Tegengeluid Oekraïne (deel 4) – Karel van Wolferen: “The instigators of the Ukraine crisis work from desks in Washington”

Ze zijn uitermate zeldzaam, maar ze zijn er: Nederlandse journalisten die goede analyses maken van de actuele geopolitieke ontwikkelingen met de crisis in Oekraïne als epicentrum.
Karel van Wolferen, auteur en voormalig correspondent van de NRC Handelsblad is één van hen. Hij schreef onlangs twee Engelstalige artikelen die iedereen die zich een afgewogen oordeel wil vormen zou moeten lezen.
Als tegenwicht tegen al die beschamende propaganda in de mainstream media.

The Insidious Power of Propaganda, online gepubliceerd op 2 september 2014 op van Wolferens blog en twee dagen later in The Unz Review

The Ukraine, Corrupted Journalism, and the Atlanticist Faith, online gepubliceerd op 14 augustus 2014 in The Unz Review

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.