Geen spaan blijft er heel van het JIT MH17-onderzoek

Zo af en toe komt er op het web iets voorbij waardoor ik op het puntje van mijn stoel beland. Gisteravond gebeurde dat toen ik via de portalsite HoeZitHetNuEcht een video startte van Micky van Leeuwen van het blog Indigo Revolution. Onderwerp: MH17.

In iets meer dan een uur fileert hij daarin het nieuws over de tussenrapportage van het ‘JIT-team’ en geeft hij een goed onderbouwd en bij vlagen hilarisch commentaar op beelden van de JIT-persconferente en het NOS Journaal.

Dit is hoe je journalisten naar belangrijke gebeurtenissen wil zien kijken!
Niks voor zoete koek slikken. Rapporten van boven tot onder doorspitten en dan doorvragen en nog eens doorvragen.

Na een uurtje fileren door Van Leeuwen is er geen spaan meer heel van het hele JIT-circus.

De clou: er was die dag een straaljager in de lucht in de buurt van het toestel. Gezien door tientallen getuigen op de grond. Mogelijk een Mig van de Oekraïense luchtmacht. Wat deed dat toestel daar? Het JIT heeft dit niet onderzocht (of wel onderzocht maar niet gerapporteerd).

Van Leeuwen komt verder met opzienbarende feiten over een NATO-oefening die tezelfdertijd in of vanuit Hongarije plaatsvond. Daarbij werd getraind in elektronische oorlogvoering en in het bijzonder mer het hacken van een transponder (dat is een radiografisch apparaat dat de identiteit van een vliegtuig weergeeft).

De combinatie van beide gegevens (straaljager in de lucht vlakbij het toestel en NATO-oefening in de buurt) maakt de weg vrij voor een nieuwe hypothese: de MH17 werd gehackt of raakte anderszins betrokken bij een vorm van elektronische oorlogvoering.

Het is een scenario waarbij je je kunt voorstellen dat er verschillende partijen zijn die gebaat zijn bij een hele diepe doofpot.

Meer informatie op Indigo Revolution.

Zie ook: Bedenkingen bij het MH17-onderzoek

Mogelijk kogelgaten in brokstukken cockpit MH17

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. peter rutjes schreef:

    Wacht maar tot we van ons stoel afvallen door deze dwarsligger….lol
    Mickey is een man met vele INzichten en zal vele anderen begeleiden die “wakker worden”, hij is een echte indigo en heeft de capaciteit om vele stoelen tegelijk te laten schudden! De beste humor en hoogste vibratie / energie is wanneer we de zelfspot kunnen aanzetten. Bovenstaand verhaal is zeer gevoelig voor ons land op een collectief nivo en wordt ernstig misbruikt door onze eigen regering en in stand gehouden. De schokkende afleiding komt met name zeer goed uit voor de politieke 3dubbele agenda zodat we stoppen met omhoog kijken en ons blijven focussen op het opruimen van de puinhoop die op de grond blijft liggen.
    Collectieve trauma is de ultieme mind-control en heeft diepere lagen. (zie huidige ouders-protest bij de russische ambassade nu)
    Mijn hart voelt voor de slachtoffers en nabestaanden en een ieder die zich dit drama persoonlijk emotioneel aantrekt.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.