Chemtrails op de korrel nemen: a hell of a job

Cover St. louis Kautz-VellaIk ben begonnen in een belangrijk boek over chemtrails: Dangerous Imagination, Silent Assimilation van Cara St. Louis en Harald Kautz-Vella. Het kwam vorig jaar herfst uit en de beide auteurs hebben daarna een reeks presentaties en interviews gegeven die nogal wat opzien baarden.
Eerste indruk van dit boek: politiek buitengewoon interessant, maar qua feitelijke onderbouwing magertjes.

Kauts-Vella heeft onderzoek gedaan naar de chemische samenstelling van gras en grond uit de omgeving van Oslo in Noorwegen. Dit gebeurde naar aanleiding van klachten van boeren dat er ‘iets mis’ was met de groeikracht van hun gewassen.

Hij vond licht verhoogde concentraties barium en strontium, maar niet in dusdanige hoeveelheden dat deze – op grond van hun rechtstreekse toxische werking – het nadelige effect op de planten konden verklaren. Er moest dus iets anders aan de hand zijn. Hij zoekt de oorzaak van dit ‘andere’ in de verstoring van de optisch-elektrische processen in de cellen van de plant. Daardoor verzwakt hun weerstand en worden ze vatbaarder voor ziekten, zoals aantasting door schimmels.

Dat is een plausibele hypothese en Kautz-Vella onderbouwt hem knap met argumentaties rondom biofotonen en DNA, maar hij bewijst hem niet. Het blijft bij een mogelijkheid. Het politieke verhaal dat hiermee samenhangt staat daardoor ook op een wat wankele basis. Mijn conclusie: hier is veel meer onderzoek nodig.

Niet dat Kautz-Vella iets te verwijten valt, want ga er maar aan staan. Hoe stel je de soort en hoeveelheid van nano-deeltjes uit chemtrails vast? En hoe giftig zijn ze? Je ziet ze niet met het blote oog. Er passen er 50 in de dwarsdoorsnede van een mensenhaar. En ze verspreiden zich over enorme oppervlakten. Minuscule deeltjes barium, strontium, aluminium en titanium. En wie weet wat allemaal nog meer.

Daar heb je gespecialiseerde laboratoria voor nodig. De overheid heeft die of kan deze inzetten, maar laat dit na. En dan moet je roeien met de riemen die je hebt.
Later meer over dit boek.

Facebookpagina van de auteurs.

Hieronder plak ik nog wat hard fotobewijs van de chemtrail-realiteit van vandaag, 3 oktober 2015, in Grou, Friesland. Het werd, zoals vaker deze zomer, in de loop van de middag weer een vrijwel complete zonsverduistering.

IMG_2173

IMG_2171

 

IMG_2181

 

IMG_2182

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.