjes in handen te hebben, en achter de schermen bestrijden ook hier de witte hoeden / de Alliantie voor de bevrijding van de planeet – de cabal, onder de benaming the patriots, degenen die de oorspronkelijke Republiek van de US en diens grondwet verdedigen en willen herstellen. Het is allemaal heel ingewikkeld ; in alle landen ter wereld heb je beide strekkingen die achter de schermen kampen: de witte hoeden/Alliantie en de zwarte hoeden, en dan de overlopers, de zwarten die door de witten gechanteerd worden etc … Alle letterwoorden organisaties zijn geïnfiltreerd door de zwarten én door de witten tegelijk. Kijk eens op OperationDisclosure, lees/kijk Ben Fullford, Simon Parkes, Charlie Ward … op Rumble en in de site Wakkereburgers vertalingen van Ben Fullford. En volg je eigen gevoel wat klopt en wat niet klopt in hun berichtgeving. Je zal zeker een vaste draad ontdekken …

 2. Frans schreef:

  Ik wil zeggen dat deze plannen zich tegen hen keren! God laat het niet toe.
  China’s plannen met Taiwan keren zich tegen China. China’ s plannen tegen de VS keren zich tegen China. Plannen van de VS om China tegen te houden met evt Taiwan te bezetten keren zich tegen de VS!
  Plannen vh familiekartel the Bidens om de derde WO te ontketenen keren zich tegen deze maffia familie.
  Er zullen geen nucli bommen afgaan omdat het niet toegestaan is door buitenaardse mogendheden!
  De tijd vh imploderen van de machten is ad horizon zichtbaar.
  Ga in het Licht staan. Ga uit de angst.
  Weldra valt the Biden regime.
  En is het voorbij met angst aanjagende bedreiging.
  Er komt mogelijk een wereldwijde lockdown.
  Omdat de schimmeldreigingleugen eerst nog grote proporties krijgt.
  Maar het Licht gloort ad Horizon tegelijk met het veel tumult makende imploderen vd huidige corrupte machten die zich in alle regeringen bevinden.

 3. Ineke de Ruiter schreef:

  Gestoord.altijd maar oorlog verzinnen.walgelijk

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.