NAVO-landen sturen aan op een militaire confrontatie met Rusland

Polen gaat nu – volgens plannen van de NAVO – als doorvoerhaven dienen voor troepen, wapens en mogelijk ook gevechtsvliegtuigen, bestemd voor het front in Oekraïne. Nederland doet volop mee aan deze waanzinnige planning. Schouder aan schouder’ naast de regering van Oekraïne staan (Rutte, zie video hieronder) betekent in oorlog komen met Rusland.

De Amerikaanse TV-presentator Tucker Carlson zegt precies waar het op staat:

Schouder aan schouder op oorlogspad

Zie ook:

India Journalist States This is a War of the West’s Creation

Breaking News–Fighter Jets to Ukraine

A briefing on the medico-biological US activity in Ukraine (MUST SEE!)

Gerelateerd

Goede achtergrondinformatie over de dramatische ontwikkelingen in Oekraïne – updates t/m 2 maart

Tegengeluid Oekraïne (2): Professor Stephen Cohen: ‘Twee stappen verwijderd van een Cuba-crisis en drie van een wereldoorlog’

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Margie schreef:

  Help je ook mee aan een veilig HOME voor OUR children

  my.ourrescue.org/fill-…care-homes

  O.U.R.’s mission is to end human trafficking through prevention, direct intervention, and aftercare support. In line with our mission, our team is looking into ways we can support at-risk individuals in Ukraine both short term and long term.

  Dank je wel

  💃

 2. Désirée schreef:

  Terug 3 vragen:
  1.Waarom moet er ’n tuinslangstukje rond de bergkristal vooraleer je ze in de koperen buis sillicoont? Gewoon uit stevigheid?
  2. Men raadt aan om de koperen buizen bovenaan dicht te kleven zodat er geen aluminium snippers invallen tijdens het maken. Maar wat als cloudbuster klaar is ? Dan kan er nog zand,regen en inwaaien en ’n drabje vormen?
  3.ik las ook dat je best lagen organisch materiaal afwisselt met lagen aluminium en koper…maar dat je niet ’n stuk hout erin mag verwerken. Wat is het nadeel hiervan dan wel ? Ik dacht om er zelf rozemarijn in te verwerken.Geen goed idee?
  Alvast dank voor het antwoord

  • Désirée schreef:

   Oei nu heb ik het bij ’n verkeerd onderwerp gepost

  • Dirk schreef:

   Je kan de kristallen gewoon los in de koperen buizen schuiven als de cloudbuster klaar is. Dan kan je ze ook vervangen mocht dat ooit nodig zijn.
   Regen komt er inderdaad in, kan geen kwaad. Je kunt m eens in de zoveel tijd leeggieten.
   Dat van die lagen hoort bij een orgone accumulator dat is iets heel anders. Je hoeft helemaal niets af te wisselen in lagen bij het gieten van een cloudbuster. Gewoon polyesterhars en metaalsnippers door elkaar. Rozemarijn mag erbij maar in kleine hoeveelheden zodat het de orgonite matrix niet verstoort. Zelf zou ik het niet meegieten maar BVB in een flesje op de cloudbusterbasis plaatsen.
   Succes

 3. Margie schreef:

  Graham Philips, the independent truth journalist from the first hour. Remember, remember…2014

  The latest news from Belarus.
  Humanitarian Corridors…

  youtu.be/BYsWyK9QfKU

 4. Joepiedepoepie schreef:

  Jaren worden Donbass Luhansk in het geniep dwarsgezeten voor hun autonomie. En op een misselijke manier waarvan de wereld niet op de hoogte was, aldus internet! Poetin komt voor landgenoten op.
  Europa heeft jaren zijn stelling geneerd en VS staan dit alsmaar op te hitsen en zijn de oorzaak van wat nu aan de hand is.
  Dan weet Poetin gelijk, wie niet neutraal is en de regels van Minsk negeert?
  Het bloed kleeft aan de handen, die dit niet met woorden, dialoog maar met wapens gaan beslechten!
  Als de weerlicht terug om dit op te lossen!
  Onschuldige mensen mogen niet hiervan t slachtoffer worden, deze ramp zullen de leiders op hun kerfstof bijschrijven!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.