Wordt er met de PCR-swab heimelijk gevaccineerd?

Terwijl menigeen zich schrap zet vanwege het covid vaccinatieprogramma rijst de vraag of er niet al heimelijk gevaccineerd wordt met behulp van de 15 centimeter lange PCR-swab. De nanotechniek om dit te doen is namelijk beschikbaar. 

Het lijkt heel ver gezocht, maar technisch kan het.

Dit is het scenario: iedereen staart zich blind op de vaccinaties. Er zijn voor- en tegenstanders en er is veel discussie en tumult. Onderwijl dringt de regering sterk aan op testen, testen en nog eens testen.

Sommige politici, waaronder Jesse Klaver en Suzanne Kröger, beiden van GroenLinks, willen van de anderhalvemetersamenleving af en in één ruk door naar wat ze de testsamenleving noemen. Ze hebben daar een Initiatiefnota voor opgesteld.

Wat nu als al die tests, die deze politici zo graag willen, ook al heimelijk vaccineren? (of nog iets anders stiekem doen?)

Dit lijkt een idiote veronderstelling, maar kijk eens naar de research van de Johns Hopkins University. Dat is dezelfde instelling die ook tot over de oren betrokken was bij Event 201 ter voorbereiding van deze coronaplandemie.

Ook de New York Times berichtte hierover in juli vorig jaar en wel met deze kop: You’d Rather Get a Coronavirus Vaccine Through Your Nose.

Zoiets noem je nou in your face

Het is nog niet zo ver, zegt deze krant er sussend bij, maar het komt er wel aan. Tja, waar hebben we dit eerder gehoord? Dit schrijven ze ook al jaren over chemtrails: ‘het kan, maar we doen het nog niet op grte schaal’…

PCR-swab iStock photo

Een computer-brein interface?

Ik schreef al eerder dat ik het raar vind dat dit lange staafje zo ver je neus in moet en uiterst kwetsbaar gebied moet aanraken dat dicht tegen de hersenen aanligt. Alleen daar zou je een grote concentratie van ‘het virus’ kunnen aantreffen als je ‘besmet’ bent, zo luidt de verklaring hiervoor.

Ik geloof niks van dat verhaal.

Er is trouwens nog een andere mogelijkheid, een die wat ingewikkelde is. Dat is dat er niet heimelijk wordt gevaccineerd, maar dat het hierboven omschreven scenario een rookgordijn is voor het in werkelijkheid heimelijk aanbrengen van een nano-interface naar de hersenen. Er wordt al lang gesproken over zo’n computer-brein interface. Elon Musk noemde dat een neural lace. Zijn onderneming Neuralink werkt aan zo’n connector.

Het is zeker mogelijk dat de nanodeeltjes waarmee zo’n brug naar de hersenen wordt opgebouwd via de PCR-swab worden ingebracht. En dan is meteen duidelijk waarom er niet in het wangslijmvlies wordt geschraapt, maar heel gericht op net dat ene kwetsbare plekje vlakbij de hersenen. En ook waarom er steeds maar weer opnieuw getest moet worden.

Het is ook nog mogelijk dat het vaccineren en interfacen tegelijkertijd gebeurt.

De grote vraag is dus of er iets superkleins op die PCR-swab is aangebracht. Iets dat je met het blote oog niet, maar met een flinke vergroting misschien een klein beetje kunt zien.

Bij deze de oproep aan iedereen die met deze test werkt om hier eens heel goed naar te kijken.

Overigens, ook in de ‘officiële’ vaccins kunnen nanomachines zitten, maar dan voor andere doeleinden.

Tot slot: de korte video (4 minuten) hieronder is het bekijken waard.

Bronnen

Yes, they can vaccinate us through nasal test swabs and target the brain

Are the COVID Tests a Way to Surreptitiously Infect or Implant People?

Are the COVID Tests a Way to Surreptitiously Infect or Implant People?

Are PCR Tests Secret Vaccines?

Wetenschappelijke artikelen

Gastrointestinal-resident, shape-changing microdevices extend drug release in vivo

Johns Hopkins Researchers Engineer Tiny, Shape-Changing Machines That Deliver Medicine Efficiently to the GI Tract

Nanoemulsion-based intranasal drug delivery system of saquinavir mesylate for brain targeting

Intranasal nanoemulsion based brain targeting drug delivery system of risperidone

Preliminary brain-targeting studies on intranasal mucoadhesive microemulsions of sumatriptan

Targeted drug delivery to the brain via intranasal nanoemulsion: Available proof of concept and existing challenges

Nanoneurotherapeutics approach intended for direct nose to brain delivery

Nog meer artikelen (zoekresultaat)

Gerelateerd

Zijn de Covid PCR-tests een heimelijke manier om mensen te infecteren of iets bij hen te implanteren?

Het corona mutatieverhaal is kolossaal bedrog

7 redenen om je NIET op corona te laten testen

Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”

De coronatest is niet alleen onzinnig, maar mogelijk ook gevaarlijk

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. tjeerd schreef:

  De rechtzaak tegen de Duitse viroloog Christian Drosten – de architect van het nergens wetenschappelijk aangetoonde COVID virus en de PCR test en de dus volledig illegale planet lockdown:
  journal.ratical.earth/2021/…-pcr-test/

 2. Margie schreef:

  Als de PCR test zo diep achter in de neus geduwd wordt, zit je in het gebied waar je een intranasaal vaccin kan inbrengen. Als je dus een op gecultiveerde foetuscellen gebouwd lab-virus achter in de neus inbrengt, heb je enkele dagen tot weken later een flinke stijging in zieken, ziekenhuisopnames en zou je theoretisch gezien een online editable design virus in kunnen brengen. Dan kun je in de toekomst roepen dat “het coronavirus” zich gemuteerd heeft…

  ~citaat uit artikel 1 november ’20, Martin Vrijland

  www.martinvrijland.nl/nieuw…al-vaccin/

  alweer een roepende in de woestijn…

  Moord en brand is er geschreeuwd over de gemuteerde in de UK

  Bedankt Fred dat ook jij er je light op laat schijnen 🕯

 3. Edwin M schreef:

  TNO heeft t bijna onderzocht. Weet ik van voorzitter vereniging kritisch prikken (gesprek dat ik had op 10 december met mw. A. van Raaij) Het leek ze interessant. Totdat … hier management of welke laag dan ook in de organisatie hier lucht van kreeg. Toen werd het onderzoek afgeblazen.

 4. Levi Patty schreef:

  Verbaast me helemaal niet. De Covid19 test kit werd al in 2017 in verschillende landen verspreid. Kun je nagaan wanneer ze al mee begonnen zijn met fabriceren van die swabs. Bovendien op het moment dat ze de swab uit je neus halen wordt deze vervuild met bacteriën die in de lucht zweven. Tel daarbij op de niet betrouwbare PCR test dan is het duidelijk een farce. Hele Corona gebeuren een theater stuk met slechte acteurs: Rutte, DeJonge, van Dissel, Koopmans, Gommerts en de hele 2e kamer.

 5. tjeerd schreef:

  Goed artikel Fred. Die neural lace is inderdaad waar het uiteindelijk om gaat en Martin Vrijland beweerde dat dat niet zou kunnen vanwege de Bloed Hersen Barriere. Maar recent onderzoek bewijst dat het kan. Net zo als Catherine Fitts ook duidelijk aangaf. Laat je dus nooit testen voor dit hoax virus. Virussen worden intern in het lichaam aangemaakt tenzij ze via vaccins in worden gespoten. Maar ook dan is er geen besmettingsgevaar voor anderen. Die is er sowieso nooit zoals ook dr. Tom Cowan in zijn boek Besmettingsmythe heeft duidelijk gemaakt en waarvan op deze site een uitstekende Nederlandse samenvatting is te lezen.

 6. Anoukio schreef:

  Ik heb ook het idee dat er iets niet in de haak is met die PCR test. Ik kom dit soort info al veel meer tegen op het web. Ik heb ook al ergens voorbij zien komen dat iemand inderdaad een PCR test achterover heeft kunnen drukken, en daar zat na onderzoek dus een klein nanodeeltje op.
  Maar ja, in deze tijd weet je helaas niet of dat ook betrouwbare informatie is, dus ik hoop van harte dat er iemand is die de kans heeft om aan zo’n test te komen.

  Dank voor de goede stukken die hier op Transitieweb verschijnen!!

 7. petermrvanhees schreef:

  Het zou me niet verbazen beste mensen als je de berichten leest over deze testen met
  dit watte staafje dat een positieve uitslag kan geven dat het coronavirus aawezeig is in een advocado, in cola en in? dat als je 10 staafjes uit de verpakking haalt en naar het laboratorium stuurt met de vraag of ze cornavirus vaststellen dat een van de ongebruikte staafjes een positieve reactie vertoont. Helaas kan ik het niet checken,
  wie wel?

 8. Peter schreef:

  Hallo Fred, dankbaar als ik normaal ben met jouw info heb ik deze keer toch een opmerking. Of er technisch wel of niet gemanipuleerd kan worden met die PCR test dat begrijp ik. Veel belangrijker vond ik het om te weten of dit werkelijk gebeurt. Druk zo’n test achterover en laat die onderzoeken. Dan weet je wat en wordt zo’n artikel echt interessant.
  Hartelijke groet
  Peter Mosk

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.