Wat zit er in de covid-vaccins? Dr. David Hughes maakte een samenvatting van tientallen onafhankelijke onderzoeken. Zet je schrap.

Zichzelf assemblerende nano-elektronica, inktvisachtige structuren, lange zwarte draden. Dat en meer is de microscopische binnenwereld van deze vaccins. We kijken naar een fenomeen dat we nog niet goed kennen. Maar het is duidelijk dat wat we hier zien niet veel goeds met ons kan voorhebben.

De laatste twee jaar waren er regelmatig onafhankelijke onderzoekers die alarm sloegen nadat ze de inhoud van de flacons met injectievloeistof (dan wel het bloedbeeld van geïnjecteerden) onder de microscoop onderzochten. Dit leverde verschillende vreemde beelden op en verschillende ideeën om wat voor soort verontreinigingen dit zou kunnen gaan.

Wat zien we hier?

De Britse dr. David Hughes brengt dit onderzoek nu naar een aanzienlijk hoger niveau met zijn samenvatting van de onderzoeksresultaten tot nu toe van 26 wereldwijde teams en individuele onderzoekers. Nu vallen ineens de parallellen op. Hughes rubriceerde ze en stelt daarbij steeds weer de vraag: wat zien we hier?

Dat is een vraag die allereerst de fabrikanten van deze injectievloeistoffen en de overheden die ze goedkeurden zullen moeten beantwoorden. Wat zit er werkelijk in die zogenaamde vaccins?

Omdat we dit niet weten kan er ook geen sprake zijn van informed consent en is er sprake van schending van de Code van Neurenberg. Dr. Hughes spreekt dan ook van een Global Crime Against Humanity.

Oktober vorig jaar publiceerde dr. Hughes een eerste samenvatting. KLIK HIER om deze te downloaden.

En klik hier voor de Substack-pagina van dr. Ana Mihalcea.

Gerelateerd

Kern van de dreiging: inwendige nanotech die communiceert met je mobiele telefoon, laptop, headset en andere draadloze ‘devices’

Dr. Ana Mihalcea: “Hydrogel verandert de mens in een cyborg”

Willem Engel sommeert het College ter Beoordeling Geneesmiddelen per direct de vergunningen van Pfizer en Moderna te schorsen

Pandemiewet: in welk scenario zitten we?

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Margie schreef:

  Positieve Electro Magnetische velden, frequencies, worden verstoord om het tegengestelde te bereiken dmv geleiders.
  Lucht, voedsel én water zijn de geleiders zowel positief als negatief. Waarbij water een super geleider is. Het giften en ontgiften, water is al eeuwenlang de gift welke ontgift. Het spoelt de buitenkant schoon en ontspoelt de binnenkant schoon. Hot springs, watervallen, wisselbaden, douches in- en uitwendig, enema’s, zoutwaterbaden, dode zee baden enz.
  De boodschap van water ondergronds en bovengronds. Schoon water, de bron. De genezende kracht.

  Vervuild water de giftige erfenis, onnatuurlijk voedsel en lucht.
  Het kamerdebat over het verbod op dit gif bekend als roundup, spoedig stemming in EU parlement.
  Dat er hier en daar wat opgeruimd moet worden staat buitenkijf 🤠 BBB stemt tegen het verbod, LTO heeft met roundup ook geen problem. Nee, mega stallen-productie dollars 🤑 niet voor de levens-echte boerderij. Demissionaire land bouw minister weet het niet…??? Laat onderzoek doen door RIVM of er een verband is met Parkinson. Tja, was dat alles- helaas niet. De gevolgen liggen veel dieper, zijn veel en veel groter.

  Toxic Legacy, boek van Stephanie Seneff

  oceanofpdf.com/autho…t-download

  Ocean of pdf ideal for books
  Waves of Mercy, an Ocean of Love for All Humanity 🙌

  Het boek is in het nederlands vertaald.
  www.succesboeken.nl/book/…ge-erfenis

 2. Maria schreef:

  Ik vraag me af, hoe onstellend gruwelijk dit ook is, of we die dingen met onze mind kunnen besturen?

  • Fred Teunissen schreef:

   In theorie zou dat moeten kunnen ja, lijkt mij.
   Morgellons en nano-IT-devices reageren op elektromagnetische velden.
   Dus ook op het ‘veld’ dat wij zelf zijn en mede vormen met meditatie, goede voeding, lichaamsbeweging, posutueve gedachten enzovoort.

   Maar wat ook belangrijk is: ontgiften. Zeker voor mensen die injecties – en dan vooral boosters – hebben gehad.
   Morgen plaats ik een steengoede video met een presentatie van dr. Robert Young. Hij zegt daarin zeer behartenswaardige dingen over ontgiften. Er komt ook een link bij met een toelichtend document daarover.
   Morgen 8:00 hier op de site.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.