Mogelijk kogelgaten in brokstukken cockpit MH17

14542021030_ed13e2a92c_o_2014-07-31_14-26-18_2014-07-31_14-26-21Een duitse piloot, Peter Haisenko, schreef een opmerkelijk artikel voor de kritische website Anderwelt Online. Over wat kogelgaten lijken te zijn in brokstukken van de cockpit van het toestel van Malaysia Airlines.

Foto’s van brokstukken van de cockpit waren vlak na de crash nog overal online te vinden, zo stelt Haisenko, maar blijken inmiddels steeds lastiger te vinden op het web. In zijn artikel staat een link naar een hoog resolute opname die hij vlak na de crash downloadde.

Ook een Canadese waarnemer van de OVSE, Michael Bociurkiw spreekt in een reportage van CBS News over wat er uitziet als kogelgaten, mogelijk, zo zegt hij als gevolg van ‘very heavy machine gun firing’ (na 8 minuten en 16 seconden).

Twee vliegtuigen?
Nog zo’n opmerkelijk feit: getuigen vertelden een BCC-reportageploeg, die vlak na de ramp ter plekke was, dat er een militair vliegtuig in de buurt van de MH17 vloog, vlak voordat er twee zware explosies klonken. De video met deze getuigenis is inmiddels niet meer op de BBC-site te vinden (maar wel hier).

Mijn idee als volstrekte leek op ballistisch en forensisch gebied: als het waar is dat het toestel getroffen is door kogels (volgens Haisenko antitankmunitie), dan kan het haast niet anders dan dat sommige stoffelijke overschotten daarvan de sporen dragen.

Als deze redenering klopt, dan bevindt een belangrijke sleutel voor het ontrafelen van het mysterie van vlucht MH17 zich in de Korporaal van Oudheusdenkazerne in Hilversum.

Zie ook:

“Support MH17 Truth”: OSCE Monitors Identify “Shrapnel and Machine Gun-Like Holes” indicating Shelling. No Evidence of a Missile Attack. Shot Down by a Military Aircraft?

Waarom maakte vlucht MH17 op het laatste moment een scherpe bocht?

OCSE – MH17, Bullet Holes, No Missile

Update links dinsdag 26 augustus
Rusland draait duimschroeven MH17 aan
Kamervragen over MH17 doodgezwegen

Update link woensdag 20 augustus
http://youtu.be/czqmeMhWyFo

Update link vrijdag 15 augustus
Hackers Learned Who Shot Down MH17 In Ukraine

Update link woensdag 6 augustus
Meest uitgebreid gedocumenteerde artikel tot nu toe:
http://www.globalresearch.ca/evidence-is-now-conclusive-two-ukrainian-government-fighter-jets-shot-down-malaysian-airlines-mh17-it-was-not-a-buk-surface-to-air-missile/5394814

truthdig.com
Why Isn’t the United States Releasing Its July 17 Satellite Images of MH17?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. johan bosman schreef:

    “Wer so schnell die Täter kennt, der war es selber”:

  2. johan bosman schreef:

    Het gespuis dat al na drie uur wist dat vlucht MH 17 is neergehaald door Oekraïnse separatisten met een Russische SAM-raket en daarbij zijn geholpen door Russische instructeurs…dàt zijn de echte daders van dit smerige spel.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.