Videoverslaggever Irhuia tot tien weken veroordeeld

De vervolging van onafhankelijke onderzoekers, vloggers, journalisten en oud-militairen neemt steeds ernstiger vormen aan. Huig Plug is nog maar net vrij na een absurde straf van tien weken waarvan vier voorwaardelijk (*) en nu sluit justitie verslaggeefster Irhuia (Debbie Beekwilder) eveneens voor tien weken op, waarvan twee weken voorwaardelijk. Dit zijn intimidatie-vonnissen.

Irhuia tot tien weken veroordeeld

Irhuia, burgerjournalist bekend van haar live-videoverslagen op Revrouwlutie, stond 29 december voor de rechter, nadat ze zes dagen eerder was gearresteerd op verdenking va ‘bedreiging van de politie’.

Irhuia is in de vroege ochtend van 23 december opgepakt door een arrestatie-eenheid van zeven agenten. Tot 29 december bleef ze in hechtenis in Nieuwersluis.

Ze had niet zoveel vertrouwen in de goede afloop van de rechtszaak als haar advocaat. Ze schrijft hierover:”Mijn hoop was gelukkig niet zo hoog…gezien het feit hoe ze momenteel op vrijheidskrijgers jagen.”

Irhuia zit inmiddels opgesloten in quarantaine, omdat ze zich niet wil laten testen. Ook na haar veroordeling is ze in eenzaamheid opgesloten, omdat ze vaccinatie weigert. Ze is ook niet bij de zitting aanwezig geweest, omdat ze weigert een mondkapje te dragen.

Wie is Irhuia?

Irhuia is een bevlogen videoverslaggever die heel veel acties wereldkundig heeft gemaakt, ook die buiten Nederland plaatsvinden. Via haar live-uitzendingen bereikt ze een groot publiek. Sinds 2 december is haar Facebookpagina Revrouwlutie ‘bevroren’. Nieuwe berichten konden niet meer worden geplaatst. Dat gebeurde kort nadat ze een update plaatste over Yvonne Brinkerink, klokkenluider in de jeugdzorg.

Zij vertelt op haar website revrouwlutie.org dat zij wakker begon te worden toen ze gedwongen mee moest doen aan de Participatiewet in Amsterdam. Dit ging in tegen haar rechtvaardigheidsgevoel waardoor ze op de barricaden moest. Ze komt in aanraking met andere wakkere en actieve mensen die allerlei andere onderwerpen aan de kaak stellen.

Door zelfonderzoek raakt ze er steeds meer van overtuigd dat de wereld die wij kennen heel anders in elkaar steekt. Niets is wat het lijkt, en de werkelijkheid is nog velen malen gruwelijker dan ze zich kan voorstellen.

Verder schrijft ze dat ze zichzelf uiteindelijk los kan maken “van de (subliminale) programmering die bepaalde krachten al eeuwenlang op de mensheid los laten. Om ze te kunnen verdelen, beheersen en controleren.”

Zie ook:

Irhuia ReVrouwLutie op YouTube

ReVrouwLutie op Telegram

De aanleiding: contact met Yvonne Brinkerink

Aanleiding voor Irhuia’s verbanning van Facebook is haar publicatie over Yvonne Brinkerink.
Lees de publicatie in delangemars.nl over de gebeurtenissen rond Yvonne destijds als lijsttrekker van de Partij voor Kinderbelangen.

Stuur Irhuia een kaartje

Penitentiaire inrichting Utrecht locatie Nieuwersluis
D.J.P. Beekwielder
Registratienummer 11944798
Zandpad 3
3631 NK Nieuwersluis

(*) Gisteren kwam het bericht dat Huig opnieuw is gearresteerd.

Dit artikel is overgenomen van de website DLM Plus en hier en daar geacttualiseerd.

Reacties op Twitter

Gerelateerd

Audiokrant nr. 57 met onder meer Ella Ster over klokkenluider Huig Plug – en verrassende intro!

“Goedemorgen, hier spreekt Huig Plug” (uit de gevangenis in Almelo, cel D36)

Huig Plug is gearresteerd – hij verdient onze steun!

Wat hebben Irhuia en misbruikte kinderen met elkaar gemeen? Het antwoord: Justitie!

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. MJR van Toor schreef:

  Irhula, Huig, en al de mensen met een hart voor de waarheid, houd vol!!! (Geef nooit op!)

  2500 vluchtelingenkinderen zoek, ritueel kindermisbruik, 1100+ kinderen uithuis geplaatst door toedoen van de kinderopvang misdaad van deze mafia regering, kindermisbruik en -mishandeling word niet in behandeling genomen als er geen andere getuigen zijn dan de slachtoffers zelf, enzovoorts. Gemeenten die de Participatiewet misbruiken, het rechtssysteem overbelasten, en dat uitgerekend bij geestelijk minder bedeelden zonder achterban, en dit is niet alleen in de zorg, nee in werkelijk elk stukje van de zogenaamde maatschappij, echt alles maar dan ook alles is voor de volle 100%, NEP!
  Wij leven allemaal vanaf onze geboorte in een totale leugen, niets is waar wat ons voorgespiegeld wordt, niets!

  Irhuia en Huig, jullie zijn de mensen die mij de kracht geven met deze strijd door te gaan.

 2. ij. werkhoven schreef:

  …Dit is Nederland niet meer… te schandalig voor woorden wat ik de laatste twee jaren heb voorbijzien komen aan info en filmen… ik schaam me plaatsvervangend voor de politie / ME die zich hiervoor laat lenen.
  En ook voor de onlogische oplossingen die de Bestuurders/Regering als het OMT. RIVM, de afgelopen jaren het volk / de burgers hebben opgelegd.
  De economie kapot, nu de burgers nog… daar lijkt het veel op!!!
  En dat vanwege een virus. Mijn boerenverstand zegt me dat een virus niet op deze manier is te ‘bestrijden’ (oorlogstaal); gewoon uitzieken en preventief het eigen lichaam met o.a. goede middelen/ voedsel en supplementen verzorgen. En… griep is altijd vaak een doodsoorzaak geweest voor bejaarden, longontsteking. Bekend bij alle artsen, en nu hoor je maar weinig kritische artsen. Snappen jullie het nog?

 3. Robert Macphail schreef:

  Te schandalig voor woorden waar de overheid tegenwoordig mee wegkomt! Hun zelfverzekerdheid berust in het weten dat justitie omgekocht is.

 4. Joke schreef:

  Dappere Huig Plug! en andere voorvechters. Ik heb ze kaarten gestuurd.

 5. Helena schreef:

  Kaart al op de bus. We zitten in fase 5 van de uitrol…., de “oproerkraaiers” willen ze nu oppakken. Wij gaan door totdat het tij keert!

 6. Margie schreef:

  Huig waarschuwde er al voor…je kunt zomaar opgepakt worden.
  Zelf werd hij gister ook weer de pineut.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.