Ice Age Farmer: “We moeten ons eigen voedsel gaan verbouwen”

De dramatische gebeurtenissen in Australië zijn van enorm belang voor de hele wereldbevolking. Wat daar gebeurt laat zien waar de New World Order van de globalisten op afkoerst. Niet alleen in Australië, maar overal.

Een video waarin dit goed wordt uitgelegd vond ik vanavond op YouTube. De maker is Ice Age Farmer, de geuzennaam van een activist in Californië. Zijn conclusie is me uit het hart gegrepen: we moeten ons eigen voedsel gaan verbouwen.

En de boeren steunen in hun verzet tegen de overheid.

En ons, aan het begin van dit nieuwe decennium goed gaan voorbereiden op zware tijden, ook hier in de Lage Landen.

Nieuwe posting van Max Igan

Vandaag was er ook weer een goede nieuwe video van Max Igan. Ik heb die toegevoegd aan de vorige posting over de situatie in Australië, maar plaats hem ook hier.

Toegevoegd 10 januari

Gerelateerd

Vooruitblik 2020-2025: Deborah Tavares over wat ons de komende jaren boven het hoofd hangt

Rosa Koire. UN Agenda 2030 exposed

De manifestatie van de Nieuwe Aarde


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar).
De nieuwsbriefsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is  van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken.
We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social.
Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Gea Rijpstra schreef:

  Dat het voor vele mensen niet is weggelegd om in vervuilde aarde,lucht,natuurwater,groente te verbouwen ligt voor de hand.De experimenten o.a met 5G ,geoenginering,chemtrails,enz. Is gezien de hedendaagse machtstruktuur mogelijk,deze beschikt over ons en komt of is in staat om een natuurlijke evolutie te beëindigen .En zo creëren we nieuwe Goden.De mensheid , volgers van oorlogen (de laatste 3000 jaar 5000 oorlogen) heeft deze macht vormgegeven.Het afbreken en opbouwen,herhaling na herhaling heeft ons als lammeren gemaakt.En hier zijn we dus aangekomen( ,welteverstaan aangedreven door de honger van hogere machten.) ons zelf en ons nageslacht aan het afbreken .En wie zijn zij de goden van nu?Maar veel belangrijker hoe onze kracht die in eenheid ligt te bundelen ,ideeën ???

  • ij werkhoven schreef:

   misschien gewoon terug naar de eenvoud, het huisje, tuintje, boompje leven… tevredenheid….zelf aanpakken….herstellen….De tijd van toen was zo gek nog niet. We zijn doorgeschoten in de techniek, de techniek is de baas over ons lijkt het wel. En nu… waar ligt de grens? Ik heb die grens vorig jaar maart bepaald; ik ben baas over mezelf, m’n lijf, m’n leven. geen spuit in m’n lijf. en van de rest zie ik ook maar af, de globale wereld is het voor mij al lang niet meer en gaat nog kleiner worden voor mij met de QR toestanden, als dat doorgaat.
   De macht van de groep zal van invloed zijn, als die antivax/Qr groep klein blijft, dan kan het lang duren voordat deze ‘oorlog’ voorbij is.!
   Ik houd m’n hart vast….en blijf maar in en op mezelf geloven en vertrouwen. Ik ben….ik ben het licht, ik ben de waarheid, ik ben de liefde..ik ben… Gea, ik wens je alle goeds!

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Even tussendoor

  youtu.be/XbCsPmzxpMQ

 3. Marc schreef:

  Dank je wel voor je genuanceerde en snelle antwoord. We hebben blijkbaar whistleblowers nodig bij de Verenigde Naties.

 4. Fred Teunissen schreef:

  Hallo Marc, naar mijn idee is nano-aluminium inderdaad een belangrijke factor, maar zeker niet de enige. Ook het feit dat zich teveel dood hout en bladeren (ze noemen dat daar ‘fuel’) heeft opgehoopt, omdat de regering gecontroleerde branden verbood – iets wat de aboriginals en de boeren van oudsher altijd wel deden – speelt een belangrijke rol. Plus weermanipulatie en mismanegement van de watervoorziening.
  Het is een cocktail van oorzaken waardoor deze branden zo hels moeilijk te blussen zijn.

  De rode draad in deze dramatische gebeurtenissen is de politiek van de VN: ontvolking van het platteland, industriele mega-farms, concentratie van de bevolking in grote stedelijke centra (smart cities). Dit is een heilloze koers die het tegenovergestelde van duurzaam is en tot grote voedseltekorten gaat leiden. Daarom is het zo belangrijk dat we ons eigen voedsel gaan verbouwen.

  Eén ding is te begrijpen wat er gaande is en wat er op het spel staat. Een ander ding is hoe van daaruit te reageren. Op TransitieWeb wil ik op dat laatste meer ingaan in 2020. Op ons antwoord dus.

 5. Marc schreef:

  Fred, denk jij persoonlijk dat de oncontroleerbare Australische en Californische branden het gevolg zijn van fire accelerators en andere stoffen in de chemtrails en dus gecoördineerd zijn?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.