Geef je steun aan Keuze Vrij Bij Mij!

Keuze Vrij Bij Mij wil een digitaal platform bouwen waarop je gemakkelijk aanbieders vindt waar je altijd welkom bent, ook zonder test of vaccin.

Wil jij ook in vrijheid blijven leven? Sluit je dan nu aan, steun de crowdfunding van dit initiatief en deel deze video met zoveel mogelijk mensen.

Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerd

Fieldlabs zijn proeftuinen voor een controlemaatschappij

De machtselite splijt de samenleving – dit vraagt om een razendsnelle ont-individualisering

Bouw mee aan een wereld waarin iedereen altijd welkom is (DLM Plis)

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.