‘Verplichte vaccinatie? Dacht het niet!’ 10.000 Canadese truckers en supporters in konvooi op weg naar het parlement in Ottawa

De Canadese premier Justin Trudeau krijgt de komende dagen een koekje van eigen deeg. Geserveerd door duizenden truckers die niets moeten hebben van verplichte vaccinatie, coronapaspoorten en dictatuur. Ze krijgen overal opvallend veel steun. “Dit gaat niet zomaar over truckers. Dit gaat over het heroveren van ons land!”

Analyse: “This is not just about truckers, this is about taking our country back!”

truckers eisen vrijheid terug

Aanvulling 26 januari

Gerelateerd

Een glasheldere waarschuwing uit de havens: “Don’t fuck with us!”

NieuweTijd Podcast: Dark Winter en de gelekte Canadese routekaart

De routekaart van een ijzingwekkend complot

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Dwj Klink van der schreef:

    Mooie actie van deze beroepsgroep kunnen we nog iets van leren

  2. madeliefje schreef:

    Hier kunnen wij nog een voorbeeld aannemen, de boeren waren al in actie, nu samen met de truckers , dan geeft je echt een signaal af, genoeg is genoeg!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.