Duizenden Israeli’s op de been tegen voorgenomen annexatie van Palestijns grondgebied
Zaterdag 6 juni vond in Tel Aviv een grote demonstratie plaats van Israeli’s die nieuwe annexaties van Palestijns grondgebied afwijzen. Ze verenigden zich onder de centrale leuze: Nee tegen annexatie en bezetting, ja voor vrede en democratie.
Dear world
See these scenes
Thousands of Jews gathered here in central #Israel to say, “Stop the occupation!” We want #freedom for #Palestine.Please share your opinion, please. pic.twitter.com/ZZOoAv0UnP
— Salman Obeida ?? Gaza (@ObedaSalman) June 9, 2020
Standing alongside thousands to protest 53 years of occupation, and stop plans of annexation. Don’t make Apartheid great again! pic.twitter.com/0QSDWTsEjP
— Breaking the Silence (@BtSIsrael) June 6, 2020
Stapsgewijze annexatie van Palestijnse gebieden
Wil je dit artikel delen op social media?
Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.
Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.
Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan en lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.
Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.
Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?
Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.
Nieuwsbrief TransitieWebSchrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet. Nieuwe sociale media netwerkenTransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig. Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier. |