Dit weekend in heel Europa vredesdemonstraties: kijk hier LIVE naar beelden uit Berlijn en andere steden

Vandaag – zaterdag 25 februari – zijn er dertien demonstraties in Duitsland. Maandagavond volgen er 76. Ook in Italië vinden in tientallen plaatsen tochten en manifestaties voor vrede plaats. Ik plaats hier vandaag, morgen en maandag de actuele LIVE streams. 

Berlijn, zaterdagmiddag 25 februari

https://www.youtube.com/live/y-WfWE7Kck8?feature=share

Londen, zaterdagmiddag 25 februari NO2NATO NO2WAR

Madrid, zaterdagmiddag 25 februari

Rome, zaterdagmiddag 25 februari (start demo om 15:00)


Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marije Freeve schreef:

  Dank dat je er aandacht aan besteedt, want ongelofelijk hoe in Nederland partijen als Groen Links (ontstaan uit een fusie van o.a. de pacifistische PSP) zelfs staan te trappelen om kosten wat kost een oorlog tegen Rusland te voeren. De schaamte voorbij en zo zinloos…
  Ab Gietelink legt het uit:

 2. rené schreef:

  Mooie tegenhanger voor operatie orion waar wij ons helaas in bevinden. 12.000 Navo militairen houden hier ( departements d’occitanie in het zuiden van Frankrijk) op dit moment ter land ter zee in in de lucht een enorme gezamelijke militaire oefening. Militairen uit Frankrijk, Amerika (uiteraard) italië, belgië en Engeland.
  Oefening of voorbereiding. Wie het weet mag het zeggen.

 3. Martine Debrouwere schreef:

  Dank aan alle mensen die gaan demonstreren en andere acties voor vrede, ook in naam van degenen die niet kunnen meedoen. Vandaag was ik urenlang bezig met bekijken en ordenen van foto’s uit het familie-archief, en voelde me ontroerd om foto’s van mijn overgrootouders en hun jonge kinderen (mijn grootouders) te zien, van mijn jonge grootouders met hun kinderen (mijn ouders) … te bedenken dat al deze mensen één of twee wereldoorlogen hebben meegemaakt … en te bedenken dat wij in ons werelddeel alweer een oorlog meemaken, met wapen-wapens, maar wereldwijd ook met diverse soorten bio-wapens, financiële en economische wapens, onderdrukking, manipulatie, dwang en bedrog, cencuur … Daarbij heb ik het onwankelbare geloof dat de goede en licht- krachten het dit keer definitief gaan winnen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.