Straling neutraliseren met Tachyon-energie

Het is duidelijk dat straling ongewenste biologische- en energetische effecten kan hebben op mens, dier en plant. Een voortdurende belasting met straling tast de gezondheid aan. Een van de manieren om daar wat tegen te doen is een behandeling met Tachyon-energie.

Straling is een verzamelnaam voor elektromagnetische velden die onderverdeeld zijn in statische-, hoogfrequente-, en laagfrequente velden.

Door de International Commission Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP) zijn limieten opgesteld voor de maximale stralingsbelasting. Voor de vaststelling van de officiële grenswaarden is als uitgangspunt genomen dat een zak met zout water (72 kg) in 6 minuten niet meer dan 1 graad mag opwarmen.

De mens wordt niet als een biologisch-, fysiek- en energetisch wezen gezien, maar als een zak zout water waarbij uitsluitend de temperatuur van invloed is op de gezondheid. Hierop is de wetgeving afgestemd. Derhalve is er veel overlast van electrosmog.

Water absorbeert frequenties

Water is een fascinerend element, omdat het de stralingsfrequenties opneemt waar het aan wordt blootgesteld. Als water, op haar weg van de zuiveringsinstallatie naar de kraan onder het bereik van straling komt, neemt het de frequenties daarvan op. Zoals van zendmasten, hoogspanningskabels of vanuit de aarde. Uiteraard ook van de straling in huis.

Als wij het vervolgens drinken, nemen wij die belastende frequenties op. Dat verlaagt ons energieniveau. Mensen bestaan voor 70% uit water. Op elk moment dat wij worden blootgesteld aan straling neemt de belasting toe. Wie last heeft van zulke stralingseffecten voelt dat in eerste instantie als vermoeidheid.

Boviswaarden

Om een en ander te kunnen meten maken we gebruik van zogenaamde boviswaarden.
Rond 1930 ontwikkelde de Fransman André Bovis op verzoek van de Franse overheid een biometer om de kwaliteit van voeding te meten. Hij ging ervan uit dat alle materie straling uitzendt.

Hij maakte een schaalverdeling en kon, door een pendel over de schaalverdeling te bewegen, de waarde van het gemeten product aflezen. Zijn opvolger Simoneton gaf het de naam bovismeter. Het wordt ook de index van levenskracht genoemd. Omdat alles energie is, kun je alles meten in boviswaarden. Deze geeft een indicatie van energetische kwaliteit.

De grenswaarde van wat voor de mens gezond en belastend is ligt rond de 6500 bovis.
Alles wat je eet of drinkt met een waarde lager dan 6500 bovis onttrekt energie aan je.
Waarden die hoger liggen, voegen energie toe. Dat geldt ook voor de ruimten waar je je bevindt.

De straling van draadloze apparatuur ligt rond de 2000 bovis. Dat verlaagt natuurlijk ook het energieniveau in huis. De oude dect-telefoon geeft vanuit het basisstation continue straling en wel even veel als een gsm-mast op 20 meter afstand.

De boviswaarde in woningen ligt gemiddeld tussen de 4000 en 5000. Die van het leidingwater zo rond de 5000. Beide onttrekken dus energie aan ons.

Energieniveau verhogen

Tachyon-energie is een energie uit het nulpuntveld. Dit is een begrip dat afkomstig is uit de kwantumfysica. Albert Einstein ontdekte in 1913 de nulpuntenergie.

Nulpuntenergie is energie die nog geen frequentie heeft, maar nog elke frequentie kan worden. Zij is daarmee de bron van alle frequenties en is en blijft, ook na toepassing hier op aarde, verbonden met het energetisch continuüm in het nulpuntveld. Nulpuntenergie is de bron voor chi of prana, wat staat voor levenskracht. Zij heeft het vermogen om alles wat energie in zich heeft op een hoger energieniveau te brengen.

De frequenties vormen zich in een wisselwerking met het energieveld van de te behandelen persoon of het te behandelen object.

Het bijzondere aan de Tachyon-behandeling is dat zelfs zeer schadelijke energie getransformeerd wordt naar helende energie. Dat de boviswaarden van belastende objecten zoals wifi en het mobieltje stijgen van 2000 bovis naar 10.000 bovis. Ook wordt geopathische belasting, zoals wateraders en breuklijnen geneutraliseerd.

De behandeling met Tachyon kan voor een persoonlijk effect worden afgestemd op de energie van de bewoners. De boviswaarde in de woning gaat van circa. 5000 naar 8000-9000 en is weer een gezonde omgeving. Er wordt geen energie meer aan je onttrokken.
Ook de electrosmog van buiten is geneutraliseerd. Het energieniveau ondersteunt jou.

Behandeling

Wat doe ik bij een tachyon behandeling is het volgende: om te beginnen meet ik met de pendel de boviswaarde op een aantal plekken in huis en die van het water. Zo leg ik de beginsituatie vast.

Ik ben verbonden met het Tachyon-veld, maar heb daarover niet bewust contact met gidsen of engelen of andere ‘intermediairs’. Ik weet dat ik met deze energie mag werken. Dat was al jaren zo, van voordat ik wist dat dit Tachyon is.

Ik denk ook wel eens aan een uitspraak van Albert Einstein: ”Deeltjes gedragen zich zoals de waarnemer denkt dat ze zich zullen gedragen.”

Op het moment dat ik om de energie vraag, vertrekt deze zonder frequenties vanuit het nulpuntveld en komt op hetzelfde ogenblik in de woonkamer waarvoor ik haar gevraagd heb. De nulpunt-energie komt in contact met de energievelden van de spullen die er staan en transformeert naar de frequenties die de energievelden van die spullen nodig hebben om het energieniveau te bereiken dat goed is voor de bewoners. Dat is waarom ik dan heb gevraagd.

Het gaat van bron naar object. Niet via de behandelaar.
De plek hoeft niet perse een afgesloten ruimte te zijn. Het kan ook een stuk tuin of terras zijn.

Leidingwater transformeren

In de praktijk ligt de boviswaarde van het leidingwater in huis zo rond de 5000. Dat is heel jammer, omdat water een zeer hoge potentie heeft om energie op te slaan. De behandeling van water met Tachyon-energie kan worden afgestemd op de energie van de bewoner(s) en bereikt altijd een waarde van 20.000 tot 30.000 bovis.

Het water wordt met de Tachyon-energie niet alleen geënergetiseerd maar ook gemagnetiseerd, waardoor bronwaterkwaliteit uit de kraan stroomt. De scherpe kalkkristallen in water transformeren naar een zachte kristallijne stof.

De schadelijke frequenties in het water zijn gewist en het heeft weer de oorspronkelijke structuur.
Dat maakt het weer reinigend en vitaliserend voor het lichaam. Door het te drinken, om in te koken en onder de douche.

Meer informatie: c.vandenheuvel@ymail.com

Gerelateerd

Giften met orgonite: negatieve straling omzetten in positieve levensenergie

Met orgonite maken we het verschil

4de Conferentie van de Global Breakthrough Energy Movement – 9 en 10 november in Breukelen – online live te volgen

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Tina schreef:

  Het zou fijn zijn om zelf te leren deze energie te gebruiken.
  Als andere mensen je alleen vertellen wat zij kunnen en je aanbieden langs te komen, daar schiet je niet veel op.
  Maar het is wel fijn er over te lezen.

  Nadat ik zelf al eens een keer tot op het bot energetisch ben uitgekleed en op randje van verdwijnen van deze aarde was, ben ik gered, op het allerlaatste moment, door orgonite.
  Plots begon de energie weer te stromen, een wonderbaarlijk gevoel.

  Eigenlijk heb ik mijn leven te danken aan de orgonite artikelen op deze site.

  Later kwam ik er achter om mijn eigen energie tegenover de neg. energie te zetten als ik weer eens onder vuur lag, en dat gebeurt haast iedere dag/nacht.
  Dan voel ik dat ik de slechte energie kan neutraliseren.
  En als ik dat kan, dan kan u dat ook.
  Er is zoveel te leren. Maar de schade die ondertussen op het lichaam is aangericht is moeilijk te repareren.

  • Monique schreef:

   Als je denkt in termen als trillingen en frequenties, dan is alles mogelijk in mijn optiek. Ook herstel.

  • Cock van den Heuvel schreef:

   Er zijn veel vragen over hoe je met tachyon kan werken.

   Ik heb geen ervaring met hoe je tachyon in jezelf integreert. Ik kwam er begin deze eeuw achter dat ik het in me had. Dat geldt ook voor het magnetiseren. Ik heb wel een idee vanuit een andere ervaring. Ik kocht een aardingskussen maar dat voelde niet prettig. Toen heb ik moederaarde gevraagd om verbinding met haar frequentie. Dat gaf als ik op bed lag het gevoel van een dobberende boot op een flinke deining. Ik heb toen onder dankzegging de verbinding verbroken. Later toch weer opnieuw verbinding gevraagd en daaraan toegevoegd : in een mate die goed is voor mij. Toen was het en is het nog steeds prima.

   Ik geef dit voorbeeld voor aarding maar waarom zou het niet ook voor tachyonenergie gelden ? Vraag dan niet om verbinding met de frequenties want die zijn er niet in het nulpuntveld. Vraag dan b.v. om verbinding met het tachyon- veld in een mate die goed is voor jou. Als je je daar niet vertrouwd mee voelt google dan op “tachyon empowerment 1-2-3” waar je geleidelijk door het proces van verbinden en ermee werken wordt geleid.
   Het kunnen pendelen is heel belangrijk omdat het resultaat anders in vage beschrijvingen blijft hangen. Vraag je engelen om je te helpen bij het zuiver pendelen. Je kunt dan pendelen naar de boviswaarden om de energetische waarde te meten. Nog zuiverder als je het met iemand kan klankborden die dezelfde meting doet, maar al doende leert men.
   Overigens bezoek ik graag mensen die voelen dat er energetisch iets niet pluis is maar zich er niet in willen of kunnen verdiepen.

 2. peter schreef:

  Als je last hebt van EMV is er maar 1 goede oplossing, namelijk die te verminderen door o.a. bedraden en afschermen. “Neutraliseren” is een term zonder enige natuurkundige basis en geen oplossing voor de huidige stralingsbelasting in huis, op straat en in de natuur anno 2022. Meetbaar vermindert de EMV hiermee niet!
  De bijen, bloemen en bomen zijn met bovenstaande behandelingen niet geholpen.
  Het blijft water naar de zee dragen en is schijnveiligheid, net zoals talloze apparaatjes, zoals amuletten, kristallen, stickers, orgonites, cosmic towers en allerhande middeltjes waarvan de handelaren beweren dat zij de EM-straling ‘neutraliseren’, ‘ordenen’, ‘harmoniseren’ of ‘transformeren’ en aldus onschadelijk of zelfs heilzaam maken.
  Niet handig voor de elektrosensitieve bewustwording en ons algeheel welzijn binnen deze ’tristate’ in NL.
  Maak mensen bewust en Stop 5G!
  Blijf niet passief met de smartphone aan je lijf geplakt op de bank zitten vanwege pseudo-wetenschap. Er valt niets te ‘fixen’, veranderen wel!
  Wat zijn ze met ons van plan? odysee.com/@info…:6/grada:c

  • Tina schreef:

   Ik kan niet bewijzen dat ik de neg. energie kan neutraliseren met mijn eigen lijf.
   Ik kan het alleen voelen. Een wetenschapper kan daar niets mee.

   Als mijn hart reageert op de neg. energie (of wat het dan ook is) pomp ik mijn eigen energie op en voel de neg. energie weg ebben, dat noem ik neutraliseren, en alle ongemakken verdwijnen. Dit doe ik zonder enig hulpmiddel. Mijn eigen energie tegen dat wat er binnenkomt.
   Orgonite heeft me een zetje in de goede richting gegeven, maar de rest moet ik zelf doen.
   Ik heb geen mobiel en tv, al 15 jaar niet.
   Afschermen betekent dat je vrijwillig in een kooi gaat leven en dat vertik ik.

   Heb wel de noodzakelijke (goedkope) maatregelen getroffen, maar mijn bevinding is nog altijd dat je je eigen lichaam moet aanpassen aan wat er gaande is.
   Komen er plots steken in het hoofd, dan verplaats ik me snel.
   De slimme lampen van de lantaarnpalen zijn zo fel dat het pijn doet aan de ogen.
   Ik geef niet veel voor dure meetapparaten, zodat je kunt zeggen… zie, de meter zegt het!
   Al zegt die meter iets, wil nog niet zeggen dat je baat hebt bij die getallen.
   Dan ga je in getallen geloven en luister je nog steeds niet naar je lijt.

  • peter schreef:

   Voor de verandering: signstop5g.eu/nl

   • Tina schreef:

    Ziet er mooi uit, dank je wel.
    Weet je wat me opvalt, is dat DK de meeste ondertekenaars heeft. Ja, we zijn goed de sigaar hier.
    Het lijkt een sullig landje, maar is koploper…!
    Er is geen cm. waar de 5G niet overlapt.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.