Tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met orgonite

field orgonite

Tower busters

Naar aanleiding van mijn recente artikels over orgonite zijn er mensen geïnspireerd geraakt om zelf hun eigen leefomgeving en die van hun omwonenden gezonder te maken. Dat is natuurlijk fantastisch.
Het hoort ook bij de omslag die nu gaande is: we moeten het heil niet verwachten ‘van bovenaf’, maar zelf de handen uit de mouwen steken en zo bijdragen aan een betere toekomst.
Er is maar een relatief kleine groep van mensen nodig om het tij te doen keren, dus waarom zou je wachten op de achterblijvers?

Ik heb nog een ander artikel klaarstaan dat meer uitleg geeft over hoe orgonite verspreiden een invloed heeft op het gedrag van de bevolking. Maar ik denk dat het belangrijker is om het eerst concreet te houden, voor diegenen die zelf aan de slag willen.
Dus hieronder een reeks tips en trucs die met de ervaring zijn komen bovendrijven.

De basisbestanddelen van orgonite zijn:

1. metaalsnippers, of -draaisel

Meestal wordt aluminium gebruikt, maar ijzer, messing of koper (duur) kan ook. In het begin is dit misschien een psychologische drempel, want waar moet je dat in godsnaam vandaan halen? Maar er zijn best véél metaalverwerkende bedrijven. De kans dat u er verschillende vindt in een straal van 10 tot15 kilometer is niet klein.

Recyclebedrijven (metaal) verzamelen het ook. Je vraagt beleefd of je voor een ‘knutselproject’ een zak aluminiumdraaisel mag hebben of kopen. Neem een plastic zak of vuilzak mee om het in te doen en wat geld om eventueel de raderen wat te smeren. De krullen van het draaisel zijn liefst niet te lang, anders moet je dat later nog allemaal losknippen. Het is onhandig om die lange slierten in de vorm te krijgen waar je de polyesterhars in gaat gieten.

Het metaal is noodzakelijk voor de werking van het orgonite!!! Er wordt momenteel veel ‘orgonite’ verkocht dat er prachtig uitziet: doorzichtige hars, en allemaal kleurrijke mineralen en tierlantijntjes, maar met weinig of zelfs geen metaal erin. Dat is dus niet werkzaam. Het orgonite dat we gebruiken om te giften hoeft er ook niet mooi uit te zien, dus er is geen enkele goede reden om het aluminium (metaal) te beperken. Tot de rand vullen, die gietvorm!

2. polyester giethars

Online te bestellen, maar let op de prijs. Bij Polyservice.nl betaal je voor vijf kilo inclusief verharder en verzendkosten ongeveer 50 Euro. Gebruik uitsluitend plastic hars. Dus géén bijenwas, suiker, gips of een ander alternatief: dat werkt niet. Deze ‘ecologische alternatieven’ worden vaak actief gepromoot door mensen die niet blij zijn met wat we doen met écht orgonite.

3.Voeg een kwartskristal toe

Dat hoeft geen sjieke dubbeleinder te zijn, breeksel of 2de keus kristallen werken net zo goed. Sommige mineraalwinkels en new age-winkels verkopen dit los en anders is Ebay China een goede keus (wijzig instellingen in ‘China’). Daar koop je 150-200 kristallen van 1 tot 3 centimeter in bulk voor nog geen vijftien Euro inclusief verzendkosten. De instructies kun je terugvinden in dit artikel.

Pas op voor niet-werkende alternatieven

Luister niet naar mensen ‘die een beter idee hebben’. Maak geen ‘micro-orgonite’ om hars te sparen. Gebruik geen speciale bestanddelen waarmee orgonite ‘krachtiger’ zou worden en je ‘minder nodig hebt’. Je hebt gewoon een zekere hoeveelheid kwalitatief goed basisspul nodig.

Het is ook absoluut niet nodig extra mineralen toe te voegen, hoewel het zeker leuk is om voor mooiere stukken daarmee te experimenteren. Het is mogelijk slechte combinaties te maken, zeker als je gaat werken met ingewikkelde coils bijvoorbeeld.

Het is goed te beseffen dat er online mensen actief bezig zijn om de basisboodschap in twijfel te trekken en te proberen je een ander niet-werkend alternatief aan te smeren. De wondere wereld van MK-Ultra (*) is dan niet ver meer. Houd je aan de basisingrediënten en je kunt niets mis doen. En onthoud: persoonlijke stukken zijn leuk, maar giften (actief orgonite verspreiden bij targets) is wat de maatschappij nodig heeft.

Plekken om te giften

De hoofdtargets momenteel zijn zeker de 3G/4G/5G zendmasten, maar er zijn andere nuttige plekken om orgonite te begraven. In de buurt van agressieve architectuur, puntvormige of koepelvormige gebouwen of monumenten, kerncentrales en elektriciteitscentrales, hoogspanningsstations, begraafplaatsen, kastelen, vrijmetselaarsloges, kerken en moskeeën, rechtbanken, politiebureaus, ziekenhuizen, gevangenissen, ‘kunstwerken’ die je in parken, op ronde punten of langs het water ziet staan of die deel uitmaken van een symbolisch stratenplan (lange rechte wegen).

Meest tot de verbeelding spreken zijn misschien wel de ondergrondse militaire basissen zoals bijvoorbeeld in Eindhoven (onder en nabij het vliegveld). Ik heb vanavond ook hier in mijn stad voor het eerst een schoolgebouw gegift dat plots slecht aanvoelde, en waarvan iemand me vertelde dat er kinderen ziek waren geworden. Het valt niet uit te sluiten dat de nieuwste generatie Wifi-technologie of smartmeters hier voor iets tussen zitten.

Targets opsporen

Je oren openhouden en de lokale krantenartikelen lezen is een goede manier om targets op te sporen. Daar waar je voor de zware verstoringen zoals zendmasten en kerncentrales zonder aarzelen rustig enige afstand kunt bewaren, en dit zelfs best doet om geen onnodige aandacht te trekken, is het voor monumenten en kleinere bronnen van verstoring zaak om zo dicht mogelijk bij de target te komen.

Als dat niet mogelijk is (geldt ook voor antennes) dan kun je het doel eventueel met wat towerbusters omcirkelen of een koperen buisje van 25 tot 30 centimeter mee begraven en als een geweerloop richten naar de target.

Je kunt ervoor kiezen om het orgonite te begraven (handschepje meenemen), of het gewoon in de bosjes te gooien. Ook in het water droppen is een (erg leuke) mogelijkheid. De basisbedoeling bij het kiezen tussen deze mogelijkheden moet zijn dat het er over honderd jaar nog ligt 🙂

Grachten en beken worden schoongemaakt en soms wordt het slib afgevoerd, dus hou daar rekening mee. Het is vaak beter het vlak náást het water te begraven met een schepje, diep genoeg zodat het niet in een grasmaaier terecht komt. Bloembakken kunnen nuttig zijn, maar de planten of de volledige bak worden vroeg of laat vervangen. Als je echt geen plek vindt om het orgonite neer te leggen, wat in de stad soms het geval is, dan stap je op goed gevoel een winkel binnen en vraagt of ze je orgonite in de kelder, op zolder of achter de toonbank willen leggen.

Op de Facebookpagina en Instagrampagina van Etheric Warriors (de site van Don Croft) staan veel foto’s van targets, het is erg nuttig daar eens doorheen te scrollen.

Als je (nog) niet gevoelig bent: overweeg een cursus pendelen. Dat kan helpen bij het vinden van targets en/of de juiste hoeveelheid orgonite die je nodig hebt

Houd je aan de wet en neem geen risico’s. Giften is niet illegaal, net zoals geocaching dat niet is. Je hoeft je dus nergens voor te schamen of ongemakkelijk over te voelen. Maar probeer de aandacht niet nodeloos te trekken. Anders bestaat de kans dat de politie op aangeven van een ‘bezorgde burger’ die je nummerplaat heeft genoteerd komt vragen wat je doet. Of dat je orgonite wordt weggehaald. Gift niet te dicht bij de zendmasten of plekken die worden beveiligd met camera’s. Begraaf geen spul op privéterrein, en dring nergens binnen. Behoeft dit betoog?

Mochten er vreemde dingen gebeuren tijdens of na het giften: geen paniek! Observeer en leer.

orgonite HHG

HHG

Hoeveel is nodig?

Tegenwoordig zijn voor een middelgrote alleenstaande zendmast minstens vijf of zes towerbusters (ronde schijfjes orgonite) nodig. Je kunt ook kiezen om HHG’s te maken of te kopen. Eén HHG komt ongeveer overeen met vijf towerbusters. Ik gebruik voor de zwaardere masten momenteel één HHG plus twee of drie towerbusters. Dat is behoorlijk veel, maar met half werk schiet niemand op.

Voor de kleinere targets als monumenten en gebouwen is een of twee towerbusters vaak genoeg.

Voor hoogspanningsstations, kastelen, begraafplaatsen, kerken en ook andere hoogenergetische plaatsen is het zéér nuttig een koperen buisje van 25-30 centimeter (doorsnee 2-3 centimeter) verticaal in de grond mee te begraven met je orgonite. Dat zorgt ervoor dat het orgonite beter werkt en verder reikt in het verlengde van het buisje.

Voor het giften van ondergrondse militaire basissen is het zelfs onontbeerlijk, omdat die diep onder de grond zitten en je er anders niet geraakt. Je kunt het orgonite ook IN de koperen buisjes laten uitharden: dat wordt in het giftersjargon Earth Pipes genoemd. Ikzelf doe die moeite niet en begraag het orgonite gewoon tegen de buis aan.

Water heeft net als koper de eigenschap subtiele energie goed te geleiden en is eigenlijk een perfecte manier om te giften. Maar houd dus rekening met het baggeren. Don Croft beweerde dat sommige waterbekkens gebruikt worden als koelvijvers voor ondergrondse installaties. Af en toe orgonite gooien in een vijver die je niet zint is zeker OK.

Na het giften van een target is er een periode van een dag of twee waarin een soort ‘ontploffing’ plaatsvindt die je kunt leren voelen en die vaak ook in de wolken of in de atmosfeer te zien is (wolkendek breekt open, cumuluswolken ontstaan of het gaat regenen). Met die ontploffing bedoel ik dat plots grote hoeveelheden DOR die op de plek van het giften aanwezig was wordt omgezet in positieve, gezonde energie door het orgonite. Na een dag of twe, drie is de grootste hoeveelheid DOR meestal wel omgezet en treedt er een nieuw evenwicht in. Als je echt belangrijke targets gift kan deze periode veel langer duren.

Verschil orgone en orgonite

Tenslotte nog kort iets over Wilhelm Reich en zijn orgone accumulators, omdat dit online vaak verkeerd wordt uitgelegd. Reich noemde de subtiele biologische energie waarnaar Freud al was beginnen zoeken ‘orgone’, wat volgens hem zowel verwees naar ‘organisme’ als ‘orgasme’.

Door deze (her)ontdekte orgone te bestuderen (lees: ‘The Cancer Biopathy’) kwam hij tot de ontdekking dat hij deze kon concentreren in een accumulator, een soort kast waarbij de wanden meerdere lagen van afwisselend organisch materiaal en metaal bevatten.

Het probleem was en is dat Reich accumulatoren de orgone concentreren, maar de kwaliteit van de orgone niet veranderen. Toen hij begon te experimenteren met radioactief materiaal ontstond in en rond zijn labo een ‘DOR-crisis’. DOR staat voor Deadly ORgone.
Doordat er in onze maatschappij overal bronnen zijn van ‘DOR’ (televisie, mobieltjes, computerschermen, wifi, magnetron,…) is het mijns inziens onontbeerlijk momenteel orgonite te gebruiken IN de accumulator.

Wilhelm Reich heeft nooit met orgonite gewerkt. Orgonite is ook geen accumulator, maar een transformator. Het zet DOR om in weer gezonde orgone. Zijn ‘cloudbuster’ lijkt misschien op een orgonite cloudbuster/chembuster, maar werkt fundamenteel anders. De eerste die bij mijn weten (en zonder kristal) de orgonite-matrix heeft gebruikt is Karl-Hans Welz.
Orgonite is ook geen ‘orgone generator’ zoals soms wordt beweerd of geadverteerd. Het genereert geen orgone, maar verandert de kwaliteit van de aanwezige orgone.

Succes en have fun!

(*) Mind controlled individuen met speciale opdrachten in het kader van geheime operaties.

Gerelateerd

POLITIE aan de deur vanwege een artikel?

Zendmasten, corona en orgonite

Giften met orgonite: negatieve straling omzetten in positieve levensenergie

Re-energise Earth! (3): Georg Ritschl over healing met orgonite

Lena Pu: “Haal alle wifi weg uit scholen!”

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

52 reacties

 1. Désirée schreef:

  Kan je de koperen buizen ook met koperen doppen bovenaan afsluiten ?? Ik zag dit namelijk op verschillende foto”s

  • dirk v schreef:

   ik zie geen enkele reden om dat te doen. Opgelet niet in de valkuil van ‘een beter idee’ te vallen. Wat hier wordt voorgesteld als basisontwerp heeft zijn deugdelijkheid ruim bewezen. Het zou niet de este keer zijn dat iemand ‘ verbeteringen’ aanbrengt die de werkzaamheid negatief beinvloeden. zoals elders reeds vermeld zijn er mensen op internet actief bezig de basisboodschap te bezoedelen, en verder is er ook zoiets als ‘de innerlijke saboteur’. Het zou me hier te ver voeren, maar veel mensen (ikzelf incluis) hebben in de beginperiode de neiging gehad onbewust te saboteren. ‘ The light is too strong’ .
   concentreer je op het uitvoeren van het basisidee en je zult ver geraken.

   • Désirée schreef:

    Mijn reden zou zijn dat er dan geen vuil en water in kan wat op de duur toch ’n moddertje zal worden, wat denk je ?

    • Dirk Verelst schreef:

     Hoi Desiree,
     Ik giet eens in de zoveel tijd leeg, maar in de praktijk gaat dat om een heel klein beetje water.
     Als je al wil afdekken, zou ik keukenfolie spannen met een elastiekje.

 2. Désirée schreef:

  Ik dacht eraan om de cloudbusters in gegalvaniseerde emmers te doen en de towerbusters in aluminium bakjes. Is het ok als we -eens alles is uitgehard- deze ook in de gegalvaniseerde emmers en aluminium bakjes te laten en de aluminium bakjes zo de grond in te stoppen ?
  Ik dacht dat dit de werking niet zal verstoren omdat er ook al aluminium in de hars zit vermengd.
  Dat gegalvaniseerde ook ok ? We kijkeuit naar uw reactie

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Désirée, dit kan inderdaad perfect. Voor de towerbusters hoop ik wel dat de bakjes groot genoeg zijn, je hebt voldoende volume nodig. Succes

   • Claudia schreef:

    Hoi Dirk,
    wij willen heel graag op gifting tour in het nederlands duitse grensgebied van Groningen.
    Zou erg leuk zijn mensen in de regio en heel Nederland te leren kennen , die er ook aan toe zijn en orgonite bouwen.
    Ist er een nederlandse telegram groep?
    Groeten uit Ostfriesland/ Duitsland

    • Dirk V schreef:

     Hoi Claudia, wat goed dat je aan de slag wil gaan! Ik heb vele malen gezien dat ‘groepen’ worden geïnfiltreerd, uit elkaar gespeeld, en misschien orgonite weer wordt weggehaald. Je moet dat orgonite giften niet onderschatten: we zitten echt in een soort guerrilla. Je mag van mij een Telegramgroep oprichten, maar je zult zeker te maken krijgen met een gigantisch wespennest. Desinformatie… Giften is sowieso eigenlijk best een vrij persoonlijke bezigheid. Je werkt tenslotte met subtiele energie, en het is een vorm van healing, waarin je zelf betrokken bent. Ik raad je aan om eerst zelf wat ervaring op te doen. Op ethericwarriors Facebook of Instagram kun je wat foto’s en uitleg vinden. Je mag mij eventueel ook persoonlijk mailen voor vragen.

     • Claudia schreef:

      Hoi Dirk,
      bedankt voor je antwoord.
      Wij zijn hier in Duitsland in enkele groepen “georganiseerd” en vele leden hebben we persoonlijk leren kennen op workshops. Wij hebben ook contact naar Spanje, Oostenrijk, VS en Zwitserland. Sommigen zijn er al jaren met bezig orgonite te bouwen, zowel grote CBs als ook TBs om te giften.
      Anderen zoals ik zijn er dit jaar me begonnen. Deze maand organiseren wij met z’n twëen nog een workshop in onze buurt.
      Ik zou het prachtig vinden, van jouw te horen.
      Graag per email of op telegram. Mag ik jouw mijn contact gegevens sturen zonder dat iedereen het kan zien?

 3. Bert Brandenburg schreef:

  Hallo, Samen met een vriendin heb ik een enorme voorraad materialen om orgonite discs, towerbusters en cloudbusters te maken. We hebben echter geen plek om ze te maken en enkele dagen te laten staan om te harden. Er komt natuurlijk een enorme geur vrij bij het harden en wij wonen in een gebied, waar te veel mensen dicht bij elkaar wonen en de overlast te veel wordt. Is er iemand in de buurt van Ermelo, die een geschikte ruimte heeft, waar we ze kunnen maken? Het zou zelfs heel mooi zijn als er iemand met enige ervaring reageert,, omdat het voor ons de eerste keer is. Graag hoor ik iets… Hartelijke groet, Bert

 4. Claire schreef:

  Kun je een orgonite maken met aluminium folie?

  • Dirk schreef:

   In principe wel, maar het is een gepier en gepruts. Ik raad het erg af. Meestal vragen mensen dit omdat ze er tegenop zien naar een metaalverwerkend bedrijf te gaan. Want in Nederland kan iedereen op korte afstand een leverancier vinden van aluminiumdraaisel. Afvalverwerkende bedrijven of metaalboer kan ook. Succes, Claire.

 5. Ed Gunneweg schreef:

  Ik geloof best van orgoniseafrica.com betrouwbaar is, maar is marechausee die de pakjes controleren dat ook? Of komt er nog een deel belasting bovenop omdat het pakje meer dat 21 euro kost? Of wordt het soms in beslag genomen net zoals bij invermectine enz?

  Met vriendelijke groet,
  Ed Gunneweg

  • Dirk schreef:

   Orgonise Africa heeft geen (douane)probleem met verzenden naar Europa en zijn verzekerd tegen schade en verlies geloof ik. Voor het laatste nieuws over importtaxes even orgonise Africa contacteren. Volgens mij versturen ze ook soms vanuit Duitsland.
   Groet
   Dirk

 6. Bert schreef:

  Dag Dirk, Ik nog een vraag. Hoe denk jij over Bionite en het bedrijf DOOOZz ? Uitsluitend natuurlijke materialen gebruiken lijkt mij niets mis mee. Verder gaan de beloftes van het bedrijf wel erg ver, maar voor iemand als ik, gevoelig voor elektromagnetische velden, ziet het er wel aantrekkelijk uit. Graag hoor ik iets van je. Alvast dank. Hartelijke groet, Bert

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Bert, ik en anderen heb alternatieven voor ’toxische’ plastic hars uitgeprobeerd. Geen daarvan doorstonden de test, dwz enkel klassiek orgonite slaagt erin de ‘slechte chi’ rondom een zendmast die voor de biologische stralingsbelasting zorgt te neutraliseren. Veel van de alternatieven zijn er intentioneel op gericht om je weg te houden van de gouden standaard. Ik ga me niet uitspreken over bionite. Misschien werkt het, misschien niet. Er zendmasten mee ontstoren zou zowiezo erg duur zijn. Ik raad je aan om de zendmasten te ontstoren met goedkoop klassiek orgonite, anders koop je enkel een kogelvrije vest ipv het kanon waarmee ze schieten onschadelijk te maken. Voor de prijs van een persoonlijke gadget ontstoor je veeel zendmasten en heeft iedereen er plezier van. En een stuk orgonite van 2 euro in je broekzak doet de rest.
   Mvg
   Dirk

 7. Monique Boer schreef:

  Ik ga mij hier is in verdiepen. Laat ik het zo zegen ik ben elektromonteur geweest..al die nieuwe termen moet ik maar even opzoeken. Maar ik begrijp het zo ook wel zonder opzoeken. Is het raar als ik de vergelijking maak.: ik pak de afstandbediening en zet de tv op een ander net.
  Dus technisch is het dus mogelijk dat een zendmast….pff HEFTIG..maar niet echt wonderlijk. Uit de radio komt ook ZOMAAR muziek. Op mijn werk liep ik langs hoogspanningskabels.. legde ik mijn hand erop en dan loslaten en ervan aflopen. Je voelde de straling op een meter afstand nog steeds. Echt een beetje eng…Collega’s waren niet altijd even blij met mijn stralingspraatjes en praatjes dat alles magnetische velden had…ook tussen mensen. Had mij toen al bedacht dat het zelfs mogelijk was..net als de afstandbediening van de tv. Dat dat ook ooit gebruik kan gaan worden om de mens ( hartslag ritme frequentie) te beïnvloeden. Ooit met mijn vingers tussen de spaningsrail gezeten omdat een bijdehand even leuk voor EEN foto.de beschermkap eraf had gehaald. Ik sta met technische grote tekening in mijn handen en draai mij om En wil het in de kast aanwijzen wat ik gelezen had. BINGO. NOU GEWELDIG echt je zit vast..komt er moeilijk van los. En heel je ritme in je lichaam slaat op hol. Zoiets vergeet je nooit meer. Was nog een man met een hoge functie in de veiligheid ook. Heel je leven gaat als een film in sneltempo..net of je film aan het kijken bent…en deze super snel afgespeeld word. Ik heb geluk gehad. Ik ben er nog.

  Ik vermoed en dat klinkt vast raar…dat een zendmast ook een frequentie kan uitzenden naar een menselijk lichaam net als de afstandbediening van een tv. Als ik dus iets van koper metaal in mijn lichaam heb.
  Uh nog iets raars iets anders ooit in een winkel gestaan? Als de spanning wegvalt? Dan sta je daar met je boodschappen betalen gaat dan niet lukken hoor. Gelukkig gaan de deuren ook handmatig open. Maar wel zonder boodschappen naar huis. ( op naar de kruidenier mischien kan daar de kassa wel open. En hebben ze daar een rekenmachine op batterij) Wel zorgen dus altijd dat je briefjes en muntjes bij je hebt…want de geldautomaat zou het ook wel is niet kunnen doen…en pinnen tja gaat uiteraard ook niet lukken.

  Deze afgelopen 14 dagen is hier 3 keer de in de wijk s,avonds en s,nachts de elektrische tijd uit gevallen. Word dus tijd om van het gas af te gaan. Want dat is beter voor? Ik was blij met mijn super oude gasfornuisje in het donker een bakje koffie zetten. Zet je toch tot nadenken.

  Zoeken naar een wakuwaku telefoon was namelijk ook bijna leeg. Grappig he…wacht maar tot het echt een paar dagen uitvalt. Ziekenhuizen drinkwaterpompen werken dan op
  noodvoorziening maar voor hoelang?

  • Dirk Verelsr schreef:

   Het is in het begin inderdaad een beetje vreemd. Dat komt vooral omdat we niet grootgebracht zijn met het begrip ‘subtiele energie’. Dus tenzij je (over)gevoelig bent of een alternatieve opleiding gedaan zoals bvb acupunctuur waar ook met ‘chi’ gewerkt wordt, is dat intellectueel een uitdaging. Eén die het makkelijkst kan worden getackeld door gewoon ermee aan de slag te gaan. Het mooie van orgonite is is dat het vreedzaam en efficiënt is. Er wordt niets stukgemaakt, er hoeft zelfs niet eens met de vinger gewezen te worden naar ‘slechteriken’.
   Je hoeft dus helemaal geen complotdenker te zijn om te giften. We zorgen er als gifters gewoon voor dat onze infrastructuur en moderne technologie verenigbaar blijft met een gezond bestaan.

   Succes ermee.
   Dirk

 8. Bert schreef:

  Dag Dirk, Ik ga binnenkort een auto aanschaffen die een stuk jonger is dan mijn huidige auto. Dat wordt uiteraard geen elektrische en ook geen hybride, maar desondanks zit er in auto’s van de laatste tien jaar toch heel veel elektronica, met elektromagnetische velden als gevolg. Nu mijn vraag. Heeft het zin om een of meerdere towerbusters in mijn auto leggen en rijdt het aldus ontstane veld dan met mij mee?

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Bert,
   Hoewel ik zelf geen ervaring heb met electrische voertuigen, verwacht ik en lees ik ook dat die qua subtiele energie ‘viezer’ zijn dan klassieke auto’s. Ik zou iedereen sowieso aanraden om een hhg in je auto te hebben liggen. En natuurlijk wat extra towerbusters of hhg’s om de targets die je tegenkomt onderweg te giften.
   Het veld rijdt inderdaad met je mee, en het is mogelijk dat je ‘gehelikopterd’ wordt als dat bemerkt wordt, want men zit momenteel zeker niet te wachten op een handige Harry die free energy heruitvindt. Als ze jou in je auto dan zien zitten en even nachecken/nameten, weten ze gauw genoeg met wie ze te maken hebben en hoe het zit.
   Groet
   Dirk

   • Bert schreef:

    Dank voor je snelle antwoord Dirk. Je begrijpt dat ik niet zit te wachten op belangstelling van een helikopter. Denk je dat het zo’n vaart zal lopen? Geen prettig idee, ook al niet omdat je als je eenmaal in beeld bent, je daar niet zo snel meer vanaf komt. Maar goed, ik ga het wel doen, denk ik zo. Groet, Bert

    • Dirk verelst schreef:

     Geen paniek, Bert, de kans is klein. Er is geen reden om je zorgen te maken. En inderdaad, je hoort voor sommigen ondertussen al bij de subversieve elementen. 😉
     Het is ook en vooral een boeiend persoonlijk ontwikkelingsproces om met orgonite te gaan werken.
     Dirk

 9. Fried schreef:

  Dank Fred, voor wat je doet voor de mensen, en voor je heldere artikel.
  Ik heb nu een zak staalspanen gescoord bij de plaatselijke metaal draaier maar die zitten helemaal in het smeermiddel/melk. Is dat hinderlijk voor een goede werking met de compound?

  • Fred Teunissen schreef:

   De dank gaat naar Dirk!
   Hij zal ook je vraag wel zien en antwoorden.

  • Dirk Verelst schreef:

   Dank, Fried, op het aluminiumdraaisel (of metaal) zit vaak wat olie, dat is geen probleem. Alleen lange slierten draaisel zijn wat vervelend omdat die moeilijk in een bakje te friemelen zijn. Die moet je dan opknippen of een grotere houder gebruiken. Succes!

 10. Mischa schreef:

  Beste Dirk, ik word blij van alle reacties hier, mensen gaan er mee bezig!
  Ik heb honderd towerbusters gekocht in spanje, zijn nu onderweg.
  Ik las dat t misschien niet zo goed werkt om je eigen huis te giften? Ik wilde eigenlijk in elke hoek een towerbuster leggen, in elke kamer, of heeft dat geen zin? Eentje in mijn handtasje ;-)? Ik hoor graag je reactie.
  In mijn buurt staan zoooveel zendmasten, blijkt als je er op gaat letten. Ik ga aan de slag zodra ze er zijn.
  Hartelijke groeten Mischa

  • Dirk Verelst schreef:

   Dank Mischa,
   In je huis: prima! In je handtas: zeker doen!
   Maar vaak hoor ik van mensen dat ze spul kopen voor in hun huis en de zendmasten vergeten, dat is reuzejammer. Vandaar de wat dubbel interpreteerbare opmerking.
   Succes ermee, met 100 towerbusters kom je een heel end! Mag ik vragen waar je aan de slag gaat? Op antenneregister kun je zien waar de masten staan zodat je ze allemaal mee hebt. Vergeet de scholen niet! 1 towerbuster per school is al genoeg, tenzij het een enorm terrein is met meerdere gebouwen.
   Groet
   Dirk

 11. gambheera schreef:

  Kan ik ook de aluminiumkuipjes van waxinelichtjes gebruiken?

  • Dirk Verelst schreef:

   Nee dat is veel te klein. Zelfs van het oude standaardformaat de hockeypuckgrote muffin (’towerbuster’) heb je momenteel 5 à 6 stuks nodig voor een zendmast. Als je toch een alternatief wil dan eventueel plastic bekertjes. Die zijn ongeveer 1,5 tot 2 keer het volume van een towerbuster/muffin. Succes!

  • Désirée schreef:

   ik gebruikte bijvoorbeeld nieuwe aluminiumkuipjes met de afmeting van een 1 persoonsmaaltijd.
   Heel vreemd dat de hars hierin na 5 dagen nog steeds kleeft en niet echt hard, hoe zou dit komen, de anderen gemaakt in siliconenmallen en in een gegalvaniseerde emmer is dan weer wel al droog na enkele uren, het kan volgens mij niet anders dan dat die gevulde aluminium bakjes niet ok zijn.

 12. medusa schreef:

  hallo mensen…..wat de metaalsnippers betreft……vraagje; kan ik ook de metalen pannensponsjes van stanless steel aan gort knippen en gebruiken?

  En is de ruwe bergkristal van intratuin afdoende?

  • Dirk Verelst schreef:

   Late reactie, sorry. Ja dat kan maar bij metaalverwerkend bedrijf koop je n vuilniszak vol met aluminiumdraaisel, veel eenvoudiger. Even de psychologische barrière nemen om op te zoeken waar er 1 zit in de buurt en dan langsgaan. Het kristal kan breeksel zijn, hoeft geen dure dubbeleinder te zijn of zo. Succes

 13. Henk schreef:

  Is het de bedoeling dat ik een grote zendmast omcirkel met verschillende towerbusters en wat is dan de slimste afstand t.o.v. de toren?

  • Dfj verelst schreef:

   Hoi Henk. Neen je hoeft niet te omcirkelen. Gewoon op 1 plek in de grond stoppen, in water achterlaten, wat het langst blijft liggen. Ik raad aan in straal van 200 meter te blijven, max 300. Maar houd wrl minimaal een paar tientallen meter afstand als het een alleenstaande mast is. Dit omdat de masten bewaakt worden.
   Succes

 14. Ton Ottevanger schreef:

  +Hallo beste mensen, ik bewoon een bovenwoning en recht voor mijn woonkamer kijk ik uit op 3 masten op +/- 100mtr. op een 5 hoog gebouw en op +/- 300 mtr. in een andere straat een hoge mast van de politie. Ik voel me meer en meer bedreigd worden en heb in huis al div. beschermende maatregelen genomen maar voel er veel voor om met orgonite aan de slag te gaan want ik heb ondertussen een bloedhekel aan alles wat zendmast is. Hoe ver van de mast vandaan kan ik werken en hoe maak ik zelf de orgonite produkten ? Ik verneem graag van u en heel fijn dat u mensen tot aktie in staat stelt. Hrt. grt.

  • Dfj verelst schreef:

   Dag Ton.
   De verschillende artikels en reacties die hier nu op deze site staan bieden antwoord op uw vragen. Succes.

   • Ton Ottevanger schreef:

    Hallo Dirk, kun je de werking van orgonite met apparatuur meten en zo ja met welke? en wat is het verschil in werking tussen metaaldraaisel in hars of in een glazen potje? Ik ben benieuwd. Hrt. grt.

    • Dirk Verelst schreef:

     Dag Ton, ik heb geen weet van apparatuur die het verschil meet, behalve je eigen biologische computer 🙂
     Orgonite kun je misschien nog het beste vergelijken met acupunctuur op de aardbol. In de TCM ontstaat ziekte als de chi (subtiele energie) stagneert. Door naalden te plaatsen stimuleert men het vrijelijk stromen van de chi, waardoor ziekte verdwijnt. Iets vergelijkbaar doe je door orgonite bij bronnen van stagnerende chi te plaatsen. Metaaldraaisel (en een kristal) in een glazen potje werkt niet, dat is alles.
     Mensen giften nu al 20 jaar. Het feit dat een in wezen zeer kinderachtige bezigheid nog steeds wordt beoefend mag illustreren dat het wel degelijk iets doet. Als je het vaak doet zul je het leren voelen.
     Er is geen andere mogelijkheid dan het gewoon proberen, dat heb ik ook maar gedaan. Het dichtst bij wetenschappelijk bewijs zijn de experimenten met het ontkiemen van zaadjes, of het vergelijken van moestuinen met en zonder orgonite.
     Groet
     Dirk

 15. Daywalker schreef:

  ALLE edelstenen uit China zijn namaak.

 16. Jan schreef:

  Beste Dirk,
  Voor wat betreft ingraven, mogen de tower busters en HHG cones onder het maaiveld begraven worden, of moeten deze er altijd bovenuit steken?? Zodra ze boven het maaiveld uitsteken, kunnen ze een stuk makkelijker ontdekt worden.

  • Dirk Verelst schreef:

   Stop ze diep genoeg weg, maar een handschepje is voldoende. Je hoeft ze geen halve meter onder de grond te stoppen, hoewel dat ook gern probleem zou zijn. Leidraad zoals gezegd is dat ze er zo lang mogelijk blijven.

 17. Martine Debrouwere schreef:

  Hallo :
  als een hoogspannings-cabine binnen het stralingsveld staat van een (zware) zendmast die ik zou giften, moet die nog eens apart – bijkomend gegift worden ?
  En is daar dan één (of meerdere) earth-pipe aangewezen ipv een buster, of een HHG ?
  Wanneer het giften op openbaar domein wat moeilijk valt (oa. omdat het een drukke plaats betreft – ik vrees een beetje de mogelijke pottenkijkers, vooral nu er meer politie patrouilleert door covid-maatregelen), kan het volstaan om bvb. 2 HHG koper in te graven op 180°, ipv 1 HHG koper met meerdere verspreide towerbusters (wat ik vooreerst van plan was)?
  Voor België bestaat er wellicht nog geen info-punt dat gegevens verzamelt over waar reeds gegift werd ?

  Dank voor de uitgebreide informatie die u deelt.

  • Dirk Verelst schreef:

   Dag Martine, eerst en vooral, je kunt niets ‘mis’ doen. Het is jouw ontdekkingstocht, en je zult door het giften zelf leren voelen wanneer het genoeg is of niet. Als er een zendmast in de buurt van een hoogspanningsstation staat (vaak het geval), is dat een argument om meer orgonite achter te laten. Ikzelf zou een koperen buis met minstens 1hhg en een paar towerbusters tussen de mast en de hoogspanning begraven. Als het echt een groot station is is er misschien meer nodig. Je kunt altijd later nog terugkomen als je denkt dat er meer moet. Succes en veel plezier bij je ontdekkingstocht. Een centraal informatiepunt vind ik niet nuttig: integendeel, dat kan gemanipuleerd worden. Momenteel is er zo weinig gegift dat er amper gevaar bestaat op dubbel giften. Overigens is het helemaal niet erg als iets twee keer gegift wordt.
   Groet
   Dirk

 18. Helena Struik schreef:

  Ik ben heel blij met deze duidelijke instructies in dit artikel, zoals wat en hoe precies de orgonites/koperen buizen/towerbusters neer te leggen. Dank Dirk! (en Fred voor plaatsen van dit artikel)

 19. Jasha van Haren schreef:

  L.S.
  Aangezien ik door mijn wek geen tijd over heb om zelf orgonite of een HHG te maken wil ik graag een adres waar ik goed werkende schijven of piramides kan kopen.
  Over een paar maanden stop ik met werken en dan heb ik wel tijd om me hier op te storten. MAAR IK WIL NU EEN SCHONE ATMOSFEER MAKEN VOOR MIJN MEDEMENSEN. NU.

  Vriendelijke groet van Jasha.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.