Climax in Canada nadert: livestreams van het Freedom Convoy 2022

De gebeurtenissen in Canada naderen een climax. De truckers hebben aangekondigd in de hoofdstad te blijven totdat de regering is afgetreden en hun eisen, zoals verwoord in het Memorandum of Understanding, zijn ingewilligd. 

Het is adembenemend wat er in Canada gebeurt. En zonder precedent. Waar zagen we eerder hartje winter een volksopstand van zo’n enorme omvang bij temperaturen ver onder nul? Tienduizenden trucks en personenwagens, toegejuichd door de uitgelopen bevolking van dorpen en stadjes langs de route.

Alles komt vandaag, 29 januari, samen in Ottawa voor een meerdaagse mega demonstratie.

Hieronder zal ik in de loop van de dag de livestreams daarvan toevoegen.
Ook warm aanbevolen: de livestream van vannacht over Het Beleg van Ottawa. Deze volgt direct op de livestreams van 29 januari.

Beelden van zaterdag 29 januari

 

 

 

Uitzgezonden in de nkleine uurtjes van zaterdag 29 januari (onze tijd, het is daar 6 uur vroeger): Het Beleg van Ottawa

In deze livestream van JeanClaude@BeyondMystic een interessante duiding van de situatie met tarot kaarten (vanaf 07:45 en nogmaals vanaf 33:00 en verder gedurende de hele uitzending) en een astrologische analyse (vanaf 28:25 en verder).

Daaruit komt naar voren dat deze opstand tegen de Davos-elite zich gaat uitbreiden over de hele wereld en dat de situatie in februari zeer spannend gaat worden. Er zullen pogingen plaatsvinden om deze beweging de kop in te drukken (staat van beleg, nieuwe lockdowns?), maar de kaarten voor de elite zien er niet geweldig goed uit.

Voorspeld wordt dat de truckers op maandag 1 februari grote risico’s nemen om ‘uit te breken’ en daarin zullen slagen. Ook is er sprake van dat het konvooi dat uit de VS naar Canada gekomen is om de truckers daar te steunen rond 11 februari op zal trekken richting Washington (!).

Het algehele beeld: grote spanning, een wereldwijd gebeuren, schokkende onthullingen en waarschijnlijk ook grote turbulentie in de financiële werled. Al met al bijzonder boeiende voorspellingen. We gaan de komende maand zien hoe trefzeker deze duidingen zijn.

Livestreams vrijdag 28 januari

https://youtu.be/3KdgHdsaumU

Gerelateerd

Truckers in Canada eisen het vertrek van de regering en herstel van alle grondrechten

‘Verplichte vaccinatie? Dacht het niet!’ 10.000 Canadese truckers en supporters in konvooi op weg naar het parlement in Ottawa

Een glasheldere waarschuwing uit de havens: “Don’t fuck with us!”

Truckers in Canada eisen het vertrek van de regering en herstel van alle grondrechten

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Elizabeth Berg schreef:

  bij deze wens ik dat mijn neven en nichten in Canada nu óók hun ogen open doen…ik werd als 82 jarige tante voor gek versleten!
  Hun vader was een van onze bevrijders in 1945 en ik draag nog steeds een speldje van Canada uit dankbaarheid!

 2. Margie schreef:

  Delen van het land volgen vandaag met de vlam in de pijp. O.a. vanuit Zwolle, Leeuwarden en Maarheeze.

  Henk Wijngaard voorop met de rook in de pijp 🤠

  Zijn pa was Canadees 🇨🇦
  The star from above is in peace and joy
  smiling at the convoy

  💃

 3. Rolf van Velthoven schreef:

  Een geweldig gebeuren, daar in Canada !
  Voor mij een bron van hartverwarmende motivatie om ook zelf door te gaan, hier en nu in NL !

 4. ij werkhoven schreef:

  De truckers in Canada, geweldig, een goed voorbeeld voor Nederland en andere landen, doorgaan….

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.